Πληρωμή μέσω GCASH στη Δημόσια Αγορά Agdao λιγότερη ταλαιπωρία για τους αγοραστές

12
Πληρωμή μέσω GCASH στη Δημόσια Αγορά Agdao λιγότερη ταλαιπωρία για τους αγοραστές
Πόλη του Νταβάο – Η κυκλοφορία του Προγράμματος Paleng-QR στη Δημόσια Αγορά Agdao εδώ στο Νταβάο Σίτι έχει κάνει ευκολότερη και λιγότερη ταλαιπωρία για τους αγοραστές της αγοράς.

Σύμφωνα με τον έμπορο Ashleya Quidel, οι διαδικτυακές πληρωμές όπως το GCASH είναι αυτό που πλήρωνε για τα παντοπωλεία και τους λογαριασμούς, επομένως είναι χαρούμενη που μπορεί να πληρώσει στην αγορά μέσω του GCASH.

Είπε ότι δεν είναι πλέον ταλαιπωρία να μην υπάρχει ανταλλαγή συναλλάγματος ή ακριβές ποσό, επειδή μπορείτε να δώσετε ένα ακριβές ποσό σε GCASH και άλλες διαδικτυακές πληρωμές.

Αυτό είναι σύμφωνο με την έναρξη του προγράμματος πληρωμών χωρίς μετρητά „PalengQR PH“ από την κυβέρνηση της πόλης του Νταβάο χθες, 14 Φεβρουαρίου 2023, εταίρος είναι η Bangko Sentral ng Pilipinas.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο επικεφαλής της City Economic Enterprise (CEE) Maximo Macalipes, η σύμβουλος Mariz Abella, ο σύμβουλος Al Ryan Alejandre, εκπρόσωποι της BSP, εκπρόσωποι του Τμήματος Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών, αξιωματούχοι του Barangay Agdao και άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι.
Περίπου 900 έμποροι στη Δημόσια Αγορά Agdao δέχονται ψηφιακές πληρωμές.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι οι κωδικοί πληρωμής χωρίς μετρητά ή QR κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στο Bankerohan αυτής της πόλης.

RadioMaN Renz Barbarona

Schreibe einen Kommentar