Τι να περιμένετε μετά τη λήψη ενός βαθύ μασάζ ιστού

8
Τι να περιμένετε μετά τη λήψη ενός βαθύ μασάζ ιστού

– Διαφήμιση –

Σκέφτεστε να κάνετε κράτηση για το πρώτο σας βαθύ μασάζ ιστών, αλλά δεν είστε σίγουροι τι να περιμένετε; Το να δοκιμάζετε κάτι νέο για πρώτη φορά μπορεί να είναι τρομακτικό. Μπορεί να κάνει το μυαλό σας ήσυχο όταν μάθετε για τη διαδικασία, καθώς και τι μπορείτε να περιμένετε μετά. Τότε, είσαι προετοιμασμένος και μπορείς να νιώσεις ότι γνωρίζεις το άγνωστο.

Πρώτα απ ‚όλα, να ξέρετε ότι το να κάνετε ένα βαθύ μασάζ ιστών μπορεί να είναι πολύ ευεργετικό. Αυτό ισχύει είτε έχετε πόνους στους μύες είτε αισθάνεστε το σώμα σας πιεσμένο και τεταμένο. Αυτό το είδος μασάζ μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, καθώς και να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής. Αλλά, ένα πράγμα για το οποίο ανησυχούν οι άνθρωποι είναι πώς θα νιώσετε μετά. Εδώ είναι το lowdown και τι πρέπει να περιμένετε μετά τη λήψη ενός βαθύ μασάζ ιστών.

Τρυφερότητα

Ένα βαθύ μασάζ ιστών μπορεί να είναι φανταστικό για να ανακουφίσει την ένταση που έχετε στο σώμα σας. Πράγματι, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε εάν έχετε κάνει πολλή άσκηση, υποφέρετε από μυϊκούς πόνους ή αισθάνεστε ένταση και άγχος μετά από μια κουραστική εβδομάδα. Αμέσως μετά το μασάζ, μπορεί να νιώσετε κάποια τρυφερότητα. Για να απαλύνετε λίγη από αυτή την τρυφερότητα, σκεφτείτε να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο. Αυτό μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να συνεχίσετε τη χαλάρωση και να σας βοηθήσει να ηρεμήσετε τους μυς σας μετά το μασάζ.

Σημειώστε ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιοι μώλωπες που συμβαίνουν μετά από ένα βαθύ μασάζ ιστού. Αυτό είναι κάτι που συχνά ανησυχεί τους ανθρώπους, αλλά είναι ένα κοινό σύμπτωμα λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το λεμφικό υγρό στο σώμα. Βαθύ μασάζ ιστών να μπορεί να είναι χρησιμοποιείται για τη θεραπεία οτιδήποτεζ από αθλητικούς τραυματισμούς μέχρι άγχος. Μην ανησυχείτε εάν υπάρχει κάποια ευαισθησία και μώλωπες μετά, και αυτό σύντομα θα εξαφανιστεί.

Υπνηλία

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα βαθύ μασάζ ιστών είναι χαλαρωτικό. Ακόμα κι αν είστε νευρικοί που θα είναι το πρώτο σας μασάζ, σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι μια ευχάριστη εμπειρία και μια εμπειρία που μπορεί να σας επιτρέψει να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα μετά από μια κουραστική εβδομάδα. Συγκεκριμένα, ορισμένοι πελάτες λένε ότι νιώθουν υπνηλία μετά από ένα βαθύ μασάζ ιστών.

Σημειώστε ότι η υπνηλία είναι φυσιολογική και όχι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε. Αλλά, ίσως είναι καλύτερο να σηκώσετε τα πόδια σας για το υπόλοιπο της ημέρας και να συνεχίσετε με αυτή τη χαλάρωση. Αυτό επιτρέπει στους μύες να ανακάμψουν και να αποκομίσουν το μέγιστο όφελος από το μασάζ. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να είστε πολύ δραστήριοι και να πάτε στο γυμναστήριο ή να αθληθείτε μετά από αυτή τη θεραπεία.

Αυξημένη δίψα

Το βαθύ μασάζ ιστών βοηθά το σώμα σας να απαλλαγεί από τις τοξίνες. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να πηγαίνετε στην τουαλέτα περισσότερο και μερικοί άνθρωποι βιώνουν αυξημένη δίψα. Μένοντας ενυδατωμένο θα σημαίνει ότι το σώμα σας μπορεί να συνεχίσει με αυτή τη διαδικασία και να διασφαλίσει ότι δεν υποφέρετε από πονοκεφάλους ή άλλες παρενέργειες.

Επομένως, κάτι που θέλετε να κάνετε μετά από αυτή την εμπειρία είναι να πίνετε περισσότερο νερό. Αυτό θα διασφαλίσει ότι θα παραμείνετε ενυδατωμένοι, καθώς και θα βοηθήσει στην απελευθέρωση τοξινών από το σώμα. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στη ροή του αίματος. Για το υπόλοιπο της ημέρας, προσπαθήστε να αποφύγετε την καφεΐνη και τα αλκοολούχα ποτά, που μπορεί να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Μπορεί ακόμη και να αισθάνεστε πεινασμένοι. Έτσι, μπείτε σε μερικά θρεπτικά και υγιεινά.

Καλή διάθεση

Συχνά, οι άνθρωποι αναζητούν ένα βαθύ μασάζ ιστών επειδή αισθάνονται ένταση. Ίσως έχετε κόμπους στο σώμα σας που θέλετε να απελευθερώσετε ή υπάρχει κάποιος πόνος και πόνος που σας ενοχλεί. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορείτε να περιμένετε να νιώσετε απελευθέρωση από αυτή την ένταση και πίεση μετά τη λήψη ενός μασάζ. Πράγματι, πολλοί άνθρωποι λένε ότι απολαμβάνουν μια τόνωση της διάθεσης και αισθάνονται καλύτερα με τον εαυτό τους μετά την εμπειρία.

Έτσι, περιμένετε να ζήσετε κάποια αναζωογόνηση. Μπορείτε να αισθάνεστε υπέροχα αφού λάβετε ένα μασάζ και σαν να έχει σηκωθεί ένα βάρος από τους ώμους σας. Πράγματι, αγκαλιάστε αυτό το συναίσθημα και αφήστε αυτή την καλή διάθεση να συνεχίσει τη μέρα σας.

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar