Μπαπ κουκούλα | πρέπει να μάθετε περισσότερα για το hoodie Bap

11
Μπαπ κουκούλα | πρέπει να μάθετε περισσότερα για το hoodie Bap

– Διαφήμιση –

Η BAPE, ή Bape Ape, είναι μια ιαπωνική μάρκα streetwear γνωστή για το εμβληματικό BAPE Hoodie της. Από την ίδρυσή της από τον Nigo το 1993, η BAPE Hoodie έχει γίνει μια από τις πιο περιζήτητες ετικέτες στην αστική μόδα. Αυτά τα είκοσι ενδιαφέροντα στοιχεία για τον ΜΠΑΠΕ μπορεί να εκπλήξουν και τους μεγαλύτερους θαυμαστές! Γνωρίζατε ότι η BAPE Hoodie έχει ένα κατάστημα με τούβλα και κονιάματα λίγο έξω από το Τόκιο; Τα καταστήματα είναι γνωστά ως BAPELAND και ειδικεύονται σε σχέδια περιορισμένης έκδοσης. Επιπλέον, η BAPE είναι περήφανος συνεργάτης της KITH, που ιδρύθηκε από τον Ronnie Fieg και προσφέρει τα προϊόντα της online για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Μην ξεχνάτε αυτό το BAPI για πάντα εάν ενδιαφέρεστε για τον εξοπλισμό BAPE σύντομα!

Το πρώτο βήμα. Ως αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας του Nigo, η BAPE ιδρύθηκε το 1993

Η Bape Ape είναι μια ιαπωνική μάρκα streetwear που έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση για τα υψηλής ποιότητας ρούχα της. Ο Nigo ίδρυσε την εταιρεία το 1993. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επωνυμία BAPE είναι το ακρωνύμιο του «A Bathing Ape» και ότι έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο αναγνωρισμένες μάρκες streetwear στον κόσμο σήμερα. Ως αποτέλεσμα της καινοτόμου προσέγγισης της BAPE στη μόδα και στα έντονα σχέδια ρούχων της, έχει εμφανιστεί σε διασημότητες, αθλητές και επιρροές λόγω της καινοτόμου προσέγγισης στη μόδα και των νευρικών σχεδίων της τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Είναι πιθανό ότι η BAPE θα συνεχίσει να καθορίζει τις τάσεις το 2020, με αντικείμενα όπως τα hoodies να παραμένουν βασικό μέρος της γκαρνταρόμπας BAPE τα επόμενα χρόνια.

 1. Το αρκτικόλεξο BAPE είναι ασυνήθιστο
  Είναι πιθανό ότι δεν έχετε ακούσει ποτέ για έναν όρο που ονομάζεται BAPE, το οποίο είναι ένα αρκτικόλεξο που μπορεί να μην είστε εξοικειωμένοι. Είναι ένα αρκτικόλεξο που σημαίνει A Bathing Ape και είναι μια μάρκα streetwear που προέρχεται από την Ιαπωνία και είναι πλέον διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο. Αυτή η εταιρεία είναι διάσημη για το εμβληματικό της Φκουκούλα BAPE, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και έγινε αρκετά δημοφιλής μόλις κυκλοφόρησε μόλις κυκλοφόρησε. Τα τελευταία χρόνια, τα hoodies BAPE έχουν γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σύμβολα της υψηλής μόδας στον κόσμο και πλέον αγαπιούνται από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Πολλές διάσημες διασημότητες έχουν φορέσει το εμπορικό σήμα BAPE Hoodie όλα αυτά τα χρόνια, καθιστώντας το ένα εμβληματικό brand που εξακολουθεί να ορίζει τις τάσεις ακόμη και σήμερα.
 2. Διπλή σημασία για τη μάρκα
  Οι κουκούλες BAPE είναι αναμφίβολα η κορυφή του streetwear και της μόδας. Έχει γίνει ένα πολιτιστικό σύμβολο στον σύγχρονο κόσμο επειδή σημαίνει «A Bathing Ape». «Ντύνομαι άθλια, αλλά έχω έναν αέρα αρχοντιάς» είναι ένα άλλο ιαπωνικό ρητό που αντικατοπτρίζεται στα BAPE Hoodies, μια έννοια που μπορεί να δει κανείς όταν φορούν αυτά τα κουκούλα. Η επωνυμία αντιπροσωπεύει το θάρρος να είσαι ο εαυτός σου, την αυθεντικότητα και την αυτοέκφραση, και όλα αυτά ξεπερνούν την απλή μόδα. ο Φκουκούλα BAPE είναι κάτι περισσότερο από κουκούλα.
 3. Στην αρχή το ΜΠΑΠΕ ήταν underground
  Μία από τις πιο διάσημες μάρκες streetwear είναι η BAPE Hoodie, μια ιαπωνική μάρκα streetwear που ξεκίνησε ως ένα underground κίνημα. Το 1993, τα hoodies της BAPE έγιναν σύμβολο της μόδας του δρόμου και παραμένουν βασικό στοιχείο μέχρι σήμερα. Η μάρκα BAPE είναι ένα από τα πιο περιζήτητα αντικείμενα στον κόσμο σήμερα λόγω των μοτίβων παραλλαγής και των λογότυπων BAPE στα μανίκια. Κατά τη μετάβασή του από μια underground μάρκα σε μια μάρκα παγκόσμιας προβολής, η BAPE Shark Hoodie έχει χτίσει την κληρονομιά της στο να είναι τολμηρό και προνοητικό.
 4. Το πέμπτο σημείο. Ως αποτέλεσμα του Pharrell Williams, το BAPE έχει αυξηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες
  Μέχρι το 2003, η BAPE ήταν ως επί το πλείστον ιαπωνική μάρκα. Μαζί, ο Nigo και ο Pharrell Williams παρουσίασαν τη μάρκα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Pharrell υποστήριξε το brand, καθιστώντας το δημοφιλές στο hip-hop.
 5. Πιέζοντας τον Nigo να άρει τα όρια εξαγωγών BAPE
  Ο Nigo αρχικά αντιστάθηκε στο μάρκετινγκ της μάρκας στην Αμερική. Είχε την ιδέα ότι οποιοδήποτε μάρκετινγκ στις Ηνωμένες Πολιτείες θα δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα «μαζικής αγοράς», την οποία δεν είχε σκοπό. Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, ο Nigo άρει τους περιορισμούς που τέθηκαν στη μάρκα, αλλά αυτό θα διαρκούσε μόνο μερικά χρόνια.
 6. Η ζήτηση επηρεάστηκε αρνητικά από την αύξηση των ορίων προσφοράς της BAPE
  Η αρχική στρατηγική του Nigo λειτούργησε καλά για τον BAPE. Υπήρχε πάντα μια αξιοπρεπής ζήτηση για αυτά παρά τις χαμηλές προμήθειες. Καθώς αυξάνονταν οι προμήθειες, έχασαν τον ατμό. Η μείωση της ζήτησης οδήγησε σε υποτίμηση.
 7. Ο ιδρυτής δεν είναι ο Nigo
  Το πραγματικό όνομα του Nigo είναι Tomoaki Nagao. Γεννήθηκε το 1970 στο Maebashi της Ιαπωνίας. Έχει σχεδιάσει για τις μάρκες Human Made και Billionaire Boys Club. Το Teriyaki boys DJ του, και διευθύνει μια εκπομπή του MTV Japan.
 8. Από αστείο μέχρι αστείο, ΜΠΑΠΕ
  Το 2006 ήταν η περίοδος ακμής της μάρκας. Στους ράπερ άρεσε πολύ. Ήταν τα δυνατά σχέδια στα κουκούλα και τα εμπριμέ τζιν που τους τράβηξαν. Τα χρώματα των αθλητικών παπουτσιών ήταν επίσης μοναδικά για την εποχή τους, αλλά η μάρκα παρέμεινε κολλημένη σε ένα χρονικό διάστημα και έγινε πολύ παλιό. Έγινε πολύ παλιό επειδή δεν είχε φρεσκάδα στο σχεδιασμό και απέτυχε να συμβαδίσει με τις μεταβαλλόμενες τάσεις στο στυλ. Σε αντίθεση με τη νοσταλγία, ήταν στασιμότητα και οι άνθρωποι που φορούσαν τη μάρκα έμοιαζαν παλιοί και πίσω από την εποχή. Μια νέα και μοντέρνα εκδήλωση ήταν σαν να φορούσα ξανά την περσινή μόδα.
 9. Το ΜΠΑΠΕ πούλησε ο Nigo
  Η Nowhere Co εμπορεύεται τη μάρκα BAPE. Το Nowhere Co πωλήθηκε από τη Nigo το 2011. Οι νέοι ιδιοκτήτες κατέχουν πλέον την ελεγκτική συμμετοχή. Ως ποσό πώλησης αναφέρθηκαν συνολικά 2,8 εκατομμύρια δολάρια. Για τουλάχιστον δύο χρόνια, συμφώνησε να παραμείνει ο κύριος σχεδιαστής της μάρκας.
 10. Ιαπωνική εταιρεία, αλλά δεν κατασκευάστηκε εκεί
  Το Nowhere Co και το BAPE Shark Hoodie είναι ιαπωνικές μάρκες, αλλά τα περισσότερα από τα προϊόντα τους κατασκευάζονται στην Κίνα. Εδώ η εταιρεία μπορεί να βρει εργατικό δυναμικό σε λογικό ποσοστό.
 11. Τα ρούχα BAPE κοστίζουν πολύ
  Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί τα streetwear BAPE είναι τόσο ακριβά; Η Ιαπωνία δεν το θεωρεί εξαιρετική ετικέτα, η προέλευση και η ποιότητά του είναι αξιοπρεπείς, αλλά τίποτα το εξαιρετικό. Λόγω της διαφημιστικής εκστρατείας που το περιβάλλει και της σήμανσης, είναι τόσο ακριβό. Ορισμένα είδη BAPE είναι δύσκολο να διατηρηθούν σε απόθεμα επειδή εξαντλούνται γρήγορα. Εφόσον οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν το τίμημα, η μάρκα μπορεί να αυξήσει την τιμή.
 12. Τα χτυπήματα του BAPE αφθονούν
  Πολλές ακριβές μάρκες παραποιούνται από άτομα που προσπαθούν να βγάλουν λεφτά. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τα προϊόντα σας για να μην σας πιάνει κορόιδο. Θα υπάρχουν διαφορές μεταξύ ενός knockoff και του πραγματικού. Προτού ξοδέψετε 300 $ σε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια κατασκευασμένα στην Κίνα, βεβαιωθείτε ότι έχετε την πραγματική προσφορά.
 13. Στις μέρες μας είναι λίγο
  ο BAPE Hoodie Το χαρακτηριστικό καμουφλάζ είναι εξαιρετικό, ανεξάρτητα από το αν σας αρέσει ή όχι. Θα υπάρχει πάντα ζήτηση για αυτό το κλασικό σχέδιο. Δεν είναι το δυνατό μοτίβο που το έκανε να φαίνεται παλιό στα μέσα της δεκαετίας του 2000. Είναι μια σταθερά μέσα στη μάρκα που δεν έχει ξεφύγει από τη μόδα, ανεξάρτητα από το αν φοράς camo ή όχι.
 14. Διασκεδαστική μάρκα BAPE
  Η BAPE συνεργάζεται με άλλες μάρκες. Μερικά από τα σχέδιά τους είναι διασκεδαστικά και θυμίζουν παιδική ηλικία, όπως sneakers με αστέρια, ρούχα με γορίλες, hoodies με καρχαρίες κ.λπ. Στον κόσμο αρέσουν οι σημερινές τους γραμμές επειδή έχουν διασκεδαστικές εικόνες. Πολλοί πελάτες της BAPE αγαπούν τη διασκέδαση και απολαμβάνουν casual και ασυνήθιστα σχέδια που τους θυμίζουν την παιδική τους ηλικία.
 15. Ο ΜΠΑΠΕ είτε αγαπιέται είτε μισείται
  Μερικοί σοβαροί θαυμαστές της μάρκας είναι πρόθυμοι να πληρώσουν υψηλές τιμές. Το κόστος τους αξίζει. Ενώ πολλοί αγαπούν τη μάρκα, υπάρχουν και πολλοί που την περιφρονούν. Το ΜΠΑΠΕ τραβάει πολύ την προσοχή αυτές τις μέρες. Κάποια από αυτά είναι θετικά, άλλα όχι. Τουλάχιστον οι άνθρωποι μιλούν για την επωνυμία, ακόμη και όταν το λένε σκουπίδια.
 16. Η ιστορία έχει σημασία για τους οπαδούς του BAPE
  Μερικοί άνθρωποι φορούν streetwear της μάρκας BAPE επειδή τους δίνουν μια αίσθηση. Δεν είναι πάντα να κάνεις μια δήλωση ή να εντυπωσιάσεις τους ανθρώπους. Ακριβώς όπως έχετε μια αγαπημένη μάρκα επειδή σας θυμίζει μια ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή σας, σας ελκύει και θέλετε να τη φορέσετε. Είναι άνθρωποι που είναι εξοικειωμένοι με την ιστορία της επωνυμίας καθώς σχετίζεται με αυτούς προσωπικά, και είναι πιστοί στη μάρκα επειδή τη γνωρίζουν και την εκτιμούν.
 17. Το BAPE δεν είναι τάση, είναι τρόπος ζωής
  Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η μάρκα BAPE είναι μοντέρνα, αλλά η πλειοψηφία δεν το κάνει. Υπήρχε μια περίοδος ακμής, μετά μια ύφεση. Παρόλο που τα νούμερα έχουν μειωθεί κατά καιρούς, είχε πάντα πιστούς θαυμαστές. Δεν είναι η πιο μοντέρνα μάρκα, αλλά εξυπηρετεί μια θέση που συνεχίζει να εξαντλεί τα ράφια ορισμένων εμπορικών σημάτων. Μερικοί άνθρωποι στην Ιαπωνία θα σας πουν ότι η συλλογή streetwear είναι απαραίτητη για τη μάρκα BAPE, αλλά αυτό δεν είναι η γενική συναίνεση. Παρόλο που κατατάσσεται πάνω από το μέσο όρο των εμπορικών σημάτων και είναι σίγουρα σχεδιαστής, δεν έφτασε ποτέ σε υψηλά επίπεδα. Η ανάμειξη του Pharrell προκάλεσε πολλή δημοσιότητα σε συγκεκριμένο κοινό στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά το ενδιαφέρον δεν κράτησε πολύ στις μεταβαλλόμενες εποχές, τουλάχιστον όχι με τον γρήγορο ρυθμό που είχε δει αυτά τα πρώτα χρόνια, αλλά μάλλον μειώθηκε. Ήταν μοντέρνο για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλώς μια επωνυμία σχεδιαστών που έχει γίνει αγαπημένη για ορισμένους όλα αυτά τα χρόνια.
 18. Ο Khalid είναι για πάντα θαυμαστής
  Ο τραγουδιστής Khalid δεν χορταίνει τα παπούτσια της μάρκας για να ικανοποιήσει την επιθυμία του για τα παπούτσια. Μιλάει ακόμη και για να πάρει μερικούς πίθηκους μπάνιου από την εποχή του Soulja Boy. Ο Khalid δεν είναι ο μόνος θαυμαστής. υπάρχουν πολλά άλλα. Είναι ένα καλό παράδειγμα μιας μεγαλύτερης θέσης που χαίρεται όταν τα παπούτσια BAPE είναι διαθέσιμα. Όταν αγαπάς κάτι, δεν υπάρχει υποκατάστατο. Όταν τα παλιά αγαπημένα παπούτσια φθείρονται, μια νέα μάρκα δεν ταιριάζει το ίδιο και δεν προκαλεί τα ίδια συναισθήματα με τα παλιά.
 19. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το BAPE δεν είναι για όλους
  Τα streetwear της BAPE λαμβάνουν πολλές κριτικές, γεγονός που καθιστά ενδιαφέρουσα τη συζήτηση. Οι νέες τάσεις στα ρούχα δρόμου δεν θα αλλάξουν τα συναισθήματα όσων αγαπούν τη μάρκα και εκτιμούν την ιστορία της. Τα ρούχα είναι πολύ προσωπικά και σχετικά με το τι ταυτίζεσαι. Ως αποτέλεσμα της έλλειψης της μάρκας να συμβαδίζει με τις σύγχρονες τάσεις και του γεγονότος ότι τα περισσότερα από τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Κίνα, υπάρχουν πιθανώς περισσότερες αρνητικές κριτικές. Ορισμένοι κριτικοί ισχυρίζονται ότι η ποιότητα είναι εξαιρετική, αλλά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Οι άνθρωποι έχουν πολλούς λόγους να πουν κάτι λιγότερο από κολακευτικό για τη μάρκα. Ορισμένοι καταναλωτές το καθιστούν σαφές, αλλά για τους υπόλοιπους καταναλωτές που συνεχίζουν να εξαντλούν τα ράφια των προϊόντων BAPE, το BAPE είναι απαραίτητο streetwear.
  Διαβάστε περισσότερα: Οδηγός ανδρικών ενδυμάτων για φούτερ

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar