Η επενδυτική δέσμευση που έφερε η αντιπροσωπεία των Φιλιππίνων από την επίσημη επίσκεψη εργασίας στην Ιαπωνία θα αυξηθεί

9
Η επενδυτική δέσμευση που έφερε η αντιπροσωπεία των Φιλιππίνων από την επίσημη επίσκεψη εργασίας στην Ιαπωνία θα αυξηθεί

Είναι δυνατό να αυξηθεί η επενδυτική δέσμευση 13 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έφερε στο σπίτι η αντιπροσωπεία των Φιλιππίνων από την επιτυχημένη επίσημη επίσκεψη εργασίας του Προέδρου Ferdinand Marcos Jr., στην Ιαπωνία.

Στην ενημέρωση Always Ready, Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας (DTI) Asec. Glenn Peñaranda ότι αυτή τη στιγμή η καταμέτρηση της κυβέρνησης δεν έχει γίνει ακόμα.

Είπε ότι πολλά επιχειρηματικά συμφέροντα εξακολουθούν να περιμένουν να έχουν πληροφορίες, ειδικά η επίσκεψη του Προέδρου Μάρκος στο Τόκιο, έχει προκαλέσει αύξηση στο ενδιαφέρον των επενδυτών για τη χώρα.

Ο αξιωματούχος είπε, αυτές οι δεσμεύσεις είναι σε διάφορους τομείς που ιαπωνικές εταιρείες δραστηριοποιούνται ήδη στις Φιλιππίνες.

Αυτό περιλαμβάνει τη σειρά ηλεκτρονικών, αυτοκινήτων, καθαρής ενέργειας, ανάπτυξης λογισμικού, τηλεπικοινωνιών και υποδομών.

Υπάρχει επίσης στη γεωργία, επέκταση φυτειών για τον ανανά, ακόμη και στη γραμμή ανάπτυξης ιδιοκτησίας.

Schreibe einen Kommentar