Πιο φωτεινά δόντια | πρέπει να μάθετε περισσότερα για τα φωτεινότερα δόντια

6
Πιο φωτεινά δόντια | πρέπει να μάθετε περισσότερα για τα φωτεινότερα δόντια

– Διαφήμιση –

Είτε πάτε για συνέντευξη είτε στο πρώτο σας ραντεβού, το χαμόγελο είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά κάθε ανθρώπου. Είναι ένα από τα πρώτα λίγα πράγματα που παρατηρείτε στο πρόσωπο ενός ατόμου. Και είτε το πιστεύετε είτε όχι, ένα χαμόγελο μπορεί να φτιάξει ή να σπάσει τη φήμη σας για μερικούς ανθρώπους.

Αν θέλεις ένα πιο λαμπερό και λευκό χαμόγελο, εσύ και όχι ο μοναδικός. Ο οδοντίατρός σας μπορεί να σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους. Ωστόσο, οι προτάσεις από μόνες τους δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά. Υπάρχουν πολλές αλλαγές στον τρόπο ζωής που συνοδεύονται από την πρόταση του οδοντιάτρου σας που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τον τελικό στόχο.

Ορισμένες μέθοδοι μπορεί να είναι δαπανηρές, άλλες απαιτούν χρόνο και άλλες μπορεί να απαιτούν από εσάς να εμπλακείτε στις αποταμιεύσεις σας. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που είναι έτοιμοι να αφιερώσουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν ότι το χαμόγελό τους είναι πάντα όμορφο.

Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για πιο λευκά δόντια, αυτές οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

 1. Βουρτσίστε δύο φορές την ημέρα

Όταν εξερευνάτε γενική οδοντιατρική, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε για πιο λευκά δόντια είναι μια ρουτίνα. Φυσικά, τίποτα δεν μπορεί να σας βάλει σε μια ρουτίνα καλύτερα από τη συνήθεια να βουρτσίζετε τα δόντια σας δύο φορές την ημέρα.

Εάν χρησιμοποιείτε οδοντόκρεμα που έχει λευκαντικά συστατικά, μπορείτε να κάνετε τα δόντια σας πιο λευκά και πιο υγιή ταυτόχρονα. Διατηρείτε πάντα την ευεξία σας πρώτα και φροντίστε να συμβουλευτείτε τον οδοντίατρό σας πριν αλλάξετε τη μάρκα της οδοντόκρεμάς σας.

Εδώ είναι μερικά από τα κοινά συστατικά για το προσφυγάκι των δοντιών που μπορείτε να εξερευνήσετε με τη βοήθεια των οδοντιάτρων σας.

 • Υπεροξείδιο του υδρογόνου
 • Ανθρακικό ασβέστιο
 • Ενεργός άνθρακας
 • Μαγειρική σόδα
 • Μεταφωσφορικό νάτριο
 1. Κρατήστε το λεκέ των τροφίμων μακριά

Εάν είστε λάτρης του φαγητού, το να διατηρείτε τα δόντια σας καθαρά μπορεί να είναι πιο δύσκολο από όσο νομίζετε. Τελικά, ποιος μπορεί να κρατήσει τα χέρια του μακριά από το κόκκινο κρασί ή τη νόστιμη σάλτσα ντομάτας;

Ωστόσο, εάν θέλετε πιο καθαρά δόντια, πρέπει να αναθεωρήσετε τις διατροφικές σας επιλογές. Το να λερώσετε τα τρόφιμα μπορεί να απειλήσει το χαμόγελό σας και μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ακριβούς λογαριασμούς από οδοντιάτρους λεύκανση δοντιών για να διατηρήσετε ένα όμορφο χαμόγελο.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα καλαμάκι για να καταναλώσετε υγρά λεκέδων. Επιπλέον, εάν τρώτε λεκιασμένο φαγητό, φροντίστε να ξεπλύνετε το στόμα σας μετά. Δοκιμάστε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις τροφές που λερώνουν τα δόντια σας. Αυτά τα στοιχεία μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα

 • Ερυθρό κρασί
 • Καφές
 • Σάλτσα ντομάτας
 • Αναψυκτικά
 • χυμοί

3. Μειώστε τη ζάχαρη

Σε όλους αρέσει το επιδόρπιο μετά από ένα μεγάλο γεύμα. Μπορεί να φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας ακόμα και μετά από μια κακή μέρα. Ωστόσο, τα τρόφιμα με ζάχαρη μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας στο ταξίδι αποκτώντας ένα λαμπερό χαμόγελο.

Τα ζαχαρούχα τρόφιμα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με βακτήρια στο στόμα σας για να παράγουν επιβλαβή οξέα. Αυτή η παραγωγή οξέος μπορεί να οδηγήσει σε κιτρίνισμα των δοντιών που συνοδεύεται από απώλεια σμάλτου.

Προσπαθήστε να αποφύγετε τρόφιμα που περιλαμβάνουν επεξεργασμένη ζάχαρη. Αντί να τρώτε καραμέλες, δοκιμάστε να αλλάξετε σε ένα φαγητό που είναι φυσικά τραγανό και γλυκό, όπως το σέλινο, τα μήλα και τα καρότα. Μπορείτε επίσης να εξασφαλίσετε τη χρήση γαλακτοκομικών προϊόντων στη ρουτίνα σας για να διατηρήσετε τη λευκότητα των δοντιών σας.

Διαβάστε επίσης δημοσιογραφική εφημερίδα

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar