Πέντε τρόποι για να επωφεληθείτε από την επαναφορά της αγοράς και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας

12
Πέντε τρόποι για να επωφεληθείτε από την επαναφορά της αγοράς και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας

Η Courtney Poulos του ACME εμφανίζεται στο podcast του Homelight The Walkthrough, συζητώντας τους „Πέντε τρόπους για να επωφεληθείτε από μια επαναφορά αγοράς και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας“.

Διαβάστε και ακούστε στο homelight.com.

Η Courtney Poulos ξεκίνησε τη μεσιτεία ακινήτων της το 2009, αμέσως μετά το κραχ. Είχε 2 επιλογές – είτε να βυθιστεί είτε να κολυμπήσει. Όχι μόνο κατέκτησε την τέχνη του να μένει στη ζωή, αλλά χρησιμοποίησε την πτώση της αγοράς για να αυξήσει την επιχείρησή της σε 7 νούμερα. Αυτή την εβδομάδα στο The Walkthrough™, μοιράζεται πέντε τρόπους για να επωφεληθείτε από την επαναφορά της αγοράς και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Εγγραφείτε στον εγκέφαλο ακροατών Walkthrough™

Προσφέρουμε έναν ιδιωτικό εγκέφαλο του Facebook μόνο για τους ακροατές του The Walkthrough™. Εάν δεν είστε ακροατής, ακούστε μερικά επεισόδια και μετά εγγραφείτε. (Δεν θα έχετε μεγάλη αξία από την ομάδα εάν δεν είστε ακροατής του Walkthrough™.) Εάν είστε ήδη ακροατής, ελάτε μαζί μας για να δημιουργήσετε τον εγκέφαλο με άλλους ακροατές, συνδεθείτε με τους καλεσμένους που ακούτε στην εκπομπή , μάθετε από άλλους πράκτορες και μοιραστείτε τις γνώσεις σας, αποκτήστε αποκλειστικό περιεχόμενο, επηρεάστε μελλοντικά επεισόδια και πολλά άλλα. Μπορείτε να βρείτε την ομάδα εδώ: HomeLight Agent Mastermind – The Walkthrough™.

Schreibe einen Kommentar