Κάντε τη μετάβαση σε ένα εικονικό PBX σήμερα – αυτός είναι ο λόγος

8
Κάντε τη μετάβαση σε ένα εικονικό PBX σήμερα – αυτός είναι ο λόγος

– Διαφήμιση –

Σε αυτήν την ψηφιακή εποχή, οι επιχειρήσεις στρέφονται όλο και περισσότερο στα εικονικά συστήματα PBX για τις επικοινωνιακές τους ανάγκες. Από μικρές νεοφυείς επιχειρήσεις έως μεγάλες επιχειρήσεις, εταιρείες όλων των μεγεθών συνειδητοποιούν τα πολλά οφέλη των τεχνολογιών εικονικών PBX. Επομένως, είναι σημαντικό να έχετε μια καλή ιδέα για το εικονικό PBX και την απαίτηση για εναλλαγή.

Σε αυτό το άρθρο του ιστολογίου, θα ρίξουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματα της μετάβασης σε ένα εικονικό σύστημα PBX. Επιπλέον, αφήστε μας να ανακαλύψουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να παραμείνει ανταγωνιστική σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο τεχνολογικό τοπίο.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς ένα εικονικό PBX μπορεί να βελτιώσει τις επικοινωνίες της εταιρείας σας, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα.

Τι είναι ένα εικονικό PBX;

Ένα εικονικό PBX είναι ένα τηλεφωνικό σύστημα που βασίζεται σε σύννεφο που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις χρησιμοποιώντας συσκευές συνδεδεμένες στο διαδίκτυο, όπως υπολογιστή, φορητό υπολογιστή, tablet ή smartphone. Σήμερα, τα εικονικά συστήματα PBX γίνονται όλο και πιο δημοφιλή μεταξύ των μικρών επιχειρήσεων. Προσφέρουν πολλά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα που τα παραδοσιακά συστήματα PBX δεν μπορούν να ταιριάξουν.

Από την άλλη πλευρά, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα ενός εικονικού PBX είναι η επεκτασιμότητα του. Οι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν χρήστες καθώς αλλάζουν οι ανάγκες τους, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουν νέο υλικό. Τα εικονικά PBX είναι επίσης πολύ πιο προσιτά από τα παραδοσιακά συστήματα και απαιτούν λίγη συντήρηση ή συντήρηση.

Τα οφέλη ενός εικονικού PBX

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς ένα εικονικό PBX μπορεί να βελτιώσει τις επικοινωνίες στο εσωτερικό της επιχείρησής σας, ενώ παράλληλα σας εξοικονομεί χρήματα διαβάζοντας παρακάτω.

Χαμηλό κόστος εγκατάστασης και συντήρησης:

Χωρίς ακριβό υλικό ή εξειδικευμένο προσωπικό πληροφορικής, ένα εικονικό σύστημα PBX μπορεί να είναι γρήγορο και φθηνό. Επιπλέον, σε αντίθεση με ένα συμβατικό σύστημα εσωτερικής εγκατάστασης, ένα εικονικό PBX δεν έχει τρέχουσες δαπάνες συντήρησης.

Δεδομένου ότι το πλήρες τηλεφωνικό σας σύστημα διαχειρίζεται μια εικονική λύση, το κύριο πλεονέκτημα της ύπαρξης ενός εικονικού ή φιλοξενούμενου συστήματος PBX που βασίζεται σε cloud είναι ότι δεν χρειάζεται να ασχολείστε με την ανάπτυξη υλικού. Τα μοντέλα Pay-as-you-go (PAYG) είναι κοινά στα εικονικά συστήματα PBX, επιτρέποντάς σας να πληρώνετε μόνο για τις υπηρεσίες που πραγματικά χρησιμοποιείτε.
Επιπλέον, δεν υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί στο σύστημα PBX σας. Ως αποτέλεσμα, οι επιχειρήσεις έχουν μια ακόμη καλύτερη εναλλακτική λύση, επειδή δεν χρειάζεται να επενδύσουν βαριά στη δημιουργία εξειδικευμένων τμημάτων όπως τα τηλεφωνικά κέντρα.

Εξοικονόμηση χρόνου:

Σε σύγκριση με το παραδοσιακό σύστημα PBX, το εικονικό σύστημα PBX σας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα όταν πρόκειται για την εγκατάσταση και την εφαρμογή του τηλεφωνικού συστήματος. Το τυπικό σύστημα παλιού μοντέλου μπορεί να χρειαστεί αρκετές εβδομάδες για να αναπτύξει πλήρως όλα τα περιφερειακά του και να διασφαλίσει ότι η υπηρεσία λειτουργεί όπως προβλέπεται. Αντίθετα, το εικονικό PBX που βασίζεται σε σύννεφο αρχίζει να λειτουργεί μέσα σε λίγες ώρες.
Η αρχιτεκτονική λογισμικού του Virtual PBX καθιστά πολύ εύκολη τη ρύθμιση τηλεφωνικών γραμμών και το σχεδιασμό ροών κλήσεων. Λόγω της 24ωρης βοήθειας πελατών των πωλητών, οι αναβαθμίσεις και η συντήρηση πραγματοποιούνται επίσης αμέσως.

Αυξημένη ευελιξία:

Με ένα εικονικό PBX, έχετε την ελευθερία να προσθέτετε ή να αφαιρείτε χρήστες καθώς οι ανάγκες της εταιρείας σας αλλάζουν χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε πρόσθετες χρεώσεις. Επιπλέον, η αύξηση ή η μείωση της χωρητικότητας κλήσης είναι απλή όσο χρειάζεται.

Βελτιωμένη παραγωγικότητα:

Οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα εικονικό PBX από οποιαδήποτε τοποθεσία με σύνδεση στο διαδίκτυο. Μπορεί να είστε στο γραφείο, στο σπίτι ή να ταξιδεύετε. Ως αποτέλεσμα αυτού, η παραγωγικότητα αυξάνεται και ο χρόνος διακοπής που σχετίζεται με τα ταξίδια μειώνεται.

Βελτιωμένη εξυπηρέτηση πελατών:

Η προώθηση κλήσεων και η ενσωμάτωση φωνητικού ταχυδρομείου σε email είναι μόνο δύο από τις πολλές δυνατότητες που προσφέρουν τα εικονικά συστήματα PBX που μπορούν να συμβάλουν στην αύξηση των προτύπων εξυπηρέτησης πελατών.

Αποκατάστασης καταστροφών:

Ένα εικονικό PBX διασφαλίζει ότι η εταιρεία σας μπορεί να συνεχίσει να είναι συνδεδεμένη σε περίπτωση φυσικής καταστροφής ή διακοπής ρεύματος, σε αντίθεση με ένα σύστημα εσωτερικού χώρου, το οποίο θα ήταν άχρηστο σε μια τέτοια κατάσταση.

Πώς να ξεκινήσετε με ένα εικονικό PBX

Το εικονικό PBX είναι μια λύση επαγγελματικού τηλεφώνου που προσφέρει στις μικρές επιχειρήσεις τα ίδια χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα με ένα παραδοσιακό σύστημα PBX. Και όμως, δεν χρειάζεται να πληρώσετε κανένα υψηλό προκαταβολικό κόστος. Ένα εικονικό PBX μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα και εύκολα και προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες που μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

Δείτε πώς να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ένα εικονικό PBX:

Επιλέξτε έναν πάροχο υπηρεσιών:

Υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που παρέχουν εικονικές υπηρεσίες PBX. Βρείτε έναν αξιοσέβαστο πάροχο κάνοντας κάποια έρευνα που θα σας προσφέρει τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε σε μια τιμή που σας ικανοποιεί.

Ρυθμίστε τον λογαριασμό σας:

Αφού αποφασίσετε για έναν πάροχο υπηρεσιών, η δημιουργία ενός λογαριασμού είναι γρήγορη και απλή. Απλώς επιλέξτε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας και εισαγάγετε ορισμένες βασικές πληροφορίες για την επιχείρησή σας, όπως το μέγεθος και την τοποθεσία της.

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το νέο σας σύστημα:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο σας εικονικό PBX μόλις ρυθμιστεί ο λογαριασμός σας. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το νέο σας σύστημα, ξεκινήστε εξοικειωμένοι με τις δυνατότητες που προσφέρει ο πάροχος υπηρεσιών σας. Επίσης, επωφεληθείτε από οποιαδήποτε εκπαίδευση ή υποστήριξη που μπορεί να παρέχουν.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το εικονικό PBX:

Ένα τηλεφωνικό σύστημα γνωστό ως εικονικό PBX, ή ιδιωτικό κέντρο υποκαταστημάτων, χρησιμοποιείται συχνά από εταιρείες με πολλούς υπαλλήλους. Οι εργαζόμενοι μπορούν να μοιράζονται έναν μόνο αριθμό τηλεφώνου χάρη σε ένα εικονικό PBX, το οποίο επίσης κατευθύνει τις κλήσεις στη σωστή επέκταση.

Η χρήση ενός εικονικού PBX έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως χαμηλότερα έξοδα και μεγαλύτερη ευελιξία. Επιπλέον, σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα PBX, οι εικονικές λύσεις PBX είναι συχνά πιο απλές στην ανάπτυξη και διαχείριση.
Ακολουθούν ορισμένες συχνές ερωτήσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε εάν θα μετεγκαταστήσετε σε ένα εικονικό σύστημα PBX για την εταιρεία σας:

1. Τι είναι ένα εικονικό PBX;

2. Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση ενός εικονικού PBX;

3. Πώς λειτουργεί ένα εικονικό PBX;

4. Είναι ένα εικονικό PBX κατάλληλο για την επιχείρησή μου;

5. Πώς μπορώ να επιλέξω έναν εικονικό πάροχο PBX;

συμπέρασμα

Ήρθε η ώρα να μεταβείτε σε ένα εικονικό PBX εάν η εταιρεία σας εξακολουθεί να χρησιμοποιεί συμβατικά συστήματα PBX. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από τη χρήση ενός εικονικού συστήματος PBX, συμπεριλαμβανομένης της ευκολίας με την οποία μπορεί να εγκατασταθεί και να διαχειρίζεται από απόσταση, καθώς και πρόσβαση σε δυνατότητες αιχμής που μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και την εξυπηρέτηση πελατών. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να προσαρμοστούν στην τεχνολογία και η επένδυση σε ένα εργαλείο επικοινωνίας αιχμής όπως ένα εικονικό PBX θα σας κρατήσει ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Αυτές οι ανάγκες της εταιρείας ικανοποιούνται απλώς με το εικονικό σύστημα PBX. Μπορείτε να διαχειριστείτε λιγότερες γραμμές όταν μόλις ξεκινάτε και να βεβαιωθείτε ότι το τηλεφωνικό σας σύστημα λειτουργεί όπως θέλετε.
Από την άλλη πλευρά, όταν η εταιρεία σας επεκτείνεται, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες γραμμές για να βελτιώσετε τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες, γεγονός που αυξάνει την ευτυχία και τη διατήρηση των πελατών.

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar