Ασφαλίστε την επιχείρησή σας με διαχειριζόμενες υπηρεσίες πληροφορικής

7
Ασφαλίστε την επιχείρησή σας με διαχειριζόμενες υπηρεσίες πληροφορικής

– Διαφήμιση –

Ανεξάρτητα από τον κλάδο της επιχείρησής σας, ένα ζήτημα πληροφορικής μπορεί να ανατρέψει δραστικά τις δραστηριότητές σας. Εάν είστε μια μικρή επιχείρηση, το πιθανότερο είναι ότι μπορεί να μην έχετε ένα εξειδικευμένο άτομο πληροφορικής στην εταιρεία για να επιλύσει το πρόβλημά σας – εκτός από αυτόν έναν υπάλληλο με γνώσεις τεχνολογίας που μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσει. Αυτή δεν είναι η ιδανική κατάσταση, ειδικά αν τα τεχνολογικά σας προβλήματα προκύπτουν από επίθεση στον κυβερνοχώρο. Εάν έχετε έναν διαχειριστή πληροφορικής, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να αφιερωθεί ο χρόνος του σε μικρά ζητήματα αντί να κάνουν αυτό για το οποίο προσλήφθηκαν εξαρχής – για να βελτιστοποιήσετε και να βελτιστοποιήσετε τις τεχνολογικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Επιπλέον, με τον αυξανόμενο αριθμό επιθέσεων κυβερνοασφάλειας σε ΜΜΕ πρέπει επίσης να έχετε έναν εμπειρογνώμονα στον κυβερνοχώρο πλήρους απασχόλησης. Δεν είναι ακριβώς ιδανικό για το τελικό σας αποτέλεσμα.

Apex 365 – Παροχή ολιστικών λύσεων πληροφορικής για τις ΜΜΕ

Το Apex 365 είναι ένας Διαχειριζόμενος Πάροχος Υπηρεσιών (MSP) που φροντίζει για το legwork IT για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με υπηρεσίες που περιλαμβάνουν:

Το Apex 365 παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις κυβερνοασφάλειας για την επιχείρησή σας – από τη διατήρηση των συστημάτων σας ενημερωμένα με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και τον εντοπισμό επιθέσεων, καθώς και προγράμματα εκπαίδευσης για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σε μεγάλο μέγεθος για τους υπαλλήλους σας για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Ένα καθορισμένο HELPDESK που παρέχει στους υπαλλήλους σας άμεση πρόσβαση στην τεχνική βοήθεια που χρειάζονται. Τα εισιτήρια συνήθως ανταποκρίνονται εντός 10 – 20 λεπτών από την ανύψωσή τους, έτσι οι υπάλληλοί σας αντιμετωπίζουν ελάχιστο χρόνο διακοπής κατά τη διάρκεια της εργασίας.

  • Υπηρεσίες Διαχείρισης Υπολογιστικού Νέφους και Αποθήκευσης

Ρυθμίζει υπηρεσίες cloud computing μαζί με τις σχετικές άδειες. Εξασφαλίζει ασφάλεια με τη σωστή πρόσβαση στα σωστά αρχεία στα σωστά άτομα.

  • Προμήθεια και εγκατάσταση υλικού

Λάβετε ειδικές τιμές για το υλικό μέσω άμεσων σχέσεων του Apex 365 με βασικούς κατασκευαστές μαζί με συνεχή υποστήριξη.

  • Κέντρο δεδομένων και διαχείριση δικτύου

Η διαχείριση δικτύου και υποδομής διασφαλίζει ότι τα προγράμματα και το υλικό σας (συμπεριλαμβανομένων φορητών υπολογιστών, επιτραπέζιων υπολογιστών, διακομιστών, tablet κ.λπ.) είναι ενημερωμένα.

Πως δουλεύει

Ως ΜΜΕ, χρειάζεστε έναν MSP που μπορεί να εξορθολογίσει τις υπηρεσίες του για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Οι ειδικοί στο Apex 365 εργάζονται στην επιχείρηση για περισσότερα από 30 χρόνια, αρκετά για να γνωρίζουν ότι όσον αφορά την τεχνολογία, οι επιχειρήσεις χρειάζονται λύσεις πληροφορικής που είναι τόσο μοναδικές όσο είναι.

Η ομάδα χρησιμοποιεί μια συμβουλευτική προσέγγιση για να αξιολογήσει τις ανάγκες της επιχείρησής σας και της τεχνολογίας για να σχεδιάσει τις καλύτερες λύσεις για εσάς. Εάν είναι απαραίτητο, το Apex 365 μπορεί να σας δώσει μια αμερόληπτη αξιολόγηση τεχνολογίας τρίτων που σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε μια τεκμηριωμένη επιχειρηματική απόφαση που διασφαλίζει ότι έχετε την υποδομή πληροφορικής για την υποστήριξη της επιχείρησής σας.

Η τεχνολογία έχει σκοπό να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, όχι να λειτουργεί εναντίον σας. Το Apex 365 σας παρέχει ένα σημείο επαφής για όλες τις τεχνολογικές σας ανάγκες. Δεν χρειάζεται πλέον να καλείτε πολλούς αριθμούς για να διορθώσετε διαφορετικά μέρη του ίδιου τεχνολογικού προβλήματος.

Είτε χρειάζεστε ένα MSP για να καλύψετε τα κενά που υπάρχουν στην τρέχουσα ρύθμιση διαχείρισης IT, είτε χρειάζεστε ένα για να χειριστείτε όλες τις ανάγκες σας, το Apex 365 μπορεί να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο σχέδιο για την επιχείρησή σας. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε μόνο για ό,τι χρειάζεστε.

Η εξωτερική ανάθεση των υπηρεσιών πληροφορικής σας βοηθά την επιχείρησή σας να ανθίσει

Η ομάδα στο Apex 365 γνωρίζει τι χρειάζεται για να λειτουργήσει μια επιχείρηση. Οι βελτιωμένες τεχνολογικές υπηρεσίες ωφελούν την επιχείρησή σας με πολλούς τρόπους, όπως:

  • Πρόσβαση ενός σημείου σε ειδικούς με διάφορες ειδικότητες πληροφορικής
  • Σχέδια διαχείρισης πληροφορικής που αναπτύσσονται με την επιχείρησή σας
  • Εξοικονομήστε κόστος προσωπικού, εξοπλισμού και υποδομής
  • Βελτιστοποιήστε τη ρύθμιση IT σας χωρίς να σπάσετε τα χρήματα
  • Προστατέψτε την επιχείρησή σας από εγκληματίες στον κυβερνοχώρο

Δεν έχει σημασία αν η επιχείρησή σας έχει λιγότερους από 10 υπαλλήλους ή περισσότερους από 300, η ​​ομάδα του Apex 365 μπορεί να προσφέρει τις λύσεις στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Ερχομαι σε επαφή μαζί τους σήμερα και παρακολουθήστε την επιχείρησή σας να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητές της!

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar