Ενημέρωση Ιουνίου από την Jennifer Bright, Πρόεδρο, ICHOM — ICHOM

24
Ενημέρωση Ιουνίου από την Jennifer Bright, Πρόεδρο, ICHOM — ICHOM

Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα που έλαβα από την ανακοίνωση του διορισμού μου ως Προέδρου της ICHOM. Είμαι ταπεινός που γίνομαι μέλος αυτής της αξιότιμης κοινότητας για να ηγηθεί της επόμενης δεκαετίας ηγεσίας και επιρροής στην παγκόσμια υγειονομική περίθαλψη που βασίζεται στην αξία. Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να μοιραστώ λίγα λόγια για τον εαυτό μου και το αναδυόμενο όραμά μου για αυτόν τον σπουδαίο οργανισμό και την κοινότητα που εκπροσωπεί.

Μένω στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια με τον σύζυγό μου και τρία παιδιά εφήβου/κολεγιακής ηλικίας, αλλά μεγάλωσα κυρίως στο εξωτερικό ως στρατιωτικό μέλος της οικογένειας. Αυτή η εμπειρία διεύρυνε την εκτίμησή μου για διαφορετικές, αλλά αλληλένδετες, ιστορία, πολιτισμό και προοπτικές. Και, παραμένω ενθουσιώδης ταξιδιώτης και μαθητής. Οι βασικές μου αξίες περιλαμβάνουν επίσης την υπηρεσία και την υπεράσπιση. Υπηρέτησα την κοινότητά μου για περισσότερα από 20 χρόνια ως δικαστής εκλογών και επί του παρόντος υπηρετώ ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου για την Ψυχική Υγεία στην Αμερική, μια από τις παλαιότερες οργανώσεις υπεράσπισης ασθενών στις ΗΠΑ που υποστηρίζει καλύτερη ψυχική υγεία για όλους. Πέρα από την επαγγελματική μου ζωή, βρίσκω την αποκατάσταση μέσω καλών βιβλίων, καλύτερου κρασιού, μαγειρικής, πεζοπορίας, περιπάτους στην παραλία και στον μοναδικό εθισμό μου: την ανταγωνιστική κωπηλασία. Μετά από περισσότερα από 25 χρόνια, εκατομμύρια μέτρα και πολλές νίκες και ήττες, έμαθα πολλά για την ομαδική εργασία, την πειθαρχία, την ισορροπία, το σθένος, την ξεκούραση και τη διασκέδαση, και πώς όλα είναι εξίσου σημαντικά συστατικά για την επιτυχία – ειδικά όταν το νερό είναι τραχύς ή οι ανταγωνιστές είναι μεγαλύτεροι (ή πρώην Ολυμπιονίκες).

Πριν από περισσότερα από τριάντα χρόνια, η οικογένειά μου και εγώ μάθαμε από πρώτο χέρι για τα κακά αποτελέσματα υγείας στους καρκίνους του μαστού και των νεφρών και τη σύνδεσή τους με κενά πρόσβασης, διάγνωσης, ιατρικών σφαλμάτων και ανεπαρκούς κλινικής υποστήριξης. Αυτή η εμπειρία ήταν η πρώτη μου εκπαίδευση σχετικά με τη σημασία της υποστήριξης ασθενών και οικογένειας, τη διασύνδεση της ψυχικής υγείας και της κοινωνικής υποστήριξης με την κλινική φροντίδα και τη σημασία της επιστημονικής έρευνας και καινοτομίας. Η καριέρα μου έκτοτε επικεντρώθηκε στη διασταύρωση της υπεράσπισης, της πολιτικής και της επιστήμης, με μια βασική πίστη στην εξειδίκευση της βιωμένης εμπειρίας και τη δέσμευση για αξία για τον ασθενή και την οικογένεια. Είχα την τύχη να μάθω από ηγέτες ασθενών, φροντιστές, κλινικούς γιατρούς, ερευνητές, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και επιστήμονες για πολλά ζητήματα που έχουν θεμελιώδη αξία. Ως αποτέλεσμα, η δουλειά μου έχει δώσει προτεραιότητα και υποστηρίζει τη διαφάνεια, την εμπιστοσύνη, την ισότητα, την ενσωμάτωση και την ηγεσία των ασθενών στην επιστήμη και την πολιτική.

Πιο πρόσφατα, ηγήθηκα έναν οργανισμό που επικεντρώθηκε στην αξιολόγηση αξίας – μια πειθαρχία που ενώ είναι πολύ πιο ώριμη εκτός των ΗΠΑ, συνεχίζει να αγωνίζεται με το πώς να συμπεριλάβει δεδομένα σχετικά με τα αποτελέσματα και τις επιπτώσεις που σχετίζονται με τις ανάγκες των ασθενών και της οικογένειας. Από αυτή τη σκοπιά, έχω παρακολουθήσει αλλαγές πολιτικής και πρακτικής που συμβαίνουν στις ΗΠΑ, ιδιαίτερα, που συχνά υπερτονίζει τον ορισμό του προβλήματος. Οι πιο ενδιαφέρουσες φωνές και ηγέτες σήμερα είναι οι ρυθμιστικές αρχές, οι πληρωτές, οι κλινικοί ηγέτες, οι ερευνητές και οι εργοδότες που αξιοποιούν τη δύναμή τους (τη φωνή και το πορτοφόλι) για να επικεντρωθούν στα αποτελέσματα υγείας και συμμαχούν με ασθενείς και δικαιούχους για να ρωτήσουν «τι έχει σημασία σε εσένα?“ Έτσι, πιστεύω ότι είναι μια φυσική εξέλιξη του σκοπού και του πάθους μου που μας έφερε κοντά. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βοηθήσω στην επιτάχυνση της αποστολής και του οράματος της ICHOM για αξία σε παγκόσμια κλίμακα.

Καθώς ετοιμάζομαι να αναλάβω το τιμόνι, οι άμεσες προτεραιότητες είναι ξεκάθαρες:

  • Έχουμε ένα εκπληκτικό πρόγραμμα συνεδρίων για 9-11 Οκτωβρίου στη Βαρκελώνη που περιλαμβάνει ποικίλες σχολές, διαδραστικές μορφές μάθησης και την ευκαιρία να δικτυωθείτε και να γιορτάσετε σε ένα βασιλικό περιβάλλον. Η πρόωρη εγγραφή πουλιών ολοκληρώνεται σήμερα, γι‘ αυτό αναλάβετε δράση για να βεβαιωθείτε ότι συμμετέχετε σε αυτό το κοινοτικό γεγονός.
  • Κάνουμε πρόοδο σε νέα και ενημερωμένα σύνολα αποτελεσμάτων για τον καρκίνο του μαστού, την παχυσαρκία και το (σύντομα) τραύμα. Ετοιμαζόμαστε επίσης για την πρώτη μας εκπαιδευτική συνεργασία που επικεντρώνεται στον καρκίνο του μαστού.
  • Είμαστε έτοιμοι να διαδώσουμε μια σειρά εργαλείων που επιταχύνουν και εξομαλύνουν την εφαρμογή των συνόλων αποτελεσμάτων στην πράξη – αυτό περιλαμβάνει συνεχείς προσπάθειες για τη βελτίωση των πραγματικών (προτεραιοποιημένων) συνόλων αποτελεσμάτων, την ψηφιοποίησή τους για τη διευκόλυνση της μεταφόρτωσης σε συστήματα EMR και τη χαρτογράφηση των όρων στα σύνολα αποτελεσμάτων (ψηφιοποιημένη τράπεζα όρων) για την υποστήριξη της τυποποιημένης υλοποίησης.

Ανυπομονώ να μάθω από το Διοικητικό Συμβούλιο και τους αφοσιωμένους συναδέλφους μου για να διαμορφώσουμε τις πιο μακροπρόθεσμες στρατηγικές μας για αλλαγή και να τις μοιραστούμε μαζί σας αργότερα αυτό το φθινόπωρο. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να υποστηρίξετε το επόμενο κεφάλαιο του ICHOM σήμερα:

Υλοποιώ, εφαρμόζω – Εφαρμόστε τα σετ αποτελεσμάτων ICHOM στην εργασία σας και στα ιδρύματά σας, εάν δεν το κάνετε ήδη. Επικοινωνήστε με την ICHOM σχετικά με τον αντίκτυπο υποβάλλοντας περιπτωσιολογικές μελέτες ή περιλήψεις για το συνέδριο ICHOM 2023. Επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με τη συμμετοχή στο Breast Cancer Learning Collaborative ή μιλήστε μας για ένα έργο υλοποίησης όπου η υποστήριξή μας, μέσω προσφορών όπως το Accelerated Insights, μπορεί να είναι χρήσιμη.

Αλληλοσυνδέω – Ένα δίκτυο αυτού του μεγέθους και παγκόσμιας εμβέλειας έχει τη δυνατότητα για περαιτέρω ανάπτυξη με τη βοήθειά σας. Μοιραστείτε πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο της ICHOM και το έργο μας με τα δίκτυα και τους συναδέλφους σας. Συνδέστε μας με κοινότητες ασθενών και οργανισμούς που εξουσιοδοτείτε για να επεκτείνουμε την κοινότητα της ομάδας εργασίας ειδικών. Επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με τρόπους με τους οποίους μπορούμε να υποστηρίξουμε την παγκόσμια μάθηση και την πρόοδο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Επενδύω – Είτε είστε μέλος του ICHOM από την αρχή, είτε είστε ο νεότερος συνάδελφος, το να είστε μέλος αυτής της κοινότητας είναι μια πρόταση δράσης. Αγκαλιάστε την ιδέα ότι «είμαστε όλοι ICHOM» επενδύοντας ως συνεργάτης, χορηγός συνεδρίου, συνεργάτης μάθησης ή συνεργάτης ομάδας εργασίας εμπειρογνωμόνων. Ένας άμεσος τρόπος επένδυσης: εγγραφείτε στο συνέδριο ICHOM 2023 και ενθαρρύνετε τους συναδέλφους και τους συνεργάτες να το κάνουν το ίδιο. Εξετάστε το ενδεχόμενο να χορηγήσετε το συνέδριο για να αυξήσετε την προβολή σας σε αυτήν την παγκόσμιας κλάσης εκδήλωση.

Είναι τιμή μου που είμαι μέλος του ICHOM και ανυπομονώ να σας γνωρίσω και να δουλέψω μαζί σας.

Με εκτιμιση,
Τζένιφερ

Schreibe einen Kommentar