Σύγκριση της αγοράς ακινήτων της Καμπότζης με άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας.

8
Σύγκριση της αγοράς ακινήτων της Καμπότζης με άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας.

– Διαφήμιση –

Η αγορά ακινήτων της Καμπότζης κερδίζει μεγαλύτερη προσοχή από ξένους επενδυτές με αποτέλεσμα την ανάπτυξη της αγοράς ακινήτων. Η πρωτεύουσα της Καμπότζης, η Πνομ Πενχ, έχει κερδίσει τις περισσότερες επενδύσεις στον κλάδο των ακινήτων, με αυξανόμενη ζήτηση για κατοικίες και εμπορικά κτίρια.

Η νοτιοανατολική αγορά ακινήτων έχει τραβήξει την προσοχή πολλών ξένων επενδυτών, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί σύγχυση για τους επενδυτές να καταλάβουν σε ποια χώρα να επενδύσουν. Αύξηση σημειώθηκε στις ξένες επενδύσεις στην αγορά ακινήτων της Νοτιοανατολικής Ασίας, κυρίως από επενδυτές στην Ασία και την Ευρώπη.

Οι επενδυτές που αναζητούν επενδύσεις που θα μπορούσαν να τους δώσουν καλές αποδόσεις ενδιαφέρονται όλοι να επενδύσουν στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Σκοπεύετε επίσης να επενδύσετε σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας; Εάν ναι, η Καμπότζη θα σας βοηθήσει με τις καλύτερες επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα. Δείτε τις διαθέσιμες επιλογές ακινήτων στην Καμπότζη στο IPS Cambodia για να εξασφαλίσετε μια αξιόπιστη και ασφαλή συμφωνία.

Επισκόπηση της αγοράς ακινήτων της Καμπότζης

Ιστορικό υπόβαθρο και τρέχουσα κατάσταση

Λόγω της επίμονης αύξησης των ξένων επενδύσεων σε ακίνητα, η αγορά ακινήτων της Καμπότζης γνώρισε σημαντική μετάβαση τα τελευταία δέκα χρόνια.

Τα περισσότερα από τα έργα έγιναν στην Πνομ Πενχ, την πρωτεύουσα του έθνους, όπου ο ορίζοντας επεκτείνεται γρήγορα λόγω της κατασκευής των πρώτων ουρανοξυστών και των έργων συγκυριαρχίας της χώρας, με τιμές για μονάδες διαμερισμάτων σε επιθυμητές τοποθεσίες που κυμαίνονται από $200.000 έως και πάνω από $1 εκατομμύριο. Τα συγκροτήματα των αρχοντικών, οι περιφραγμένες κοινότητες κατοικιών και οι δορυφορικές πόλεις γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα στα προάστια και στα περίχωρα της μητρόπολης.

Μεγάλες πόλεις και η αγορά ακινήτων τους

Ως πρωτεύουσα της Καμπότζης και πλούσια σε πόρους πόλη, έχει προσελκύσει πολλούς επενδυτές, αυξάνοντας την αξία των επενδύσεων σε ακίνητα. Τα προάστια που περιβάλλουν την Πνομ Πενχ εφιστούν επίσης την προσοχή πολλών επενδυτών και πολλές μεγάλες επιχειρήσεις τα εξετάζουν ως πιθανά μέρη για μελλοντικές επενδύσεις λόγω των τεράστιων ποσοτήτων γης που μπορούν να παρέχουν σε τιμές που θα εξασφαλίσουν μελλοντική κερδοφορία.

Το Siem Reap είναι ο πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Οι επενδυτές μπορούν ακόμα να κάνουν λογικές επενδύσεις σε ακίνητα, ενώ είναι σίγουροι για τα μελλοντικά κέρδη λόγω της υψηλής τουριστικής εισροής της πόλης.

Όταν πολλοί Κινέζοι επενδυτές άρχισαν να επενδύουν μεγάλες ποσότητες σε διάφορους τομείς στο Sihanoukville, η πόλη γνώρισε οικονομική άνθηση. Αυτή η πόλη ανθεί σε πολλούς τομείς και εξελίσσεται για να γίνει μια από τις οικονομικές πρωτεύουσες της Καμπότζης, καθιστώντας την ιδανική τοποθεσία για επενδύσεις σε ακίνητα.

Είδη Ακινήτων και Η Ζήτησή τους

Μια συγκυριαρχία αποτελείται από ιδιόκτητα διαμερίσματα και έχει τεράστια ζήτηση στις μεγάλες πόλεις της Καμπότζης.

Μια βίλα στέκεται μόνη της και τυπικά διαθέτει κήπο ή υπαίθριο χώρο. Στην Καμπότζη, οι βίλες είναι ένας ιδιαίτερα διαδεδομένος τύπος κατοικίας που χρησιμοποιείται για οικιστικούς και εμπορικούς λόγους.

Τα εξυπηρετούμενα διαμερίσματα είναι σχεδιασμένα με δυτικό τρόπο με όλες τις ανέσεις. Η ανάγκη για αυτό αυξάνεται καθώς περισσότεροι ξένοι έρχονται σε αυτή τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι επιχειρηματικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Καμπότζη αυξάνονται με τον καιρό, αυξάνοντας τη ζήτηση για χώρους γραφείων.

Σύγκριση με άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας

Ταϊλάνδη

Η αγορά ακινήτων στην Ταϊλάνδη έχει αναπτυχθεί, ενώ η αγορά ακινήτων της Καμπότζης αναπτύσσεται. Η επένδυση σε μια αναπτυσσόμενη αγορά μπορεί να προσφέρει καλύτερη απόδοση των επενδύσεων μακροπρόθεσμα.

Ενοικίαση ανά μήνα Ταϊλάνδη Καμπότζη
Διαμέρισμα (1 υπνοδωμάτιο) στο κέντρο της πόλης 395,77 $ 434,63 $
Διαμέρισμα (1 υπνοδωμάτιο) Έξω από το κέντρο 221,63 $ 256,25 $
Διαμέρισμα (3 υπνοδωματίων) στο κέντρο της πόλης 1.119,23 $ 1.058,64 $

Βιετνάμ

Η Καμπότζη έχει καλύτερες ευκαιρίες ακίνητης περιουσίας σε σύγκριση με το Βιετνάμ. Η επένδυση στην Καμπότζη θα σας αποφέρει καλύτερες αποδόσεις από την επένδυσή σας.

Ενοικίαση ανά μήνα Βιετνάμ Καμπότζη
Διαμέρισμα (1 υπνοδωμάτιο) στο κέντρο της πόλης 375,96 $ 434,63 $
Διαμέρισμα (1 υπνοδωμάτιο) Έξω από το κέντρο 235,43 $ 256,25 $
Διαμέρισμα (3 υπνοδωματίων) στο κέντρο της πόλης 857,10 $ 1.058,64 $

Ινδονησία

Οι αγορές ακινήτων τόσο της Ινδονησίας όσο και της Καμπότζης αναπτύσσονται και έχουν μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες.

Ενοικίαση ανά μήνα Ινδονησία Καμπότζη
Διαμέρισμα (1 υπνοδωμάτιο) στο κέντρο της πόλης 283,53 $ 434,63 $
Διαμέρισμα (1 υπνοδωμάτιο) Έξω από το κέντρο 170,85 $ 256,25 $
Διαμέρισμα (3 υπνοδωματίων) στο κέντρο της πόλης 696,12 $ 1.058,64 $

Φιλιππίνες

Η αγορά ακινήτων των Φιλιππίνων είναι ποικίλη και σταθερή, ενώ η αγορά στην Καμπότζη αναπτύσσεται.

Ενοικίαση ανά μήνα Φιλιππίνες Καμπότζη
Διαμέρισμα (1 υπνοδωμάτιο) στο κέντρο της πόλης 342,18 $ 434,63 $
Διαμέρισμα (1 υπνοδωμάτιο) Έξω από το κέντρο 191,28 $ 256,25 $
Διαμέρισμα (3 υπνοδωματίων) στο κέντρο της πόλης 792,33 $ 1.058,64 $

Μαλαισία

Η Μαλαισία είναι πιο ανεπτυγμένη χώρα από την Καμπότζη και είναι πιο ακριβή. Τα ακίνητα στην Καμπότζη είναι φθηνότερα από ό,τι στη Μαλαισία και σας προσφέρουν καλή απόδοση επένδυσης (ROI).

Ενοικίαση ανά μήνα Μαλαισία Καμπότζη
Διαμέρισμα (1 υπνοδωμάτιο) στο κέντρο της πόλης 376,44 $ 434,63 $
Διαμέρισμα (1 υπνοδωμάτιο) Έξω από το κέντρο 255,72 $ 256,25 $
Διαμέρισμα (3 υπνοδωματίων) στο κέντρο της πόλης 679,67 $ 1.058,64 $

συμπέρασμα

Νοτιοανατολική ανάπτυξη της αγοράς ακινήτων και έχει φέρει πολλές ξένες επενδύσεις. Η Καμπότζη είναι μια από τις καλύτερες χώρες για επενδύσεις για υψηλή απόδοση επένδυσης. Η μελλοντική προοπτική ανάπτυξης της αγοράς ακινήτων της Καμπότζης φαίνεται επίσης καλύτερη από άλλες χώρες, καθώς εξακολουθεί να αναπτύσσεται.

Αλλά για να επιλέξουν μια ασφαλή επενδυτική συμφωνία στην Καμπότζη, οι επενδυτές πρέπει να συνδεθούν με έναν αξιόπιστο ηγέτη στην αγορά ακινήτων που μπορεί να τους εξυπηρετήσει με εξαιρετικές λύσεις ακινήτων σύμφωνα με τις ανάγκες τους. IPS Καμπότζη- βραβεύτηκε ως το κορυφαία μάρκα ακινήτων στην Καμπότζηπου προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων, μίσθωσης και πώλησης, εκτιμήσεων ακινήτων και επεξεργασίας εγγράφων, έχει κλειδώσει τις περισσότερες συναλλαγές ακινήτων στη χώρα από το 2009.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να λάβετε τις καλύτερες επιλογές ακινήτων ή συνδεθείτε με τους ειδικούς τους στο +855 77 959 861 ή [email protected] για να μάθετε περισσότερα.

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar