Ο Daan van Koelen συζητά για αδέσποτα ζώα

7
Ο Daan van Koelen συζητά για αδέσποτα ζώα

– Διαφήμιση –

Τα αδέσποτα ζώα είναι ένα κοινό ζήτημα που επηρεάζει τις κοινότητες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Καραϊβικής. Η βασική αιτία αυτού του προβλήματος έγκειται στην έλλειψη κανονισμών και υποστήριξης για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να στειρώσουν τα ζώα τους. Αυτό, σε συνδυασμό με την έλλειψη παρέμβασης και την έλλειψη οικονομικής στήριξης, οδηγεί σε αυξανόμενο πληθυσμό αδέσποτων σκύλων και γατών.

Ο Daan van Koelen, ένα καθοδηγούμενο άτομο που έχει αναλάβει να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα κατά μέτωπο. Έχει ιδρύσει πολλά φιλανθρωπικά ιδρύματα που είναι αφιερωμένα σε έργα στείρωσης στο εξωτερικό και παρέχουν χρηματοδότηση για την πρόληψη της γέννησης νέων αδέσποτων ζώων. Αυτό γίνεται σε συνεργασία με τοπικά ιδρύματα, τα οποία αποτελούν ένα δίκτυο υποστήριξης των προσπαθειών του.

Ο απώτερος στόχος του Daan είναι να στειρώνει 1500 σκύλους και 1000 γάτες ετησίως με τη δημιουργία κτηνιατρικών σταθμών τρεις φορές το χρόνο. Η χρηματοδότηση αυτών των προσπαθειών θα προέλθει από το ίδρυμα-ομπρέλα που έχει ιδρύσει, καθώς και από δωρητές. Ο στόχος είναι να έχει σημαντικό αντίκτυπο στον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στην Καραϊβική και να χρησιμεύσει ως πρότυπο για άλλες κοινότητες που αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις.

Εκτός από τις προσπάθειες στείρωσης, η Daan επικεντρώνεται επίσης στην εξασφάλιση υποστήριξης από εταιρείες, όχι μόνο από άτομα. Βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με αεροπορικές εταιρείες για να βάλει σκύλους και γάτες σε πτήσεις για υιοθεσία, κάτι που θα εξορθολογίσει τον έλεγχο υγείας και τη διαδικασία καθοδήγησης για τα ανάδοχα ζώα. Αυτό θα βελτιώσει την καλή διαβίωση των αδέσποτων ζώων και θα αυξήσει τις πιθανότητές τους να βρουν ένα μόνιμο, στοργικό σπίτι.

Daan van Coolen

Αυτό είναι ένα τεράστιο εγχείρημα, αλλά ο Daan είναι αποφασισμένος να το πραγματοποιήσει. Αναγνωρίζει τη σκληρή δουλειά που γίνεται από τα υπάρχοντα ιδρύματα στην Καραϊβική και θέλει να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί τους για να έχει ακόμη μεγαλύτερο αντίκτυπο. Με την υποστήριξη της κοινότητας και μια ξεκάθαρη προοπτική, ο Daan και η ομάδα εθελοντών του είναι έτοιμοι να κάνουν τη διαφορά στη ζωή των αδέσποτων ζώων στην Καραϊβική και όχι μόνο.

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar