Αρχιτεκτονικά σημαντικά μέσα του αιώνα με πανοραμική θέα στο όρος Ουάσιγκτον!

7
Αρχιτεκτονικά σημαντικά μέσα του αιώνα με πανοραμική θέα στο όρος Ουάσιγκτον!

Προτεινόμενο σπίτι από την Breanne Wahl

Πρώτη φορά στην αγορά, Termini Residence, 1959 – 1983, από τον αρχιτέκτονα και μαθητευόμενο του Frank Lloyd Wright, James DeLong. Αυτό το σημαντικό αρχιτεκτονικά σπίτι βρίσκεται στο τέλος ενός ήσυχου αδιέξοδου στη φημισμένη οικιστική ιστορική συνοικία Sea View Lane, γνωστή για τη μοντέρνα αρχιτεκτονική του μέσου αιώνα.

Αυτό το εκπληκτικό αριστούργημα έχει απαράμιλλη πανοραμική θέα σε όλη την πόλη μέχρι τον ωκεανό. Το φως του ήλιου διαχέεται σε όλη την ανοιχτή κάτοψη που διαθέτει πολλές αυθεντικές λεπτομέρειες, όπως γυάλινους τοίχους από το δάπεδο μέχρι την οροφή, φεγγίτες, χειροποίητες ξύλινες επενδύσεις, πανέμορφα ξύλινα εντοιχισμένα, δάπεδα από αδρανή σκυρόδεμα, φωτιστικά στον όρμο στον υπέροχο χώρο και vintage μπάνια με πλακάκια με Χόλιγουντ φωτιστικά νεσεσέρ. Η εντυπωσιακή κύρια κρεβατοκάμαρα έχει υπέροχη θέα από τα αμέτρητα παράθυρα, όμορφες αυθεντικές ξυλουργικές κατασκευές και έχει πολλές εντοιχισμένες ντουλάπες.

Πολλά από τα πολυλειτουργικά δωμάτια θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως υπνοδωμάτια ή χώροι γραφείου και όλα έχουν εκπληκτική θέα.

Περιτριγυρισμένο από τη φύση υπάρχει μια μπροστινή αυλή και μια εκτεταμένη πίσω αυλή που αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε στο δικό σας ιδιωτικό πάρκο. Βρίσκεται σε μεγάλο οικόπεδο, υπάρχουν πολλές δυνατότητες για πολλά περισσότερα!

Απολαύστε τα μονοπάτια πεζοπορίας που περιβάλλουν το σπίτι, τα πουλιά που πετούν ψηλά ή βρίσκεστε στην πολυπόθητη σχολική συνοικία Mt. Washington. Βρείτε τη γαλήνη και την ηρεμία σας ψηλά πάνω από τη φασαρία της πόλης σε αυτό το εντυπωσιακό γενεαλογικό ακίνητο.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή μια περιήγηση σε αυτό το σπίτι, επικοινωνήστε με την Breanne Wahl στο 323.217.8662 ή ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ EMAIL!

Καταχωρήθηκε από τη Lorraine Getz, Compass

Schreibe einen Kommentar