Σαμ Μπρίντον Σχεδιαστής μόδας – Διαβάστε τώρα!

8
Σαμ Μπρίντον Σχεδιαστής μόδας – Διαβάστε τώρα!

– Διαφήμιση –

Αυτό το άρθρο περιέχει λεπτομέρειες σχετικά με Σχέδιο μόδας Sam Brinton, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για να μάθετε για τις κατηγορίες εναντίον του Σαμ Μπρίντον. Συνεχίστε να διαβάζετε το blog μας για περισσότερες πληροφορίες.

Γνωρίζετε τους ισχυρισμούς εναντίον του Σαμ Μπρίντον Γνωρίζετε το άτομο που έκανε αυτούς τους ισχυρισμούς; Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Η συζήτηση συνεχίζεται για τις κατηγορίες εναντίον του Σαμ Μπρίντον. Αυτή η είδηση ​​είναι στην τάση Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτό το άρθρο θα παρέχει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το σχέδιο μόδας Sam Brinton καθώς και πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον ισχυρισμό. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο παρακάτω.

Αυτός είναι ο ισχυρισμός του σχεδιαστή μόδας:

Μετά τη διαδικτυακή αίσθηση, ο σχεδιαστής μόδας από την Τανζανία έκανε τον ισχυρισμό. Όλοι ενδιαφέρθηκαν για τα νέα. Ήταν το πιο πολυσυζητημένο θέμα στο διαδίκτυο από τότε.

Αυτός ο ισχυρισμός του Τανζανού σχεδιαστή μόδας έχει γίνει ένα θέμα της τάσης στα social media. Σύμφωνα με πηγές, η Asya Khmsin, σχεδιάστρια μόδας από την Τανζανία, κατήγγειλε τον Sam Brinton, υποστηρίζοντας ότι φορούσε ρούχα που έχασε στο αεροδρόμιο το 2018. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με ειδήσεις για Σαμ Μπρίντον reddit. Την Τετάρτη, ο Σαμ Μπρίντον κατηγορήθηκε για τον ισχυρισμό. Σε όλο το διαδίκτυο, τα νέα για τέτοιους ισχυρισμούς διαδόθηκαν γρήγορα.

Οι πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει από συζητήσεις σχετικά με τις κατηγορίες εναντίον της Τανζανίας σχεδιάστριας μόδας. Αυτή η είδηση ​​διαδόθηκε γρήγορα στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τότε.

Πληροφορίες για τους ισχυρισμούς του Σαμ Μπρίντον:

Σύμφωνα με πηγές, η Sam Brinton (πρώην αξιωματούχος του Υπουργείου Ενέργειας) φέρεται να έχει φορέσει ρούχα από την Τανζανή σχεδιάστρια μόδας που έχασε στο αεροδρόμιο πέρυσι. Οι διαδικτυακές πλατφόρμες έχουν θορυβηθεί σχετικά με τις κατηγορίες εναντίον του σχεδιαστή μόδας Sambrinton.

Η Asya Khamsin είναι σχεδιάστρια μόδας από την Τανζανία, η οποία είναι γνωστή για τη χειροποίητη κατασκευή και το σχεδιασμό ρούχων εδώ και πολλές δεκαετίες. Σύμφωνα με πηγές, ειδοποιήθηκε από μια αναφορά ότι ο Sam Brinton, πρώην αξιωματούχος του Υπουργείου Ενέργειας, είχε κατηγορηθεί για κλοπή αποσκευών από διαφορετικές τοποθεσίες σε όλη τη χώρα. Ανακάλυψε επίσης ότι ο Sam Brinton φορούσε ακόμα τα ρούχα που έχασε στο αεροδρόμιο το 2018. Μαζί με τον Σύζυγο κατέθεσε επίσης αναφορά στο αστυνομικό τμήμα σχετικά με τα ρούχα που έλειπαν. Η Asya ισχυρίζεται ότι ετοίμασε σωστά την τσάντα και περιείχε τα ίδια ρούχα που εξαφανίστηκαν από τον Εθνικό Αερολιμένα Ουάσινγκτον Ρόναλντ Ρίγκαν τον Μάρτιο του 2018.

Έκτοτε, οι διαδικτυακές πλατφόρμες έχουν γεμίσει με ειδήσεις σχετικά με τους ισχυρισμούς της Asya Khamsin. Αφού είδαν τα viral νέα στις διαδικτυακές πλατφόρμες, οι άνθρωποι μοιράζονται τις αντιδράσεις τους.

Ποια ήταν η γνώμη της Asya Khamsin για τα ρούχα της που χάθηκαν;

Η Asya Khamsin κατηγόρησε πρόσφατα τον Sam Brinton ότι φορούσε τα ίδια ρούχα που έχασε στο εθνικό αεροδρόμιο Ronald Reagan Washington το 2018. Η Sam Brinton Fashion Designstatement αναφέρει ότι τα ρούχα που έχασε ήταν δικό της σχέδιο. Δήλωσε επίσης ότι η ίδια και ο σύζυγός της κατήγγειλαν την κλοπή ρούχων στην αστυνομία.

Συνοψίζοντας:

Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ισχυρισμούς του Τανζανού σχεδιαστή μόδας.

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar