Επανεγκαταστήστε τις μετωπικές περούκες για αρχάριους και τις καλύτερες περούκες για ανθρώπινα μαλλιά

8
Επανεγκαταστήστε τις μετωπικές περούκες για αρχάριους και τις καλύτερες περούκες για ανθρώπινα μαλλιά

– Διαφήμιση –

Συνολικά, συνειδητοποιούμε ότι τα αντικείμενα περιποίησης της μεγαλοπρέπειας μπορεί να είναι αστεία, μοντέρνα και, εκπληκτικά, να αναμειγνύονται. Παρ ‚όλα αυτά, τι γίνεται όταν θα μπορούσατε να προτιμήσετε να μην φοράτε κανένα είδος περιποίησης αριστείας; Τί κάνεις λοιπόν? Μια επιλογή είναι να φορέσετε ένα full face concealer, αλλά αυτό μπορεί να γίνει γρήγορα κουραστικό. Στη συνέχεια, για άλλη μια φορά, θα μπορούσατε να κάνετε μια πιο προστατευμένη εμφάνιση φορώντας μια μετωπική περούκα. Ανεξάρτητα, ουσιαστικά χαλαρώστε, ανεξάρτητα από το αν είστε νέος, δεν είναι δύσκολο να παρουσιάσετε μια μετωπική περούκα! Σε αυτό το άρθρο, το Gloriousness forever θα σας καθοδηγήσει με τα μέσα που χρησιμοποίησε η RE εγκαθιστώντας μια μετωπική περούκα για αρχάριους. Διαβάστε λοιπόν για να μάθετε πώς να κάνετε την εμφάνισή σας εξαιρετική και να εμπνεύσετε άλλους με τις δημιουργικές σας αποφάσεις!

Το βασικό βήμα είναι να αφαιρέσετε την τρέχουσα μετωπική περούκα. Σε περίπτωση που η περούκα πιαστεί στη θέση της, χρησιμοποιήστε ένα αφαιρετικό τρίχας ή ένα μαξιλάρι αφαίρεσης σκυροδέματος για να αφαιρέσετε την πάστα τρυφερά. Προσέξτε να μην σκίσετε ή να βλάψετε το κομμωτήριο. Ακριβώς όταν αφαιρεθεί η πάστα, μπορείτε στην πραγματικότητα να τραβήξετε την περούκα.

Για να μπορέσετε να φορέσετε μια περούκα σε κάθε περίπτωση, φοβηθήκατε την ευθύνη ή ένιωθα ότι δεν μπορούσατε να ολοκληρώσετε όλα αυτά όπως απαιτείται, μια μετωπική περούκα μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς! Οι μπροστινές περούκες είναι φτιαγμένες από κανονικά μαλλιά, επομένως είναι απίστευτα άνετες και απλές στη χρήση. Εδώ είναι η αρχή και το τέλος, θα πρέπει να έχετε κάποια εξοικείωση με την εγκατάσταση μιας μετωπικής περούκας:

Κανόνες για την εγκατάσταση μιας μετωπικής περούκας από την RE:

Στην περίπτωση που επιλέξατε να αγοράσετε μια περούκα αλλά δεν είστε σίγουροι πώς να την εγκαταστήσετε σωστά, ακολουθήστε αυτές τις τεχνικές.

  • Αφαιρέστε τις τρέχουσες τρίχες από το μπροστινό μέρος του τριχωτού της κεφαλής.
  • Κόψτε ένα κομμάτι κάλυμμα κεφαλής που θα εφαρμόζει άνετα πάνω από το κεφάλι σε κάθε περίπτωση επιτρέψτε λίγο χώρο για ανάπτυξη. Αυτό το κάλυμμα κεφαλής θα μεταμορφωθεί στο νέο σας μετωπική περούκα.
  • Στερεώστε την περούκα στη θέση της θωρακίζοντάς την γύρω από το μέτωπό σας με ευέλικτα ή περιτυλίγματα.
  • Κόψτε τυχόν πλημμυρισμένα μαλλιά γύρω από τις άκρες της νέας σας μετωπικής περούκας, ώστε να φαίνεται λεία και καθαρή.

Προσεγγίσεις για την επιλογή της δεξιάς μετωπικής περούκας

Όσον αφορά την επιλογή μιας μετωπικής περούκας, υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλετε να θυμάστε. Ως θέμα κάποιας σημασίας, βεβαιωθείτε ότι η περούκα είναι λογική για το μέγεθος του κεφαλιού σας. Οι περούκες έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη, οπότε προσπαθήστε να μετρήσετε το κεφάλι σας πριν κάνετε την αγορά σας. Δεύτερον, σκεφτείτε το στυλ της περούκας. Υπάρχουν διάφορα είδη μπροστινών περουκών από δαντέλα, από στυλ που μοιάζουν με run of the mill μέχρι απαλά και αστραφτερά στυλ. Τρίτον, υπολογίστε τι είδους μαλλιά χρειάζεστε πραγματικά για να ενσωματώσετε την περούκα. Δύο ή τρεις περούκες γίνονται με συνθετικά μαλλιά, ενώ άλλες με καλύτερες περούκες για ανθρώπινα μαλλιά. Επιτέλους, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τη νέα σας μετωπική περούκα! Ακολουθήστε αυτές τις μεθοδολογίες για να διατηρήσετε την περούκα σας με τον καλύτερο εαυτό της

Η καλύτερη διαδικασία για τη φροντίδα της μετωπικής περούκας σας

Επιπλέον, όπως συμβαίνει με κάθε κομμωτήριο, η πιστοποιημένη φροντίδα είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρείται η μετωπική περούκα σας υπέροχη. Τα εύθραυστα συνθετικά νημάτια μπορούν να πληγωθούν με το ζόρι, να κολλήσουν και το χλώριο, γι‘ αυτό ακολουθήστε αυτές τις γενικές συμβουλές για να διατηρήσετε την περούκα σας με τον καλύτερο εαυτό της:

  • Αποθηκεύστε την περούκα σας σε δροσερό, ξηρό μέρος. Προσπαθήστε πραγματικά να μην το αποθηκεύσετε με άλλα κομμωτήρια ή παρελθοντικές μετρήσεις με πράγματα πλούσια σε υγρασία, τα οποία μπορούν να υποκινήσουν τη βελτίωση της μορφής και των παρασίτων.
  • Προστατέψτε την περούκα σας από τις επικίνδυνες ακτίνες UV του ήλιου. Οι περούκες δεν πρέπει να φυλάσσονται στο άμεσο φως της ημέρας ή κοντά σε θερμαντικό μηχάνημα.
  • Ποτέ μην χρησιμοποιείτε αδυσώπητα συνθετικά ή ειδικούς καθαρισμού στη μετωπική περούκα σας – αυτά μπορεί να βλάψουν τη δομή των ινών και να προκαλέσουν αποβολή. Λαμβάνοντας υπόψη τα πάντα, χρησιμοποιήστε ευαίσθητο συνθετικό και νερό για να το καθαρίζετε τακτικά.
  • Μην τραβάτε τα μαλλιά και μην τα στερεώνετε πολύ ασυγκίνητα, αυτό μπορεί να προκαλέσει μπερδέματα και σπάσιμο. Λαμβάνοντας υπόψη τα πάντα, περάστε απαλά την περούκα μετά από κάθε φορά που φοράτε για μια πιο προσεγμένη εμφάνιση.

Συμπέρασμα:

Στην περίπτωση που χρειάζεται να πάρετε μια άλλη περούκα αλλά δεν έχετε καν την πιο απομακρυσμένη πινακίδα από πού να ξεκινήσετε, αυτός ο οδηγός θα σας δείξει τα βασικά της RE εγκατάστασης μετωπικών περουκών. Ανεξάρτητα από αυτό, θα χρειαστείτε δύο ή τρεις ρυθμίσεις: ένα κομμωτήριο, ένα ψαλίδι, ένα ειδικό όπλο με ραβδί και ένα καπάκι περούκας. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας επιβλέπονται άνετα και δεν έχουν συσκευασίες ή μπερδέματα. Στη συνέχεια, θερμάνετε το όπλο του ραβδιού κατασκευής και το σημείο αλληλεπίδρασης του κομματιού με το καπάκι της περούκας. Βεβαιωθείτε ότι οι άκρες της τρίχας συμφωνούν με την άκρη του καπακιού της περούκας. Επιτέλους, χρησιμοποιήστε ψαλίδι για να επιβλέπετε τις άκρες του κομμωτηρίου με στόχο να εφαρμόζει άνετα στο καπάκι της περούκας.

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar