Ο επικεφαλής του PNP Azurin επισκέφτηκε τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στο ατύχημα στο CDO

10
Ο επικεφαλής του PNP Azurin επισκέφτηκε τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στο ατύχημα στο CDO

Αυτή τη μέρα των καρδιών, ο Αρχηγός της Αστυνομίας του PNP, Στρατηγός Rodolfo Azurin Jr. επισκέφτηκε τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στο τροχαίο ατύχημα στο Brgy. Maputi, Naawan, Misamis Oriental το Σάββατο.

Η επίσκεψη του αρχηγού του ΠΝΠ στους τραυματίες αστυνομικούς είναι για να εκφράσει προσωπικά τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους αδικοχαμένους και στα θύματα της τραγωδίας.

Σε αυτό το περιστατικό, επτά ενεργό προσωπικό του PNP, ένας συνταξιούχος αστυνομικός και ένας πολίτης σκοτώθηκαν. ενώ τραυματίστηκαν 28 αστυνομικοί, εκ των οποίων οι 12 αναρρώνουν σε νοσοκομεία σε CDO και Iligan.

Σύμφωνα με τον Azurin, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και το PNP θα προσπαθήσει να εφαρμόσει συστήματα για να αποτρέψει την επανάληψη παρόμοιου περιστατικού.

Πρώτη παραγγελία από τον Gen. Azurin ο Διευθυντής Ελέγχου και Διευθυντής της Υπηρεσίας Υγείας για την παροχή όλων των παροχών στα θύματα και τις οικογένειές τους, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής βοήθειας στους τραυματίες και της οικονομικής υποστήριξης στα ορφανά.

Με βάση την αρχική έρευνα, οι αστυνομικοί επέβαιναν σε δύο φορτηγά με κατεύθυνση προς την πόλη Iligan όταν συγκρούστηκαν με ένα φτερό βαν που φέρεται να έχασε τον έλεγχο μετά την έκρηξη του μπροστινού ελαστικού του.

Schreibe einen Kommentar