Ο ρόλος των ποινικών δικηγόρων στην προστασία των δικαιωμάτων σας

7
Ο ρόλος των ποινικών δικηγόρων στην προστασία των δικαιωμάτων σας

– Διαφήμιση –

Μια ποινική κατηγορία μπορεί να είναι εξαιρετικά αγχωτική. Το μόνο άτομο που μπορεί να υπερασπιστεί τα δικαιώματά σας, εάν οι κατηγορίες βαρύνουν εσάς είναι ένας δικηγόρος ποινικής υπεράσπισης. Θα σε υπερασπιστούν από ποινές που πιθανότατα δεν σου αξίζουν και θα σε προστατέψουν, οπότε δεν θέτει σε κίνδυνο την αξιοπρέπειά σου.

Ας μάθουμε για το ρόλο των ποινικών δικηγόρων και πώς μπορούμε ποινικοί δικηγόροι στο Σασκάτσουαν προστατέψτε τα δικαιώματά σας.

Πώς μπορεί ένας δικηγόρος ποινικής υπεράσπισης να προστατεύσει τα δικαιώματά σας;

Οι δικηγόροι της ποινικής υπεράσπισης διατηρούν τα δικαιώματα των πελατών τους για να τους εγγυηθούν ίσες ευκαιρίες να εισέλθουν στο δικαστικό σύστημα. Διασφαλίζουν ότι οι πελάτες έχουν φωνή στο σύστημα ποινικής δικαιοσύνης για την προστασία των ατόμων που κατηγορούνται ή είναι ύποπτοι για εγκληματικές πράξεις.

Παρακάτω είναι μερικά από τα σημαντικότερα έργα τους για την προστασία των δικαιωμάτων σας:

Εκτελέστε την Υποχρεωτική Έρευνα

Μετά τη δίκη, ο δικηγόρος ποινικής υπεράσπισης θα διεξάγει ουσιαστική έρευνα για να συγκεντρώσει τις πληροφορίες που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου. Όταν εξετάζει το θέμα και υπερασπίζεται τον κατηγορούμενο, ο δικηγόρος προσέχει μερικά πράγματα:

  1. Προσδιορίστε πιθανούς μάρτυρες και πείστε τους να υπερασπιστούν τον κατηγορούμενο.
  2. Λάβετε τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία για να υποστηρίξετε τους ισχυρισμούς.
  3. Εκπαιδεύστε τον κατηγορούμενο σχετικά με τις τοπικές νομικές πρακτικές και ολόκληρο το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης.
  4. Συμβουλέψτε τον κατηγορούμενο σχετικά με τους ποινικούς νόμους που πιθανώς θα ίσχυαν στην περίπτωση του και σκιαγραφήστε τη σημασία αυτής της νομοθεσίας.

Ελέγξτε πώς αντιδρούν ο μπάτσος και οι εισαγγελείς

Λόγω ορισμένων τοπικών ελίτ, υπάρχει πιθανότητα το αστυνομικό προσωπικό να παρέμβει ή ακόμα και να διαγράψει τις αποδείξεις που έχουν συγκεντρώσει. Επίσης, υπήρξαν περιπτώσεις όπου τα αρχεία ή οι δηλώσεις της αστυνομίας κρίθηκαν ψευδή ή παραποιημένα.

Ένας δικηγόρος ποινικής υπεράσπισης μπορεί να βοηθήσει στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας όταν αντιμετωπίζετε διεφθαρμένες αρχές. Ο δικηγόρος μπορεί να σας υπερασπιστεί από ανήθικες αστυνομικές ενέργειες και να σας βοηθήσει να μάθετε τα γεγονότα.

Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε έναν εισαγγελέα που είναι ανέντιμος και ενεργεί παράνομα. Ένας ενημερωμένος δικηγόρος ποινικής υπεράσπισης μπορεί να λειτουργήσει ως ρυθμιστικός φορέας, να παρακολουθεί τις ενέργειες του εισαγγελέα και να διασφαλίσει ότι θα αποφύγετε την περιττή τιμωρία.

Διαπραγματευτείτε μια παράκληση

Μια συμφωνία μπορεί να μειώσει την τιμωρία σας και να εξαλείψει ορισμένες από τις κατηγορίες που διατυπώνονται εναντίον σας. Αφού εξετάσει προσεκτικά την υπόθεσή σας, ένας δικηγόρος ποινικής υπεράσπισης μπορεί να σας συμβουλεύσει για την καταλληλότερη πορεία δράσης για να μειώσετε την τιμωρία σας.

Ο δικηγόρος μπορεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με το αν θα δηλώσετε ένοχος ή όχι, καθώς υπάρχουν πολλές περιστάσεις υπό τις οποίες θα επιφέρει αποτελεσματική μείωση της ποινής σας.

Μπορούν να σας δώσουν μια αμερόληπτη αξιολόγηση του προβλήματός σας και να κάνουν συστάσεις για την επόμενη πορεία δράσης σας. Επίσης, ο δικηγόρος μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά την ποινή σας.

Προσφέρετε μια ισχυρή άμυνα

Ένας έμπειρος δικηγόρος ποινικής υπεράσπισης θα είναι συνεχώς εξοικειωμένος με αυτούς τους παράγοντες:

  1. Σχεδιάστε την εισαγωγή και το συμπέρασμα
  2. Διασταυρώστε και ανακρίνετε αυτόπτες μάρτυρες
  3. Παρέχετε όλα τα διαθέσιμα αντεπιχειρήματα στο δικαστήριο
  4. Κάντε τις κατάλληλες και κατάλληλες αναφορές στο δικαστήριο
  5. Προσδιορίστε ότι υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που υποστηρίζουν την υπόθεσή σας
  6. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα βασικά δικαιώματα του κατηγορουμένου τηρούνται

Το μόνο πράγμα που πρέπει οπωσδήποτε να θυμάται και να ακολουθεί ένας δικηγόρος ποινικής υπεράσπισης είναι ότι δεν μπορεί να προσφέρει σκόπιμα εσφαλμένες πληροφορίες ή να υποβάλει ένα ερώτημα στο οποίο καταλαβαίνουν ότι θα λέγατε όρκο.

Εντοπίστε τα κενά στις Πληροφορίες της Εισαγγελίας

Ένα γενικό άτομο μπορεί να μην είναι σε θέση να εντοπίσει αδυναμίες στην υπόθεση της εισαγγελίας. Επειδή δεν είναι ικανοί να βλέπουν ασυνέπειες στην υπόθεση της εισαγγελίας ή στην αντίληψη μιας κατάστασης.

Αντίθετα, ένας σεβαστός και εξειδικευμένος δικηγόρος ποινικής υπεράσπισης μπορεί εύκολα να εντοπίσει ή να επιστήσει την προσοχή σε μια αδυναμία στην υπόθεση της εισαγγελίας. Μπορούν να εντοπίσουν τα απαιτούμενα έγγραφα, να τα υποβάλουν στην αίθουσα του δικαστηρίου και να υποστηρίξουν τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου.

Επομένως, πρέπει να προσλάβετε έναν αξιόπιστο δικηγόρο ποινικής υπεράσπισης για να υπερασπιστεί τα θεμελιώδη δικαιώματά σας.

Τελικές Λέξεις

Η κατοχή ποινικού μητρώου μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις σε πολλές φάσεις της ζωής σας. Ωστόσο, μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από σοβαρές νομικές προσφυγές αναζητώντας τη βοήθεια ενός έμπειρου δικηγόρου ποινικής υπεράσπισης.

Θα σας υπερασπιστούν σθεναρά και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουν ότι τα δικαιώματά σας γίνονται σεβαστά. Ας ελπίσουμε ότι οι παράγοντες που αναφέρονται παραπάνω διευκρινίζουν πώς ένας δικηγόρος ποινικής υπεράσπισης μπορεί να σας βοηθήσει και να σας υπερασπιστεί από νομικές εμπλοκές με διάφορους τρόπους.

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar