Πώς να αποκτήσετε πελάτες φροντιστηρίων β

12
Πώς να αποκτήσετε πελάτες φροντιστηρίων β

– Διαφήμιση –

Τα φροντιστήρια είναι μια μεγάλη παρενέργεια για μαθητές και καθηγητές που θέλουν να κερδίσουν κάποια επιπλέον χρήματα. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε πελάτες εάν δεν ξέρετε πού να ψάξετε.

Είτε είστε βετεράνος δάσκαλος είτε μόλις ξεκινάτε, αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει με εξαιρετικές συμβουλές για πώς να αποκτήσετε πελάτες διδασκαλίας στην πλευρά σου. Εν τω μεταξύ, εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μεταφέρετε τη διδασκαλία σας στο επόμενο βήμα:

1. Προσφέρετε μια δωρεάν διαβούλευση

Εάν είστε νέος στον κλάδο των φροντιστηρίων, ένα από τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνετε είναι να προσφέρετε μια δωρεάν συμβουλευτική. Αυτό θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε εμπιστοσύνη με πιθανούς πελάτες και να τους δώσετε την ευκαιρία να γνωρίσουν το στυλ διδασκαλίας και τις δεξιότητές σας.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για να μάθετε ποιες είναι οι ανάγκες τους και να προετοιμάσετε ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα διδασκαλίας που θα τους βοηθήσει να εκπληρώσουν αυτούς τους στόχους. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να κατανοήσετε τις αδυναμίες και τα δυνατά τους σημεία.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαφημίσετε τις υπηρεσίες σας και να προσεγγίσετε πιθανούς πελάτες. Δημιουργήστε μια επαγγελματική σελίδα στο Facebook και εγγραφείτε σε ομάδες που είναι σχετικές με την επιχείρησή σας. Δημοσιεύστε ενδιαφέρον περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων γραφικών και γραφικών. Η χρήση hashtag μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αυξήσετε την απήχηση των αναρτήσεών σας.

2. Προσφέρετε μια δωρεάν δοκιμή

Αν ψάχνετε τρόπους για να αποκτήσετε πελάτες με μαθήματα, η προσφορά δωρεάν δοκιμής είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές. Σας επιτρέπει να λαμβάνετε σχόλια από πιθανούς πελάτες σχετικά με την υπηρεσία σας προτού δεσμευτούν σε μια τακτική συνεδρία μαζί σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα σχόλια που λαμβάνετε από πελάτες για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ζητήσετε από μαθητές και γονείς να αφήσουν κριτικές στον ιστότοπό σας ή στη σελίδα του Εταιρικού προφίλ Google αφού έχουν ένα μάθημα μαζί σας.

Η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσελκύσετε και να προσελκύσετε νέους πελάτες. Δημοσιεύστε ελκυστικό περιεχόμενο που παρέχει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές σας και χρησιμοποιήστε hashtags σχετικά με την αγορά-στόχο σας για να αυξήσετε την προσέγγιση χρηστών των αναρτήσεών σας.

3. Προσφέρετε μια δωρεάν δοκιμή με μια τάξη επίδειξης

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αποκτήσετε πελάτες διδασκαλίας είναι να προσφέρετε μια δωρεάν δοκιμή με ένα μάθημα επίδειξης. Αυτό συμβαίνει επειδή επιτρέπει στους πελάτες να δοκιμάσουν το προϊόν σας και να δουν αν ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους πριν λάβουν μια απόφαση αγοράς.

Δείχνει επίσης στους πιθανούς πελάτες ότι είστε σίγουροι για το προϊόν σας, παράγοντας που μπορεί να τους κάνει να αισθάνονται πιο άνετα.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη δωρεάν δοκιμή σας με μια επίδειξη, θα πρέπει να προγραμματίσετε εκ των προτέρων. Ξεκινήστε με μια λίστα με όλες τις δυνατότητες και τις λειτουργίες που θέλετε να δοκιμάσετε κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου.

Μόλις ολοκληρωθεί η δωρεάν δοκιμή με μια επίδειξη, θα πρέπει να ζητήσετε από τους χρήστες σας σχόλια. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με διάφορους τρόπους, μεταξύ άλλων μέσω έρευνας πελατών ή ζωντανής συνομιλίας.

4. Προσφέρετε έκπτωση

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε πελάτες διδασκαλίας είναι να τους προσφέρετε εκπτώσεις. Είτε προσφέρετε μια ποσοστιαία έκπτωση είτε ένα ποσό σε δολάρια από τις υπηρεσίες, η προσφορά εκπτώσεων είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσελκύσετε τους μαθητές να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες διδασκαλίας σας.

Μια άλλη στρατηγική για να διατηρήσετε τους πελάτες σας είναι να προσφέρετε κίνητρα παραπομπής. Αυτό θα επιτρέψει στους πελάτες σας να διαδώσουν τη λέξη για τις εμπειρίες τους μαζί σας σε άλλους γονείς και μαθητές, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τη βάση πελατών σας.

Για να ενθαρρύνετε τους μαθητές να ελέγξουν τις υπηρεσίες διδασκαλίας σας, ζητήστε κριτικές από αυτούς στο Google Business ή στον ιστότοπό σας. Αυτές οι κριτικές όχι μόνο σας βοηθούν να λαμβάνετε ειλικρινή σχόλια, αλλά βοηθούν επίσης τους μελλοντικούς πελάτες σας να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την επιλογή δασκάλου.

5. Προσφέρετε ένα πρόγραμμα παραπομπής

Το από στόμα σε στόμα μάρκετινγκ είναι ένας φανταστικός τρόπος για να αποκτήσετε νέους πελάτες για την επιχείρησή σας στο φροντιστήριο. Στην πραγματικότητα, οι πελάτες που λαμβάνουν παραπομπές έχουν 4 φορές περισσότερες πιθανότητες να αγοράσουν από εσάς από εκείνους που δεν λαμβάνουν.

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός προγράμματος παραπομπής είναι να προσδιορίσετε τον ιδανικό πελάτη σας. Καθορίζοντας τον πελάτη-στόχο σας, μπορείτε να εκπαιδεύσετε μελλοντικούς παραπέμποντες για το είδος των ανθρώπων που συνήθως αγοράζουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας και να τους βοηθήσετε να κατανοήσουν καλύτερα την επωνυμία σας.

Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια λίστα με πιθανούς υποστηρικτές. Αυτοί πρέπει να είναι άνθρωποι που γνωρίζετε ότι μπορούν να προωθήσουν αποτελεσματικά την εταιρεία σας και με τους οποίους έχετε ισχυρή σχέση.

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar