Τα καλύτερα Smart House Gadget για επένδυση: Tablet για σχέδιο, κάμερα ασφαλείας, ηχεία κ.λπ

4
Τα καλύτερα Smart House Gadget για επένδυση: Tablet για σχέδιο, κάμερα ασφαλείας, ηχεία κ.λπ

– Διαφήμιση –

Οι τεχνολογίες έξυπνων σπιτιών γίνονται εξαιρετικά διαδεδομένες και γιατί όχι προσφέρει ατελείωτη ευκολία και ευκολία. Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές επενδύουν στο να κάνουν τις συσκευές τους έξυπνες. Για παράδειγμα, έχουμε ένα πλήρως ενσωματωμένο σπίτι όπου δεν χρειάζεται να σβήσετε μόνοι σας το φως. Αντίθετα, δίνεις εντολή στον υπολογιστή σου να το κάνει. Από μπάνια με ελεγχόμενη θερμοκρασία έως ένα tablet για ζωγραφική, έχετε πλέον τα πάντα ψηφιοποιημένα.

Παρακάτω, θα μιλήσουμε για μερικά από τα καλύτερα έξυπνα οικιακά gadget στα οποία μπορείτε να επενδύσετε.

Τα καλύτερα gadget για αγορά

Έξυπνα ηχεία και κόμβοι

Για έναν λάτρη της μουσικής, αυτό είναι μέρος του καλύτερου έξυπνου ηχείου που πρέπει να αγοράσετε. Αν και κάθε εταιρεία όπως η Samsung, η Apple έχει τη δική της έκδοση και θα έπρεπε να επιλέξετε ανάλογα.

Για παράδειγμα, αν είστε λάτρης της πόλης, σας προτείνουμε να πάτε με το Apple Hub. Αντίθετα, αν είστε χρήστης Android που αγαπά το Google Assistant και το εντυπωσιακό οικοσύστημά του, τότε είναι καλύτερο να πάτε με αυτό το ηχείο και το κέντρο της Samsung.

Ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα που επιλέγετε, όλοι οι κόμβοι λειτουργούν βασικά ως το βασικό κέντρο εντολών για ολόκληρο το οικοσύστημα του σπιτιού σας. Σας επιτρέπει να ελέγχετε όλες τις συσκευές στο σπίτι σας μέσω μιας εφαρμογής για smartphone. Πολλοί κόμβοι λειτουργούν ως ψηφιακοί βοηθοί και βοηθούν στην παροχή όλων των ειδών υποστήριξης φωνητικού ελέγχου, από την κλήση για υπηρεσία αυτοκινήτου μέχρι τον έλεγχο του καιρού.

Έξυπνες κάμερες

Φυσικά, όταν αναβαθμίζουμε τον εαυτό μας εσωτερικά, είναι επιτακτική ανάγκη να κάνουμε το σύστημα ασφαλείας μας καλύτερο, πιο έξυπνο και εκλεπτυσμένο.

Για το σκοπό αυτό, συνιστούμε να επενδύσετε σε έξυπνες κάμερες. Αυτές οι εκπληκτικές κάμερες σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε στενά το σπίτι σας ακόμα και όταν δεν είστε εκεί. Είναι επίσης ιδανικά για να ελέγχετε τα κατοικίδιά σας και να βεβαιωθείτε ότι οι ομάδες σας επιστρέφουν εγκαίρως στο σπίτι και λένε.

Η εγκατάσταση των περισσότερων από αυτές τις καταπληκτικές κάμερες είναι εξαιρετικά εύκολη. Γενικά είναι πλήρως ασύρματα, επομένως δεν έχετε καταστροφή εμβέλειας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένα στο Wi-Fi του σπιτιού σας. Είναι επίσης ενσωματωμένα με το Google Home και την Alexa.

Ορισμένες από αυτές τις κάμερες μπορούν επίσης να τραβήξουν έγχρωμα βίντεο τη νύχτα και εξοικονομούν εγγραφή βίντεο. Έτσι, μπορείτε να κοιτάξετε πίσω σε περίπτωση που συμβεί κάποιο ατύχημα.

Tablet για σχέδιο

Όντας καλλιτέχνης, αυτό είναι ένα άλλο σημαντικό gadget στο οποίο πρέπει να επενδύσετε. Φυσικά, αυτό είναι αυτονόητο ότι ένα tablet για σχέδιο είναι εξαιρετικά χρήσιμο και αποτελεσματικό για ψηφιακούς καλλιτέχνες.

Ωστόσο, οι καιροί αλλάζουν τώρα ακόμη και οι παραδοσιακοί καλλιτέχνες θα βασίζονται σε αυτά τα εκπληκτικά κομμάτια τεχνολογίας για να βελτιώσουν περαιτέρω και να κάνουν τα σχέδιά τους εξαιρετικά.

Προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες, σε εξαιρετικά βολικό, και φορητό μας. Αντί να πάρετε ένα μεγάλο κουτί ζωγραφικής όπου κι αν πάτε, απλώς βάλτε ένα ψηφιακό tablet στην τσάντα σας και είστε έτοιμοι.

Επιπλέον, είναι ότι μπορείτε πραγματικά να εγκαταστήσετε μερικές εκπληκτικές εφαρμογές που μπορείτε να συνδέσετε στο συνολικό ενσωματωμένο οικιακό σας σύστημα και να απολαύσετε τα προνόμια που έχουν να προσφέρουν αυτές οι εφαρμογές.

Εξυπνη τηλεόραση

Φυσικά, ένα σπίτι δεν είναι έξυπνο αν δεν συνοδεύεται από smart τηλεόραση. Η τεχνολογία έχει γίνει τόσο διαδεδομένη που όχι μόνο γιγάντιοι κατασκευαστές αλλά και μικροί κατασκευαστές επενδύουν στη δημιουργία εξαιρετικών, φιλικών προς το χρήστη, εντυπωσιακών έξυπνων τηλεοράσεων.

Δεν χρειάζεστε πλέον καμία πρόσθετη συσκευή για να παρακολουθήσετε YouTube, Netflix ή οτιδήποτε άλλο στην τηλεόρασή σας.

Οι σύγχρονες τηλεοράσεις διαθέτουν ενσωματωμένα συστήματα Chrome. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να συνδέσετε ακόμη και το τηλέφωνό σας στην τηλεόρασή σας και να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει το τηλέφωνό σας σε μια μεγαλύτερη οθόνη.

Πραγματοποιήστε κλήσεις Skype, αποθηκεύστε βίντεο, παρακολουθήστε τις αναμνήσεις σας και κάντε πολλά περισσότερα με αυτές τις εκπληκτικές έξυπνες τηλεοράσεις.

Έξυπνο πλυντήριο ρούχων

μια από τις πιο δύσκολες δουλειές που βρίσκουμε είναι να πλένουμε μόνοι μας τα ρούχα. Είναι πραγματικά μια κουραστική και χρονοβόρα εργασία.

Ωστόσο, όχι πια! Ακριβώς όπως ένας ψηφιακός καλλιτέχνης που τώρα επενδύει σε ένα tablet για να σχεδιάζει και να βελτιώσει τις δεξιότητές του, θα επενδύαμε σε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο πλυντήριο ρούχων και θα εξοικονομούσαμε χρόνο.

Ταυτόχρονα, καθιερωνόμαστε και ως σούπερ πλυντηρίου. δεν μπορούμε σίγουρα να καθαρίσουμε τα ρούχα μας ανεξάρτητα από το πόσα από αυτά υπάρχουν.

Εξάλλου, το μόνο που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να τα βάλουμε σε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο πλυντήριο ρούχων, να πατήσουμε μερικά κουμπιά εδώ κι εκεί και μετά να καθίσουμε αναπαυτικά και να απολαύσουμε. Το μηχάνημα πλένεται, στύβει, στεγνώνει και κάνει τα πάντα αυτόματα.

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar