Μοιραία επίθεση καρχαρία στη Νέα Καληδονία – Μάθετε για τις λεπτομέρειες!

7
Μοιραία επίθεση καρχαρία στη Νέα Καληδονία – Μάθετε για τις λεπτομέρειες!

– Διαφήμιση –

Αυτό το άρθρο κάλυψε την επίθεση με μοιραία καρχαρία στη Νέα Καληδονία. Παρείχε επίσης περισσότερες πληροφορίες για την παραλία καθώς και για τις ενέργειες που έγιναν από τις αρχές.

Είναι δυνατόν ένας τουρίστας να σκοτωθεί από θανατηφόρο επίθεση καρχαρία; Ο άντρας σκοτώθηκε από επίθεση καρχαρία ή είναι ακόμα ζωντανός; Η Νουμέα, ένα διάσημο τουριστικό σημείο στη Νέα Καληδονία, συγκλονίστηκε από επίθεση καρχαρία που σκότωσε έναν άνδρα. Το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες αγαπούν την περιπέτεια. Μοιραία επίθεση καρχαρία Η περιπέτεια στη Νέα Καληδονία αφήνει τους πάντες σε πόνο. Μάθετε περισσότερα για τις επιθέσεις καρχαριών.

Θανατηφόρα επίθεση καρχαρία

Θανατηφόρος καρχαρίας επιτέθηκε σε Αυστραλό τουρίστα την ώρα που κολυμπούσε. Η στιγμή καταγράφηκε από την κάμερα παρακολούθησης CCTV.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο 59χρονος άνδρας χτυπήθηκε κοντά σε πλωτήρα το απόγευμα της Κυριακής. Αυτό απέχει περίπου 150 μέτρα από την ακτογραμμή της Νουμέας. Ήταν μια φρικτή επίθεση καρχαρία. Ο καρχαρίας δάγκωσε τα πόδια και τα χέρια του θύματος πολλές φορές.

Θανατηφόρα επίθεση καρχαρία στη Νέα Καληδονία

Δύο πιλότοι τζετ σκι από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης τον έσπευσαν γρήγορα. Η προσπάθεια ήταν ανεπιτυχής. Δυστυχώς ο άνδρας πέθανε ακαριαία.

Πλάνα CCTV δείχνει επίθεση καρχαρία

Το κλιπ δείχνει ένα βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων ενός κολυμβητή που κολυμπά στον ωκεανό κοντά στο πλωτήριο. Απροσδόκητα, ένα τζετ σκι απαθανατίζεται να αγωνίζεται στην αναστάτωση και μετά να επιστρέφει στην παραλία.

Ένας μάρτυρας ισχυρίζεται ότι ο αναβάτης του τζετ σκι πέταξε στην πράξη αφού άκουσε τον ήχο του συναγερμού. Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε περισσότερα Θανατηφόρα επίθεση καρχαρία στη Νέα Καληδονία πληροφορίες.

Το περιεχόμενο του άρθρου προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς.

Δράση περιπολίας παραλίας

Η παραλία της Καληδονίας ήταν ο προορισμός του αναβάτη τζετ σκι, ο οποίος επέστρεψε στην Καληδονία για να βρει άλλο μέλος της περιπολίας της παραλίας. Το ζευγάρι jetski έφτασε στην παραλία πριν ξεκινήσουν να κάνουν ιππασία.

Η ομάδα περιπολίας αιγιαλού παρείχε τις πρώτες βοήθειες έκτακτης ανάγκης και την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση μέχρι να φτάσουν τα παραϊατρικά.

Η παραλία εκκενώθηκε

Μετά την επίθεση του καρχαρία, ικανός αριθμός κολυμβητών πανικοβλήθηκε στην παραλία. Όλοι οι κολυμβητές μεταφέρθηκαν γρήγορα στην ακτή. Μετά το Fatal Shark Attack New Caledonia, η αστυνομία εκκένωσε την περιοχή.

Όλες οι παραλίες στη Νουμεά έκλεισαν αμέσως μετά το περιστατικό. Χρησιμοποιήθηκαν drones για τον εντοπισμό καρχαριών στην περιοχή ως μέρος αυτής της επιχείρησης επίθεσης καρχαρία.

Η δήμαρχος της Νέας Καληδονίας Σόνια Λαγκάρντ φρόντισε να συλλάβει καρχαρίες και τίγρεις στα γύρω νερά.

Πρόσφατη επίθεση καρχαρία

Μια εβδομάδα αφότου μια γυναίκα υπέστη σοβαρά τραύματα, σημειώθηκε μια θανατηφόρα επίθεση καρχαρία. Μια 49χρονη γυναίκα δέχθηκε επίσης επίθεση από καρχαρία στην ίδια παραλία μια εβδομάδα πριν από αυτή την επίθεση. Τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αυστραλίας για θεραπεία. Η επίθεση καρχαρία έκανε την κυρία να χάσει το δεξί της πόδι.

Ένας ιστιοσανίδα δέχθηκε επίθεση από το Fatal Shark Attack New Caledonia στις 5 Φεβρουαρίου στην άλλη παραλία της Noumea. Ο άνδρας δεν τραυματίστηκε.

Σύνδεσμοι μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Σύνδεσμος Twitter

συμπέρασμα

Η επίθεση καρχαρία της Νέας Καληδονίας σε έναν τουρίστα που σκότωσε τρία άτομα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες είναι η τρίτη. Αυτές οι επιθέσεις έχουν αφήσει δυσαρεστημένους ντόπιους και τουρίστες. Μπορείτε να δείτε την τρομερή επίθεση του μοιραίου καρχαρία εδώ.

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar