Τι είναι η παρακολούθηση εικόνας και πώς μπορεί να σας βοηθήσει;

6
Τι είναι η παρακολούθηση εικόνας και πώς μπορεί να σας βοηθήσει;

– Διαφήμιση –

Οι απαρχαιωμένοι σαρωτές μπορεί να είναι δύσκολα μηχανήματα. Τα παλιά ανέκδοτα σχετικά με το ότι ο σαρωτής γραφείου ήταν πάντα σπασμένο προέκυψαν από πολύ πραγματικές απογοητεύσεις. Στην τρέχουσα δεκαετία, ωστόσο, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για ένα μπλοκαρισμένο σαρωτή. Σύγχρονη τεχνολογία αιχμής σαρωτές περιλαμβάνει μια δυνατότητα που ονομάζεται Παρακολούθηση εικόνας. Αυτή η δυνατότητα χρησιμοποιεί δυνατότητες έξυπνης τεχνητής νοημοσύνης για να παρακολουθεί παρτίδες σαρωμένων εγγράφων και να αποτρέπει προβλήματα. Μπορεί να εξοικονομήσει ώρες απογοήτευσης κάθε εβδομάδα στο γραφείο, σταματώντας κάθε είδους ατυχίες του σαρωτή στην πηγή.

Βασικά στοιχεία παρακολούθησης εικόνας

Ορισμένες προηγμένες τεχνολογίες σαρωτή διατίθενται με τη μορφή προγραμμάτων λογισμικού που διευκολύνουν τη διαχείριση των σαρωμένων εγγράφων. ΕΝΑ λήψη scansnap διατίθεται δωρεάν με πολλούς σαρωτές Fujitsu και χρησιμοποιεί διαισθητικά χειριστήρια και μενού για να κάνει την παρακολούθηση των αρχείων εγγράφων παιχνιδάκι.

Το Image Monitoring, από την άλλη πλευρά, είναι μια ενσωματωμένη και παθητική τεχνολογία. Ένα αυτόματο πρόγραμμα μέσα στο σαρωτή ελέγχει παρτίδες σαρωμένων εγγράφων κάθε δευτερόλεπτο, χωρίς να χρειάζεται εισαγωγή. Δεδομένου ότι οι πιο πρόσφατοι σαρωτές Fujitsu μπορούν να αντιμετωπίσουν παρτίδες 100 φύλλων με ρυθμό 70 σελίδων ανά λεπτό, οι λειτουργίες παρακολούθησης εικόνας με hands-off είναι απαραίτητες για την αποφυγή περιστασιακής εμπλοκής χαρτιού ή δυσλειτουργίας ποιότητας σάρωσης.

Πρόληψη εμπλοκών χαρτιού

Η τεχνολογία στο εσωτερικό του σαρωτή λειτουργεί ως ζευγάρι μάτια και αυτιά, προσέχοντας τυχόν σημάδια προβλήματος. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μια πινακίδα τόσο μικρή όσο ένα μικροσκοπικό ηχητικό τσαλάκωμα χαρτιού που δεν φορτώθηκε σωστά. Στη συνέχεια, ο σαρωτής σταματά την παρτίδα προτού η εμπλοκή γίνει πρόβλημα ή κινδυνεύσει να καταστρέψει τον ίδιο τον σαρωτή.

Εμπλοκές χαρτιού μπορεί να προκληθούν από διάφορες αιτίες. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Παλιό ή λεπτό χαρτί
  • Ακατάλληλη τοποθέτηση χαρτιού στο δίσκο
  • Λανθασμένο μέγεθος χαρτιού
  • Χαρτί που είναι κολλημένο μεταξύ τους
  • Διπλωμένες γωνίες, ξεφτισμένες άκρες, κάμψεις ή άλλη ζημιά στο χαρτί

Ωστόσο, με την παρακολούθηση εικόνας, αυτά τα κοινά ζητήματα δεν αποτελούν πλέον απειλή για την παραγωγικότητα. Δεδομένου ότι ο σαρωτής σταματά και εκδίδει μια ειδοποίηση στην πρώτη διπλωμένη γωνία, αυτά τα λάθη δεν μπορούν να κλιμακωθούν σε απογοητευτική εμπλοκή χαρτιού.

Διατήρηση της ποιότητας εικόνας

Το Image Monitoring αναλύει επίσης την ποιότητα των σαρωμένων εικόνων σε πραγματικό χρόνο. Ορισμένα χρώματα και υφές χαρτιού μπορούν να δημιουργήσουν περίεργα αποτελέσματα εικόνας σε έναν σαρωτή. Η Παρακολούθηση εικόνας παρακολουθεί τα αποτελέσματα μιας παρτίδας και μπορεί ακόμη και να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις εικόνας όπως απαιτείται για να δημιουργήσει ένα πιο καθαρό αποτέλεσμα υψηλότερης ποιότητας.

Ακόμα κι αν ένα φυσικό ελάττωμα σε ένα σαρωμένο έγγραφο δεν προκαλεί εμπλοκή, μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα της εικόνας. Μια παρτίδα σαρωμένων εγγράφων με διπλωμένο τμήμα μπορεί να χάσει πολύτιμες πληροφορίες. Οι λειτουργίες παρακολούθησης εικόνας βοηθούν να βεβαιωθείτε ότι κάθε παρτίδα είναι τέλεια εικόνα.

Σχεδίαση βαρέως τύπου

Βεβαιωθείτε ότι ο σαρωτής σας είναι κατασκευασμένος για να αντιμετωπίζει τις απαιτητικές εργασίες ενός γραφείου μεγάλου όγκου. Κάθε στοιχείο του λογισμικού και του υλικού θα πρέπει να βελτιστοποιηθεί για μακροζωία. Οι ανθεκτικοί δίσκοι χαρτιού, οι καινοτόμοι μηχανισμοί τροφοδοσίας, το προηγμένο λογισμικό πρακτικής χρήσης και οι λειτουργίες hands-off, όπως το Image Monitoring, κάνουν ένα σύγχρονο Fujitsu fi-7160 ένα ικανό και αξιόπιστο μέρος κάθε γραφείου.

Σκεφτείτε την Παρακολούθηση εικόνας ως ένα επιπλέον σύνολο ματιών και αυτιών σε κάθε παρτίδα σαρωμένων εγγράφων. Αυτή η τεχνολογία φροντίζει τον σαρωτή του γραφείου σας, ώστε να μην χρειάζεται, αποτρέποντας τυχόν απογοητευτικά λάθη.

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar