Τα ασφάλιστρα του GSIS σημείωσαν ρεκόρ P6,8 B το 2022

10
Τα ασφάλιστρα του GSIS σημείωσαν ρεκόρ P6,8 B το 2022

Το Κυβερνητικό Σύστημα Ασφάλισης Υπηρεσιών (GSIS) ανέφερε ρεκόρ εγγεγραμμένων μεικτών ασφαλίστρων (GPW) P6,8 δισεκατομμυρίων στον κλάδο ασφάλισης ζημιών για το 2022, το υψηλότερο που έχει καταγραφεί ποτέ από το GSIS στην ιστορία του.

Το GPW 2022 του GSIS είναι αυξημένο κατά 15% από το περσινό P5,9 δις. Κατέγραψε επίσης αύξηση 33% ή P1 δισεκατομμύριο στα καθαρά ασφάλιστρά της που εγγράφηκαν το ίδιο έτος, από P3 δισεκατομμύρια το 2021 σε P4 δισεκατομμύρια το 2022. Με καθαρή αξία P41 δισεκατομμυρίων το 2022, η GSIS είναι πλέον ο μεγαλύτερος ασφαλιστής ζημιών στη χώρα.

«Επαίνω τους άνδρες και τις γυναίκες της ΓΓΠΣ που έκαναν αυτό το επίτευγμα δυνατό. Κατά την ορκωμοσία μου ως επικεφαλής της GSIS τον Ιούλιο του 2022, μία από τις εντολές πορείας που μου έδωσε ο Πρόεδρος Μάρκος ήταν να παράσχω ασφαλιστική κάλυψη σε όλα τα κρατικά ακίνητα. Και έχουμε σημειώσει πρόοδο στη συμμόρφωση με την οδηγία του προέδρου», δήλωσε ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του GSIS Wick Veloso.

Κατόπιν εντολής του προέδρου, ο Veloso και οι ομάδες γενικής ασφάλισης του ξεκίνησαν αμέσως μια πανεθνική επιθετική εκστρατεία και τριπλασίασαν τις προσπάθειες της GSIS για την εμπορία των ασφαλιστικών προϊόντων της κατά ζημιών.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής των συνταξιοδοτικών ταμείων γυρίζει τη χώρα για να συναντήσει όσο το δυνατόν περισσότερους τοπικούς κυβερνητικούς για να τους πείσει να ασφαλίσουν τις περιουσίες τους στο GSIS.

Ταυτόχρονα, ο Veloso συγκέντρωσε τις ασφαλιστικές του ομάδες και τις παρακίνησε να βγουν στην αγορά για τα ασφαλιστικά προϊόντα τους εκτός ζωής. Βράβευσε κορυφαίους επιδόσεις που δημιούργησαν νέες ασφαλιστικές επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας τελετής έπαρσης της σημαίας.

Η GSIS ενίσχυσε επίσης τη διεξαγωγή διαδικτυακών και πρόσωπο με πρόσωπο τροχόσπιτων ασφαλιστικού μάρκετινγκ σε εθνικό επίπεδο, με σχεδόν 2.500 στελέχη ακινήτων να παρευρίσκονται. Αυτό συνδυάζεται με την τακτική εκπαίδευση και εργαστήρια ανάπτυξης ικανοτήτων αξιωματούχων περιουσίας από άλλους κρατικούς φορείς, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλα τα κρατικά περιουσιακά στοιχεία καλύπτονται επαρκώς και πλήρως.

Ως αποτέλεσμα αυτών των πρωτοβουλιών, το GSIS δημιούργησε το μεγαλύτερο μέρος των μεγάλων λογαριασμών εισιτηρίων (με ασφάλιστρα άνω των πέντε εκατομμυρίων) το δεύτερο εξάμηνο του 2022. Μεταξύ αυτών ήταν η Στατιστική Αρχή των Φιλιππίνων, η Αρχή Φιλιππίνων Reclamation/CAVITEX Infrastructure Corp, η Hann Philippines, Inc., Eastern Visayas Regional Medical Center-Tacloban, Vicente Sotto Memorial Medical Center-Cebu, Quirino Memorial Medical Center, Philippine Atmospheric Geophysical and Astronomical Services, Philippine Coast Guard Marine Hull Fleet, PPA – Global Port, και πρόσθετα περιουσιακά στοιχεία της κυβέρνησης της πόλης Quezon.

Σύμφωνα με το RA 656 (Νόμος περί Ασφάλισης Περιουσίας), το GSIS έχει εντολή να ασφαλίζει όλα τα ακίνητα, τα περιουσιακά στοιχεία και τα συμφέροντα της κυβέρνησης έναντι οποιουδήποτε ασφαλιστέου κινδύνου.

Το GSIS προσφέρει ασφαλιστικές καλύψεις όπως πυρκαγιά, μηχανική, θαλάσσιο κύτος, θαλάσσιο φορτίο, αεροπορία, ομόλογα, μηχανοκίνητο αυτοκίνητο, προσωπικό ατύχημα, όλους τους κινδύνους εργολάβου και ολοκληρωμένη γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης ζημιών της ΓΓΠΣ, τα μέλη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ (www.gsis.gov.ph) ή σελίδα του GSIS στο Facebook (@gsis.ph), στείλτε email στο [email protected] ή καλέστε το Κέντρο Επικοινωνίας GSIS στο 8847-4747 (αν βρίσκεστε στο Metro Manila), 1-800-8-847-4747 (για συνδρομητές Globe και TM) ή 1-800- 10-847-4747 (για συνδρομητές Smart, Sun και Talk ‚N‘ Text).

Schreibe einen Kommentar