δοκιμή κεφαλής ντους εξοικονόμησης νερού

8
δοκιμή κεφαλής ντους εξοικονόμησης νερού

– Διαφήμιση –

Οδηγός αγοράς Eco Shower Heads - Ποια;

Αν είστε κάτι σαν τους περισσότερους, κάνετε ντους κάθε μέρα. Και αν είστε κάτι σαν τους περισσότερους ανθρώπους, δεν σκέφτεστε πραγματικά πόσο νερό χρησιμοποιείτε. Πόσο νερό όμως χρειάζεστε για να κάνετε ντους; Και πώς μπορείτε να το συντηρήσετε χωρίς να θυσιάσετε την εμπειρία σας στο ντους; Σε αυτό το blog post, θα σας δείξουμε πώς να εξοικονομείτε νερό στο ντους σας δοκιμάζοντας τη ροή του νερού σας και επιλέγοντας τη σωστή κεφαλή ντους για τις ανάγκες σας. Ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές, μπορείτε να διατηρήσετε το ντους σας αποτελεσματικά και να εξοικονομήσετε άφθονο νερό.

Τι είναι μια κεφαλή ντους που εξοικονομεί νερό;

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τύποι εξοικονόμηση νερού κεφαλής ντους στην αγορά που μπορεί να εξοικονομήσει νερό. Μερικοί χρησιμοποιούν λιγότερο νερό από άλλους, αλλά όλα θα σας εξοικονομήσουν λίγο κάθε φορά που κάνετε ντους. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι ντους – αυτές με παλλόμενα ρεύματα και αυτές με συνεχή ροή. Τα παλλόμενα ρεύματα χρησιμοποιούν μεγάλης έντασης, σύντομες εκρήξεις νερού για να δημιουργήσουν ένα σχέδιο ψεκασμού. Τα ντους συνεχούς ροής χρησιμοποιούν μια συνεχή ροή νερού που βοηθά στην εξοικονόμηση νερού. Ορισμένες κεφαλές ντους έχουν τόσο παλλόμενες όσο και σταθερές ροές, ενώ άλλες έχουν μόνο έναν τύπο ροής. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση νερού είναι η λειτουργία εμποτισμού. Αυτή η ρύθμιση χρησιμοποιεί περισσότερο από το μέσο ρέον νερό για να βρέξει ολόκληρο το σώμα και τα ρούχα σας αντί μόνο για την περιοχή του κεφαλιού όπως κάνει η κανονική λειτουργία. Εξοικονομεί ακόμη περισσότερο νερό γιατί χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να φτάσει το νερό στο δέρμα σας. Οι κεφαλές ντους διατίθενται σε πολλές διαφορετικές τιμές, στυλ και μεγέθη, ώστε να μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας..

Πώς να δοκιμάσετε την κεφαλή ντους σας για εξοικονόμηση νερού

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να δοκιμάσετε την κεφαλή ντους σας για εξοικονόμηση νερού. Ένας τρόπος είναι να κλείσετε το νερό ενώ είστε στο ντους και μετά να το ανοίξετε ξανά για να δείτε πόσο νερό καταναλώνετε. Ένας άλλος τρόπος είναι να μετρήσετε την ποσότητα του νερού που βγαίνει από την κεφαλή του ντους χρησιμοποιώντας έναν μετρητή νερού. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το δικό σας Κεφαλή ντους εξαιρετικά εξοικονόμησης νερού χρησιμοποιώντας μια τεχνική συντήρησης που ονομάζεται «βομβαρδισμός ντους». Αυτή η τεχνική περιλαμβάνει πολλά σύντομα ντους σε διάστημα αρκετών ημερών, προκειμένου να μετρήσετε πόσο νερό μπορείτε να εξοικονομήσετε.

Συμβουλές για εξοικονόμηση νερού στο ντους

1. Κλείστε το νερό ενώ βγαίνετε από το ντους.

2. Στρέψτε την κεφαλή του ντους ψηλά για να εξοικονομήσετε νερό.

3. Χρησιμοποιήστε μια κεφαλή ντους χαμηλής ροής για να μειώσετε τη χρήση νερού.

4. Χρησιμοποιήστε σφουγγάρι ντους αντί για σαπούνι όταν εξοικονομείτε νερό.

2. Στρέψτε την κεφαλή του ντους ψηλά για να εξοικονομήσετε νερό – αυτό θα κατευθύνει περισσότερο νερό προς την περιοχή στόχο σας και λιγότερο προς την αποχέτευση ή το δάπεδο. Για τα ψηλότερα άτομα, η στόχευση της κεφαλής του ντους απευθείας στα πόδια τους μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση ακόμη περισσότερου νερού!

3. Χρησιμοποιήστε μια κεφαλή ντους χαμηλής ροής – αυτές είναι διαθέσιμες σε πολλά καταστήματα και έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούν λιγότερο νερό από τις παραδοσιακές κεφαλές ντους εκτρέποντας περισσότερο νερό μακριά από τη ροή του ρέματος και μέσω μικρών οπών από μεγαλύτερες (εξοικονομώντας έτσι υγρό). . Οι κεφαλές χαμηλής ροής διατίθενται σε σταθερές και ρυθμιζόμενες εκδόσεις, ώστε να μπορείτε να βρείτε μια ιδανική για τις ανάγκες σας!

4. Χρησιμοποιήστε σφουγγάρι ντους αντί για σαπούνι δοκιμή κεφαλής ντους εξοικονόμησης νερού Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν έχετε σκληρό νερό, καθώς ο αφρός που δημιουργείται με το σαπούνι μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω σπατάλη στα σπατάλη υγρών! Όταν χρησιμοποιείτε σφουγγάρι, φροντίστε να το βρέξετε καλά πριν το χρησιμοποιήσετε, ώστε να μην είναι απαραίτητο το σαπούνι και, στη συνέχεια, κάντε αφρό όπως χρειάζεται. Ξεπλύνετε καλά μετά από κάθε χρήση για να αποφύγετε την υπερβολική συσσώρευση σε επιφάνειες ή εξαρτήματα

συμπέρασμα

Δεν υπάρχει μια ενιαία απάντηση για την εξοικονόμηση νερού στο ντους, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε τον πολύτιμο υγρό χρυσό σας. Δοκιμάστε να ενσωματώσετε αυτές τις συμβουλές στη ρουτίνα του ντους σας και δείτε πόσο νερό μπορείτε να εξοικονομήσετε: 1. Κλείστε τη βρύση ενώ βουρτσίζετε τα δόντια σας ή όταν ξυρίζετε. 2. Γεμίστε μια μπανιέρα μόνο μέχρι τη μέση. Αφήστε το υπόλοιπο νερό να τρέξει μέχρι να στραγγίσει τελείως πριν μπείτε μέσα. 3. Χρησιμοποιήστε λιγότερο νερό όταν πλένετε τα πιάτα στο χέρι αντί να χρησιμοποιείτε πλυντήρια πιάτων ή ηλεκτρονικά μηχανήματα. ρίξτε αρκετό νερό στο νεροχύτη, ώστε να καλύψει το φαγητό, στη συνέχεια στροβιλίστε και τρίψτε με μια υφασμάτινη πετσέτα. 4. Περιορίστε τη χρήση σαμπουάν και conditioner, ειδικά αν έχετε μακριά μαλλιά. δημιουργήστε αφρό με αρκετό σαπούνι και νερό και μετά ξεπλύνετε καλά.

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar