Εισαγωγή στα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων

5
Εισαγωγή στα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων

– Διαφήμιση –

Επί του παρόντος, το phishing, οι επιθέσεις hacking και η κλοπή κρυπτονομισμάτων έχουν αυξηθεί ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης υιοθέτησης του blockchain. Παρόλο που καμία επιλογή αποθήκευσης δεν είναι απολύτως ασφαλής, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες τεχνικές για να τονώσετε ασφάλεια κρυπτονομισμάτων. Μία από τις καλύτερες μεθόδους για να διατηρήσετε την κρυπτογράφηση σας ασφαλή είναι να κατέχετε ένα κρυπτοπορτοφόλι.

Τι είναι τα Crypto Wallets; Πώς βοηθούν στην ασφάλεια της αποθήκευσης κρυπτογράφησης;

Τα κρυπτογραφικά πορτοφόλια λειτουργούν ως κεντρικός χώρος αποθήκευσης για τα δημόσια και ιδιωτικά κλειδιά που απαιτούνται για την αγορά κρυπτονομισμάτων και προσφέρουν ψηφιακές υπογραφές για την επικύρωση κάθε συναλλαγής. Συνήθως, τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: ζεστά και κρύα.

Ένα ζεστό πορτοφόλι συνδέεται με το διαδίκτυο, γεγονός που το καθιστά ταυτόχρονα ευάλωτο στους χάκερ λόγω της σύνδεσής τους στο Διαδίκτυο. Η ασφάλεια καθορίζεται επίσης από τον πάροχο υπηρεσιών, όπως εάν το πορτοφόλι φιλοξενείται από ένα δημοφιλές ανταλλακτήριο με εκτεταμένους πόρους ασφαλείας.

Τα κρύα πορτοφόλια είναι υπεύθυνα για τη διατήρηση των ιδιωτικών κλειδιών σε περιβάλλον εκτός σύνδεσης. Επειδή διατηρείται εκτός σύνδεσης σε ένα ξεχωριστό κομμάτι υλικού όπως ένα USB, ένα κρύο πορτοφόλι είναι θεωρητικά πιο ασφαλές από ένα ζεστό πορτοφόλι. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα κρύα πορτοφόλια δεν είναι επίσης αδιαπέραστα. Η παραβίαση κωδικού PIN είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους μπορούν να παραβιαστούν τα πορτοφόλια υλικού, αλλά διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή.

Πώς η Phemex δημιουργεί ένα ασφαλές σύστημα πορτοφολιών κρυπτογράφησης;

Η Phemex έχει θέσει σε εφαρμογή ένα εξαιρετικά αξιόπιστος αρχιτεκτονική κρυπτογραφικού πορτοφολιού σε μια προσπάθεια να προσφέρουμε στους χρήστες μας διαφάνεια και ηρεμία. Το Phemex χρησιμοποιεί ένα ιδιόκτητο Ιεραρχικό Ντετερμινιστικό Σύστημα Ψυχρού Πορτοφολιού που παρέχει μοναδικές διευθύνσεις πορτοφολιού κατάθεσης σε κάθε χρήστη, αξιοποιώντας το γεγονός ότι τα κρύα πορτοφόλια είναι γενικά πιο ασφαλή. Χρησιμοποιώντας υπογραφές εκτός σύνδεσης, αυτές οι καταθέσεις συνδυάζονται και διατηρούνται σε ξεχωριστά κρύα πορτοφόλια πολλαπλών υπογραφών. Το ανταλλακτήριό μας έχει μάλιστα δημοσιοποιήσει μερικές από αυτές τις διευθύνσεις κρύου πορτοφολιού, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να εξετάσει τα διαθέσιμα κεφάλαια ενεργητικού της πλατφόρμας προκειμένου να επιτύχει το υψηλότερο επίπεδο διαφάνειας. Η προληπτική, εκτενής στάση απέναντι στην προστασία των περιουσιακών στοιχείων των πελατών έχει αναδείξει τη Phemex να γίνει πρότυπο ασφάλειας μεταξύ των CEX.

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar