Οι καλύτερες μηχανές αναζήτησης για το 2023

8
Οι καλύτερες μηχανές αναζήτησης για το 2023

Μια μηχανή αναζήτησης ατόμων δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εξερευνήσουν ένα συγκεκριμένο άτομο στο διαδίκτυο. Αυτές οι μηχανές αναζήτησης ελέγχουν διάφορα δημόσια αρχεία για να βρουν τα απαιτούμενα δεδομένα. Οποιοσδήποτε μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για να λάβει τις πληροφορίες. Τα περισσότερα από αυτά μπορούν να παρέχουν αριθμούς τηλεφώνου, email, διευθύνσεις σπιτιού, ελέγχους ιστορικού, αρχεία γάμου και άλλα αρχεία.

Ορισμένες από τις πληροφορίες παρέχονται δωρεάν, αλλά πρέπει να πληρώσετε για να λάβετε τη λεπτομερή αναφορά. Κάποιος μπορεί εύκολα να ελέγξει τα προσωπικά του στοιχεία και να βρει ποιες πληροφορίες είναι δημόσια διαθέσιμες στο διαδίκτυο σχετικά με αυτούς. Γνωρίζοντας ότι όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο Διαδίκτυο αισθάνεστε άβολα. Αλλά είναι επίσης πολύ ωφέλιμο σε περίπτωση κάθε είδους έκτακτης ανάγκης. Για παράδειγμα, εάν συνέβη ένα περιστατικό, τότε οι τρόποι που παρέχονται από τους ιστότοπους αναζήτησης ατόμων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επικοινωνήσετε εύκολα με τους συγγενείς. Μπορεί επίσης να βοηθήσει να ανακαλύψετε το άτομο που έχει εμπλακεί σε μια ύποπτη δραστηριότητα.

FindPeopleEasy (Επισκόπηση):

Ιστότοπος αναζήτησης ατόμων στο FindPeopleEasy είναι ο πιο ασφαλής και αποτελεσματικός ιστότοπος στην αναζήτηση ατόμων. Με τη βοήθεια των τεσσάρων παρεχόμενων μεθόδων, ο καθένας μπορεί εύκολα να βρει όλες τις λεπτομέρειες για ένα συγκεκριμένο άτομο χωρίς κόπο. Τα αποτελέσματα που παρέχονται από αυτόν τον ιστότοπο είναι ακριβή επειδή αναζητά όλα τα δημόσια αρχεία για να λάβει τις πιο ακριβείς πληροφορίες, ώστε ο χρήστης να μπορεί εύκολα να βρει το απαιτούμενο άτομο.

Μπορείτε να αναζητήσετε λεπτομερείς πληροφορίες με τη βοήθεια ονόματος, email, αριθμού τηλεφώνου και διεύθυνσης. Ακόμα κι αν γνωρίζετε μόνο μία παράμετρο, μπορείτε να βρείτε εύκολα αυτό το άτομο στο FindPeopleEasy. Αυτός είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι τείνουν να επιλέγουν το FindPeople Easy για να βρουν ένα συγκεκριμένο άτομο. Αυτή είναι μια αξιόπιστη πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μάθουν πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο άτομο ή την ιδιοκτησία οποιουδήποτε ακινήτου. Η άνεση που παρέχει δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά. Με μερικά κλικ, μπορείτε να λάβετε τις πληροφορίες ιστορικού οποιουδήποτε. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το FindPeopleEasy κερδίζει δημοτικότητα μέρα με τη μέρα.

Παρακάτω παραθέτουμε ορισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του FindPeopleEasy:

Πλεονεκτήματα:

 • 100% ακριβή αποτελέσματα.
 • Ασφαλής.
 • Προσιτές χρεώσεις.
 • Εύχρηστος.

Μειονεκτήματα:

 • Παρέχετε περιορισμένες πληροφορίες σε δωρεάν χρήστες.

Μέθοδοι:

Εδώ παρέχουμε τις μεθόδους που προσφέρει αυτός ο ιστότοπος:

 • Αναζήτηση ατόμων με όνομα.
 • Αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου.
 • Αντίστροφη αναζήτηση email.
 • Αντίστροφη αναζήτηση διεύθυνσης.

Άμεσο ματ (Επισκόπηση):

Το Instant Checkmate είναι ένας ιστότοπος αναζήτησης ανθρώπων που είναι πολύ καλός στο να παρέχει ακριβείς ελέγχους ιστορικού. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σας βοηθά να έχετε άμεση πρόσβαση στο ποινικό ιστορικό ενός συγκεκριμένου ατόμου. Ωστόσο, παρέχει έναν νόμιμο τρόπο ελέγχου του ιστορικού ενός ατόμου. Για παράδειγμα, ένας νέος γείτονας έχει μετατοπιστεί και δεν ξέρετε πολλά για αυτόν. Εδώ είναι χρήσιμο το άμεσο ματ. Με αυτό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο το φόντο ενός συγκεκριμένου ατόμου για να κρατήσετε τα παιδιά σας ασφαλή.

Πλεονεκτήματα:

 • Παρέχετε λεπτομερή ποινικά μητρώα.
 • Ακριβείς αναφορές.
 • Επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν την αναφορά σε μορφή PDF.
 • Περιέχει μια εύχρηστη διεπαφή.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν παρέχει ούτε μία αναφορά.

Μέθοδοι:

 • Οι άνθρωποι αναζητούν.
 • Αντίστροφη τηλεφωνική αναζήτηση.
 • Έρευνα ποινικού μητρώου και σύλληψης.
 • Αναζήτηση κρατουμένων.

TruthFinder (Επισκόπηση):

Αυτός ο ιστότοπος αναζήτησης ατόμων ξεκίνησε το 2015 και δεν κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα εκείνη την εποχή, αλλά σήμερα, έχει γίνει ο πιο δημοφιλής ιστότοπος ελέγχου ιστορικού. Διεκδικεί 60.000 κριτικές 5 αστέρων και αξίζει να το εξετάσετε για να λάβετε ακριβείς και λεπτομερείς αναφορές ιστορικού. Επιπλέον, ελέγχει εκατομμύρια δημόσια αρχεία για να σας παρέχει ακριβή και καλύτερα αποτελέσματα. Κατά την αναζήτηση πληροφοριών, το TruthFinder εξετάζει τις δημόσιες πληροφορίες ενός ατόμου, τα ποινικά μητρώα, τα αρχεία συλλήψεων και πολλά άλλα.

Πλεονεκτήματα:

 • Παρέχει εις βάθος αναφορές στους χρήστες.
 • Διαθέτει πολλές επιλογές αναζήτησης για να διευκολύνει τους χρήστες.
 • Εύκολο στη χρήση.

Μειονεκτήματα:

Μέθοδοι:

Αναζήτηση με βάση το όνομα.

Peek You (Επισκόπηση):

Το Peek You είναι ένας δωρεάν ιστότοπος που επιτρέπει στον χρήστη να αναζητήσει τα στοιχεία ενός συγκεκριμένου ατόμου σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, ο καθένας μπορεί εύκολα να αναζητήσει έναν παλιό φίλο ή συγγενή μόνο με το όνομα ή το όνομα χρήστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, συλλέγει πληροφορίες από διάσπαρτο περιεχόμενο πλατφορμών κοινωνικών μέσων, αρχικών σελίδων και ιστολογίων για να σας παρέχει μια ολοκληρωμένη αναφορά.

Πλεονεκτήματα:

 • Είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες.
 • Περιέχει μια απλή διεπαφή.

Μειονεκτήματα:

 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αναζήτηση στις πολιτείες των ΗΠΑ.

Μέθοδοι:

 • Ονομα.
 • Αναζήτηση μέσω του ονόματος χρήστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

PeopleFinders (Επισκόπηση):

Αυτός είναι ο καλύτερος ιστότοπος αναζήτησης ατόμων που σχεδιάστηκε για να βοηθάει αποκλειστικά τους ανθρώπους να μάθουν τα στοιχεία ενός συγκεκριμένου ατόμου χωρίς κόπο. Επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε δημόσια αρχεία μέσα σε δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιώντας το, ο χρήστης μπορεί εύκολα να αναζητήσει το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση email και τη διεύθυνση ενός ακινήτου. Εάν ένας χρήστης έχει πρόσβαση μόνο σε μία παράμετρο, τότε μπορεί να λάβει τη λεπτομερή αναφορά έχοντας όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Πλεονεκτήματα:

 • Γρήγορη πρόσβαση.
 • 120 δισεκατομμύρια ρεκόρ.
 • Βαθιά αναζήτηση.
 • Προμηθευτός.

Μειονεκτήματα:

 • Παρέχει πάρα πολλές πληροφορίες για μακρινούς συγγενείς.
 • Ενοχλητική διαδικασία ακύρωσης.

Μέθοδοι:

 • Από όνομα.
 • Αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου.
 • Αντίστροφη αναζήτηση email.
 • Αντίστροφη αναζήτηση διεύθυνσης.

Πώς να επιλέξετε τις καλύτερες μηχανές αναζήτησης ανθρώπων/ιστότοπων/ υπηρεσία εύρεσης;

Για την επιλογή των κατάλληλων ατόμων για μηχανές αναζήτησης/ιστοτόπους/υπηρεσίες εύρεσης πρέπει να λάβετε υπόψη τις ανάγκες σας και τον τύπο αναζήτησης που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Διάφορα εργαλεία αναζήτησης επιτρέπουν στους χρήστες να μάθουν τις λεπτομέρειες από διαφορετικές βάσεις δεδομένων και δημόσια αρχεία. Ελέγξτε τη χρονική διάρκεια που πρέπει να επικοινωνήσετε με ένα άτομο. Προσδιορίστε πόσο χρόνο χρειάζονται οι διάφορες υπηρεσίες αναζήτησης για να παρέχουν ακριβή αποτελέσματα. Λάβετε υπόψη ότι η σύνθετη αναζήτηση θα πάρει περισσότερο χρόνο από τις κανονικές αναζητήσεις. Δείτε τη διεπαφή των πιο δημοφιλών υπηρεσιών και αποφασίστε ποια θα είναι εύκολη για εσάς. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε την αυθεντικότητα των αποτελεσμάτων και για αυτό, μπορείτε να αναζητήσετε μόνοι σας και να δείτε την ακρίβεια των πληροφοριών.

Αξιολογήστε πόσο εύκολα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία από τον υπολογιστή σας ή άλλες έξυπνες συσκευές. Στο τέλος ελέγξτε την κριτική των χρηστών και ρίξτε μια ματιά στα σχέδια τιμολόγησης. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε σε θέση να επιλέξετε μια εξαιρετική επιλογή για τη χρήση σας που περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό σας. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να λάβετε λίγες πληροφορίες για ένα άτομο χωρίς να πληρώσετε κανένα κόστος, αλλά εάν χρειάζεστε μια λεπτομερή αναφορά, τότε θα πρέπει να πληρώσετε.

Συμπεράσματα:

Σήμερα, διάφορα είδη πληροφοριών είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Αλλά η εύρεση των στοιχείων για ένα συγκεκριμένο άτομο απαιτεί από εσάς να κάνετε αναζήτηση με ακριβή τρόπο και με αυθεντικές πληροφορίες. Εάν θέλετε να μάθετε τα στοιχεία ενός ατόμου με το οποίο έχετε χάσει τη σύνδεση και αυτό το άτομο δεν έχει ίχνος στο διαδίκτυο, τότε θα πρέπει να εργαστείτε με υπομονή για να πετύχετε την αναζήτησή σας.

Διάφοροι τρόποι είναι διαθέσιμοι στο Διαδίκτυο για να αναζητήσετε λεπτομέρειες σχετικά με ένα συγκεκριμένο άτομο. Όπως γνωρίζουμε ο γενικός ρόλος είναι, όσο περισσότερη ζάχαρη προσθέτετε, τόσο περισσότερη γλυκύτητα θα έχετε στο τσάι σας. Ομοίως, η ακριβής αναζήτηση εξαρτάται από τα χρήματα που ξοδέψατε. Όσο περισσότερα ξοδεύετε, τόσο μεγαλύτερη ακρίβεια θα έχετε, αλλά υπάρχουν ορισμένοι άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αναζητήσετε τις λεπτομέρειες, όπως η μέθοδος αναζήτησης, η περιοχή αναζήτησης και ο ελάχιστος αριθμός λεπτομερειών που έχετε. Για να διευκολύνουμε την εργασία σας, παρέχουμε μερικές από τις καλύτερες μηχανές αναζήτησης με τις επισκοπήσεις και άλλες λεπτομέρειες, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια σοφή απόφαση.

Schreibe einen Kommentar