Τα 10 καλύτερα παιχνίδια Android για το 2023

6
Τα 10 καλύτερα παιχνίδια Android για το 2023

– Διαφήμιση –

Επειδή γνωρίζουμε ότι ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι αυτές τις μέρες και ότι τα παιχνίδια μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να περάσετε την ώρα σας, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα 10 καλύτερα παιχνίδια Android για να σκοτώσετε την πλήξη. Τα παιχνίδια για κινητά έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο ποιότητας που καθιστά δύσκολη την απόρριψή τους, παρά το γεγονός ότι πολλοί παίκτες θα συνεχίσουν να προτιμούν πλατφόρμες παιχνιδιών, όπως προσωπικούς υπολογιστές και κονσόλες.

Ωστόσο, δεν είναι όλα τα παιχνίδια για κινητά υψηλής ποιότητας. Και δυστυχώς, αυτό είναι μια αναπόφευκτη συνέπεια της πρόσβασης σε μια τόσο μεγάλη δεξαμενή επιλογών. Αυτός είναι ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια Android και τα συγκεντρώσαμε όλα σε αυτήν τη μοναδική λίστα.

Call of Duty: Κινητό

Το Call of Duty: Mobile διατηρεί τη θέση του ως ηγέτης μεταξύ των παιχνιδιών shooter πρώτου προσώπου που διατίθενται σε κινητές συσκευές. Το παιχνίδι εισάγει πρόσφατα ένα ολοκαίνουργιο σκηνικό και ένα φρέσκο ​​οπλοστάσιο όπλων.

Θα υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο πάσο μάχης που θα συλλέξετε, νέοι χάρτες στους οποίους μπορείτε να παίξετε και άλλες νέες εργασίες για να κατακτήσετε.

Το franchise Call of Duty είναι ασυναγώνιστο όσον αφορά την κατάστασή του ως ένα εμβληματικό παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου για πολλούς παίκτες. Και αν δεν έχετε παίξει το Call of Duty: Mobile στο παρελθόν, αντιμετωπίζετε μια ευχάριστη έκπληξη αν είναι η πρώτη φορά που το δοκιμάζετε, επειδή το παιχνίδι είναι στην πραγματικότητα μάλλον εντυπωσιακό.

Επειδή αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι, δεν θα απαιτηθεί καμία οικονομική δαπάνη από την πλευρά σας για να προχωρήσετε στα επίπεδα και να αποκτήσετε νέες ανταμοιβές. Ωστόσο, εάν αγοράσετε το πάσο μάχης, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερα μπόνους. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απαιτούμενη ποσότητα εικονικού νομίσματος για την αγορά του πάσου μάχης χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μετρητά από τον πραγματικό κόσμο.

Λήψη για Android | iPhone

Genshin Impact

Το Genshin Impact είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν το 2020 συνολικά. Λόγω του ότι μπορεί να παιχτεί και σε προσωπικό υπολογιστή και PS5 ή PS4. Είναι υπέροχο για διάφορους λόγους, αλλά ένας από αυτούς είναι ότι η πρόοδός σας μπορεί να συγχρονιστεί μεταξύ της έκδοσης του παιχνιδιού για φορητές συσκευές και επιτραπέζιους υπολογιστές.

Επομένως, μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε σε μια πλατφόρμα και στη συνέχεια, εάν το επιθυμείτε, να συνεχίσετε να παίζετε σε άλλη πλατφόρμα. Το Genshin Impact είναι ένα παιχνίδι δράσης ρόλων (RPG) με τον τρόπο του anime που έχει ένα ανοιχτό περιβάλλον και ένα μεγάλο cast χαρακτήρων που μπορούν να παίξουν που μπορούν να αποκτηθούν και να προστεθούν στο πάρτι σας. Υπάρχουν εκατοντάδες αποστολές να κάνετε, μια ιστορία που είναι αρκετά λεπτομερής και ένας τόνος εχθρών, μυστικών, επιτευγμάτων και άλλων πραγμάτων που πρέπει να αποκαλύψετε.

Οι προγραμματιστές του παιχνιδιού, miHoYo, προσθέτουν τακτικά νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι καθώς και το διορθώνουν με ενημερωμένες εκδόσεις. Εκτός από όλα τα άλλα, το σύστημα μάχης στο Genshin Impact είναι από τα πιο εντυπωσιακά οπτικά που υπάρχουν σε οποιοδήποτε παιχνίδι για κινητά. Επιπλέον, έχει ένα σταθερό ιστορικό στη λήψη θετικών αξιολογήσεων τόσο από παίκτες όσο και από προγραμματιστές περιεχομένου. Συνιστάται ιδιαίτερα να παίξετε αυτό το παιχνίδι γιατί είναι πιθανότατα το καλύτερο σε αυτήν τη λίστα.

Λήψη για Android | iPhone

PUBG MOBILE

Μην κοιτάξετε πέρα ​​από το PUBG MOBILE εάν θέλετε να έχετε μια εμπειρία battle royale στην κινητή συσκευή σας, η οποία επικεντρώνεται κυρίως στο battle royale. Το πρώτο παιχνίδι του είδους του, το οποίο βοήθησε στη διάδοση του υποείδους του Battle Royale. Ναι, ακόμη και πριν από το Fortnite.

Η τελευταία σεζόν του PUBG Mobile ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό και μαζί της ήρθε ένας τόνος συναρπαστικών νέων πραγμάτων για τους παίκτες να τσεκάρουν. Περιλαμβάνεται σε αυτό το ολοκαίνουργιο Runic Power Mode που παρουσιάστηκε στο teaser.

Παρά το γεγονός ότι η κύρια εστίαση του PUBG MOBILE είναι στη λειτουργία Battle Royale, το παιχνίδι διαθέτει επίσης μια σειρά από άλλες λειτουργίες παιχνιδιού. Για παράδειγμα, μια λειτουργία με τέσσερις παίκτες εναντίον τεσσάρων άλλων παικτών παίζει περισσότερο σαν αγώνας θανάτου ομάδας.

Λήψη για Android | iPhone

Yalla Ludo

Μπορείτε να παίξετε το παραδοσιακό παιχνίδι με κάρτες Parcheesi, πιο γνωστό ως Ludo, στη συσκευή σας Android με τη βοήθεια της εφαρμογής Yalla Ludo. Οι παίκτες έχουν την επιλογή να ανταγωνιστούν την τεχνητή νοημοσύνη του παιχνιδιού ή άλλους παίκτες που κατανέμονται τυχαία στο διαδίκτυο.

Για να ξεκινήσετε με το Yalla Ludo, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον αντίπαλό σας και τον αριθμό των παικτών στην αρχή του παιχνιδιού και μετά μπορεί να ξεκινήσει ο ενθουσιασμός.

Ο πίνακας για Yalla Ludo Mod Apk είναι ένας πίνακας parches και το παιχνίδι είναι πολύ παρόμοιο με αυτό της αρχικής έκδοσης του παιχνιδιού: μόλις ρίξετε ένα εξάρι, επιτρέπεται να μετακινήσετε ένα κομμάτι παιχνιδιού έξω από την αρχική βάση και ο στόχος του παιχνιδιού είναι να μετακινήσετε τέσσερα κομμάτια παιχνιδιού στην περιοχή στο κέντρο του ταμπλό που έχει το ίδιο χρώμα με τα κομμάτια του παιχνιδιού σας. Για να πετύχετε αυτόν τον στόχο, θα χρειαστεί να κάνετε ελιγμούς στα κομμάτια σας με στρατηγικό τρόπο. Αν και το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού του Yalla Ludo είναι πανομοιότυπο με αυτό της ισπανικής έκδοσης, μια σημαντική διαφορά είναι ότι δεν μπορείτε να αποκλείσετε άλλους παίκτες.

Λήψη για Android | iPhone

Ποδόσφαιρο FIFA

Η έκδοση Android του βιντεοπαιχνιδιού με τα περισσότερα παιχνίδια ποδοσφαίρου στην ιστορία του κόσμου ονομάζεται FIFA Mobile ή απλά FIFA Mobile. Αυτή η νέα σεζόν διαθέτει αναβαθμισμένα γραφικά και αυξημένα επίπεδα ανταγωνιστικότητας. Για να πετύχετε αυτή τη νέα σεζόν, θα χρειαστεί να συγκεντρώσετε την ισχυρότερη δυνατή ομάδα για να κυβερνά τον αγωνιστικό χώρο σε κάθε αγώνα. Θα είστε υπεύθυνοι για την ενίσχυση της ομάδας ανοίγοντας πακέτα και διαχειρίζεστε τις στρατηγικές σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ποιότητα εκατοντάδων γνήσιων παικτών που ανταγωνίζονται στο γήπεδο. Αυτό θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες του παιχνιδιού.

Υπάρχει ένα κεντρικό μενού στο FIFA Mobile που είναι πολύ καλά οργανωμένο και παρέχει πρόσβαση σε μια ποικιλία από διάφορες λειτουργίες παιχνιδιού. Αυτή η έκδοση του FIFA 23 Mod Apk Obb περιλαμβάνει μια δυνατότητα που ονομάζεται Ultimate Team, στην οποία θα μπορείτε να επιδείξετε την ικανότητά σας ως παίκτης και να λάβετε ανταμοιβές για αυτό. Θα λάβετε πακέτα που μπορείτε να ανοίξετε ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια κάθε παιχνιδιού. Αυτά τα πακέτα περιέχουν εικονικές κάρτες μερικών από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, όπως ο Erling Haaland, ο Kylian Mbappé, ο Karim Benzema και ο Robert Lewandowski, μεταξύ άλλων.

Λαμβάνοντας το FIFA Mobile APK για Android, θα μπορείτε να απολαύσετε τη συγκίνηση του όμορφου παιχνιδιού, ενώ θα επωφεληθείτε από το υψηλό επίπεδο ποιότητας που είναι γνωστή για την παροχή της EA Sports. Οι λάτρεις των πολύ καλύτερων παιχνιδιών ποδοσφαίρου που διατίθενται για Android απολαμβάνουν την πιο πρόσφατη έκδοση, η οποία κυκλοφόρησε λίγο πριν η σειρά μετονομαστεί σε EA Sports FC.

Λήψη για Android | iPhone

Pokémon GO

Ένα άλλο από αυτά τα παιχνίδια που δεν χρειάζονται καμία εξήγηση είναι το Pokémon GO. Αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιεί επαυξημένη πραγματικότητα και απαιτεί από εσάς να μετακινηθείτε στον πραγματικό κόσμο για να πιάσετε Pokémon.

Ξεκινάτε από την πραγματική σας θέση και στη συνέχεια εξατομικεύετε την ψηφιακή σας αναπαράσταση. Διατηρήστε την εστίασή σας στην οθόνη και αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα μπορείτε να εντοπίσετε τα Pokémon που κρύβονται τριγύρω, καθώς ήταν στην πραγματικότητα παρόντα στην περιοχή στην οποία ήσασταν.

Το gameplay συνίσταται στο να πηγαίνεις σε περιπέτειες, να σκοντάφτεις σε περίεργα και υπέροχα ζώα και να γίνεις ο (πραγματικός) κύριος των Pokémon.

Ωστόσο, δεν πρέπει να περιμένετε κανένα γραφικό που είναι εκτός αυτού του κόσμου. Επειδή αποκομίζετε στο έπακρο αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιώντας την κάμερα στο smartphone σας. Επομένως, αυτό που θα βλέπετε στην οθόνη του smartphone σας είναι πραγματικά σημεία στον κόσμο όπου τα Pokémon απλώς περιμένουν να πιαστούν.

Λήψη για Android | iPhone

Σύγκρουση των φυλών

Το χαρακτηριστικό των μαχών φυλών στο Clash of Clans συμβάλλει σημαντικά στην έντονη κοινωνική απήχηση του παιχνιδιού. Ο αριθμός των φορών που έχει ληφθεί αυτό το παιχνίδι είναι πολύ πάνω από 500 εκατομμύρια. Έχει λάβει πολύ υψηλές βαθμολογίες.

Ενώ η τεχνητή νοημοσύνη φροντίζει τις φυσικές κινήσεις της σύγκρουσης, έχετε την αποστολή να είστε ο στρατηγικός διοικητής της κοινότητάς σας. Για να επιτύχετε κυριαρχία στις μάχες των φυλών, πρέπει να κατασκευάσετε χωριά από την αρχή, συμπεριλαμβανομένων των άμυνων και ολόκληρης της υποδομής.

Η συμμετοχή σε επιδρομές και η δημιουργία συμμαχιών με άλλους παίκτες σε όλο τον κόσμο είναι μακράν η πιο ευχάριστη πτυχή αυτού του παιχνιδιού. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, γιατί οι άλλοι παίκτες μπορούν να σας επιτεθούν ακόμα και όταν δεν συμμετέχετε ενεργά στο παιχνίδι.

Λήψη για Android | iPhone

Nimian Legends: BrightRidge

Οι τίτλοι του Nimian Legends είναι από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια που διατίθενται για κινητές πλατφόρμες, παρά το γεγονός ότι δεν είναι ευρέως γνωστά. Αυτό το βιντεοπαιχνίδι ρόλων (RPG) λαμβάνει χώρα σε υπέροχα δημιουργημένα τοπία φαντασίας. Το μενού είναι γεμάτο με επιλογές προσαρμογής γραφικών, δίνοντάς σας την ευελιξία να επιλέξετε τα χαρακτηριστικά που είναι πιο απαραίτητα για εσάς ή να μετατρέψετε τα πάντα στην υψηλότερη ρύθμιση για να απολαύσετε ολόκληρο το εφέ.

Και τα δύο παιχνίδια περιλαμβάνουν επίσης μια λειτουργία για εξερεύνηση της περιοχής χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για επίθεση από εχθρικούς χαρακτήρες, καθώς και μια λειτουργία λήψης φωτογραφιών που επιτρέπει στους παίκτες να αποτυπώνουν τις πιο όμορφες πτυχές του περιβάλλοντός τους.

Λήψη για Android | iPhone

ARK: Survival Evolved

Το Ark: Survival Evolved είναι ένα άλλο δημοφιλές παιχνίδι που μπόρεσε να κάνει αποτελεσματικά τη μετάβαση από το gaming για υπολογιστή και κονσόλα στο παιχνίδι για κινητά. Είναι ένα πασίγνωστο παιχνίδι επιβίωσης. Αν βρεθείτε απομονωμένος σε ένα έρημο νησί γεμάτο με δεινόσαυρους, θα χρειαστεί να αρκεστείτε σε ό,τι ανακαλύπτετε για να δημιουργήσετε καταφύγια, να δημιουργήσετε πηγές τροφής και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας από την εγγενή πανίδα.

Είναι πιθανό ο ρυθμός καρέ να περιορίζεται στο 30, αλλά σε ένα παιχνίδι όπως αυτό, αυτό δεν είναι πραγματικά μεγάλο θέμα. Εάν έχετε μια συσκευή με μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε την ποιότητα της εικόνας και να δείτε μερικούς πολύ εντυπωσιακούς δεινόσαυρους.

Λήψη για Android | iPhone

Gerena Free Fire

Το επόμενο παιχνίδι στη λίστα είναι το Garena’s Free Fire Max, το οποίο είναι ένα παιχνίδι battle royale που τοποθετεί πενήντα παίκτες σε ένα έρημο νησί και τους απαιτεί να παλέψουν για τη ζωή τους και να εξαφανίσουν άλλους παίκτες για να παραμείνουν ζωντανοί. Οι παίκτες έχουν επίσης την επιλογή από πού θέλουν να ξεκινήσουν το παιχνίδι με τα αλεξίπτωτά τους και ο στόχος είναι να παραμείνουν στην ασφαλή ζώνη για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα. Οι παίκτες έχουν πρόσβαση σε οχήματα που τους επιτρέπουν να κινούνται ελεύθερα στον χάρτη καθώς σχεδιάζουν τη στρατηγική τους να παραμείνουν ζωντανοί μέχρι να φτάσουν στον τελικό κύκλο. Πρέπει να ψάξετε για όπλα, να διατηρήσετε τη θέση σας στη ζώνη παιχνιδιού, να λεηλατήσετε τους αντιπάλους σας και να παραμείνετε ο μόνος επιζών για να κερδίσετε τους αγώνες. Λήψη για Android | iPhone

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar