Βίντεο επίθεσης καρχαρία της Νέας Καληδονίας – Μάθετε για τις λεπτομέρειες!

3
Βίντεο επίθεσης καρχαρία της Νέας Καληδονίας – Μάθετε για τις λεπτομέρειες!

– Διαφήμιση –

Αυτό το άρθρο περιέχει το βίντεο επίθεσης καρχαρία της Νέας Καληδονίας καθώς και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες. Μάθετε περισσότερα για αυτό το θέμα.

Είστε περίεργοι για το Shark Attack στη Νέα Καληδονία Θέλετε να μάθετε πώς ένας Καρχαρίας επιτέθηκε στο σώμα ενός ατόμου; Θα πρέπει να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το πώς ο Καρχαρίας επιτέθηκε σε ένα άτομο. Η επίθεση ειδήσεων εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλη την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία πληροφορίες για το θύμα.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το βίντεο της επίθεσης καρχαρία της Νέας Καληδονίας, διαβάστε προσεκτικά αυτό το άρθρο.

Ποιος δέχτηκε επίθεση από καρχαρία;

Ένας καρχαρίας επιτέθηκε βάναυσα σε Αυστραλό τουρίστα. Ο Καρχαρίας επιτέθηκε και σκότωσε έναν 59χρονο. Το περιστατικό συνέβη περίπου 150 μέτρα από την παραλία Chateau Royal στα νότια της Noumea. Ο άνδρας πιστεύεται ότι κολυμπούσε κοντά σε ένα πλωτήρα. Ο Καρχαρίας τον δάγκωσε πολλές φορές. Συνέβη στις 4.10 το απόγευμα. Το Reddit και πολλές άλλες πλατφόρμες έχουν κάνει το βίντεο viral.

Ποιος έσωσε το θύμα;

Το θύμα σώθηκε από κοντινούς τζετ σκιέρ. Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Το θύμα έφερε σοβαρά τραύματα στα πόδια και τα χέρια. Οι παραϊατρικοί επιχείρησαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση αλλά δεν σώθηκε. Σύμφωνα με τους διασώστες, το θύμα δαγκώθηκε τρεις φορές τόσο στο δεξί του πόδι όσο και στα δύο του χέρια. Σώθηκε από τους διασώστες για 40 λεπτά. Δεν μπόρεσε να σωθεί. Η Sonia Backs (η Πρόεδρος της Νότιας Επαρχίας της Νέας Καληδονίας) είπε ότι εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια.

Viral ενεργοποιημένο Τικ Τοκ

Το βίντεο του περιστατικού έγινε viral σε πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του TikTok. Ο κόσμος συζητά τώρα το περιστατικό. Ο σύνδεσμος βίντεο έχει κοινοποιηθεί σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο κόσμος θέλει να μάθει περισσότερα για το περιστατικό και τον άνδρα. Οι μάρτυρες του περιστατικού έμειναν συχνά σοκαρισμένοι και άφωνοι. Βλέποντας το περιστατικό σόκαρε μερικά μικρά παιδιά. Ο καρχαρίας πιστεύεται ότι είναι αρκετά μεγάλος. Το βίντεο κοινοποιήθηκε και στο Instagram.

Το Θύμα

Η ταυτότητα του θύματος δεν είναι γνωστή. Το θύμα ήταν ένας 59χρονος που κολυμπούσε 150 μέτρα από την παραλία. Για τον εντοπισμό του Καρχαρία χρησιμοποιήθηκαν drones. Η παραλία ήταν κλειστή. Πιστεύεται ότι ο Καρχαρίας ήταν ένας καρχαρίας τίγρης. Αυτή ήταν η τρίτη επίθεση στην παραλία Chateau-Royal τους τελευταίους μήνες. Η οικογένεια του θύματος έχει λάβει προξενική βοήθεια. Το Υπουργείο Εξωτερικών και Εμπορίου εξέφρασε συλλυπητήρια στους οικείους του θύματος. Ο κόσμος μοιράστηκε το YouTubevideo για το περιστατικό.

Η παραλία

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες σημειώθηκαν τρεις επιθέσεις στην παραλία. Ο κόσμος ζητά να κλείσει η παραλία. Η επαναλειτουργία της παραλίας θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερους θανάτους. Άλλοι πιστεύουν ότι η παραλία πρέπει να κλείσει νωρίτερα. Ο κόσμος πλέον φοβάται να πάει στην παραλία. Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο Telegram και με πολλούς ανθρώπους να το μοιράζονται. Το βίντεο υποστήριξαν και όσοι το παρακολούθησαν.

Οι άνθρωποι έχουν προειδοποιηθεί να μην πηγαίνουν στις παραλίες του Chateau-Royal. Η είδηση ​​αναρτήθηκε και στο Twitter .

Σύνδεσμοι μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Reddit

συμπέρασμα

Παρόλο που οι διασώστες προσπάθησαν να τον σώσουν, ο άνδρας πέθανε ακαριαία. Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτή η επικίνδυνη παραλία πρέπει να κλείσει. Το μέλλον πρέπει να είναι πιο ασφαλές.

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar