Τελευταία νέα του Χόγκουαρτς!! Ο Simon Pegg επιβεβαιώθηκε ως Headmaster Black στο Hogwarts Legacy

8
Τελευταία νέα του Χόγκουαρτς!!  Ο Simon Pegg επιβεβαιώθηκε ως Headmaster Black στο Hogwarts Legacy

– Διαφήμιση –

Ο Simon Pegg πρόκειται να εισέλθει στο σύμπαν του Hogwarts, καθώς είναι έτοιμος να εκφράσει τον χαρακτήρα του Headmaster Phineas Nigellus Black στο Hogwarts Legacy.

Ο χαρακτήρας είναι ο προ-προπάππους του Sirius Black. Μην περιμένετε όμως να δείξει κάποια από τις ιδιότητες του Σείριου. Ο Pegg έχει περιγράψει τον χαρακτήρα ως τον «λιγότερο δημοφιλή» διευθυντή όλων των εποχών του Χόγκουαρτς.

Το τελευταίο παιχνίδι Wizarding World έχει κολλήσει στην τάση του να αποκαλύπτει τους χαρακτήρες του στο Twitter. Το παιχνίδι διαδραματίζεται έναν ολόκληρο αιώνα πριν από τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ και θα περιλαμβάνει χαρακτήρες που πολλοί θαυμαστές θα γνωρίζουν ονομαστικά, αλλά θα είναι επίσης νέα πρόσωπα στο franchise. Αυτά τα πρόσωπα περιλαμβάνουν τον νέο Διευθυντή, ο οποίος είχε εμφανιστεί μόνο σε πορτρέτα πριν από το Hogwarts Legacy.

Τι ρόλο έχουν λοιπόν οι παίκτες;

Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν τον δικό τους μαθητή και να συνεχίσουν τη δική τους μαγική αναζήτηση. Μπορούν να προσαρμόσουν τους χαρακτήρες τους και να μάθουν μυριάδες ξόρκια μέσα από διάφορες τάξεις. Μπορούν επίσης να λάβουν μέρος σε μαγικές μονομαχίες, να εξημερώσουν φανταστικά θηρία και να σχεδιάσουν το Room of Requirement τους.

Στα βιβλία, ο απρόθυμος και γκρινιάρης Phineus εμφανίζεται σε πορτρέτο κρεμασμένος στο γραφείο του καθηγητή Ντάμπλντορ, ο οποίος απρόθυμα βοηθάει να στείλει ένα μήνυμα στο δίδυμο πορτρέτο του. Το παιχνίδι αποκαλύπτει πώς κέρδισε μια τόσο τρομερή φήμη στην παράδοση του Χόγκουαρτς.

Ο Διευθυντής – Φίλος ή Εχθρός;

Με τον Phineas ως Διευθυντή, υπάρχουν πολλαπλές συνέπειες για την Κληρονομιά του Χόγκουαρτς. Ένα τέτοιο συμπέρασμα είναι μια συγκρουσιακή σχέση μεταξύ του Διευθυντή και του παίκτη, σε αντίθεση με μια ωφέλιμη σχέση. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα πρέπει να προχωρήσει στο παιχνίδι ενώ εργάζεται ενάντια στον Διευθυντή.

Καθώς οι Unforgivable Curses έχουν επιβεβαιωθεί ότι εμφανίζονται στο Hogwarts Legacy και ότι οι παίκτες μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν εάν το επιθυμούν, η θέση του Phileas ως Διευθυντής υποδηλώνει ότι το παιχνίδι μπορεί να απολαμβάνει τους πιο σκοτεινούς τόνους του Χάρι Πότερ.

Ο Simon Pegg είναι γνωστός για τον ρόλο του στην κλασική καλτ παράσταση Spaced, καθώς και για τους κινηματογραφικούς ρόλους στο franchise Mission Impossible, Star Trek, Hot Fuzz και Shaun of the Dead. Έχει επίσης ερμηνεύσει ρόλους φωνής σε άλλα βιντεοπαιχνίδια, όπως το Star Trek, το Star Wars: Battlefront, το Lego Star Wars: The Force Awakens και το Fable 3.

Ποιος άλλος λοιπόν εκφράζει τους χαρακτήρες;

Τα νέα αποκάλυψαν περαιτέρω καλά νέα για τους θαυμαστές, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι ο Luke Youngblood θα επιστρέψει στο franchise για να φωνάξει τον Ravenclaw Everett Clopton. Ο Youngblood είχε εμφανιστεί στο παρελθόν στις ταινίες του Χάρι Πότερ ως Λι Τζόρνταν.

Πρωταγωνιστούν επίσης η Lesley Nicol (Hogwarts Αναπληρώτρια Διευθύντρια Καθηγήτρια Matilda Weasel), η Kandace Cain (καθηγητής Onai) και ο Sohn Kapila (καθηγητής Αστρονομίας Satyavati Shah).

Οι θαυμαστές του Χόγκουαρτς μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το επερχόμενο παιχνίδι αποκτώντας πρόσβαση σε μια αναλυτική παρουσίαση στο διαδίκτυο από EIP Gaming. Και δεν χρειάζεται να περιμένουν να το χρησιμοποιήσουν. Το Hogwarts Legacy είναι πλέον διαθέσιμο σε PC, Xbox Series X/S και PlayStation 5. Αργότερα θα κυκλοφορήσει σε Xbox One και PlayStation 4 στις 4 Απριλίου και στο Nintendo Switch στις 25 Ιουλίου.

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar