Τι σημασία έχει η σήμανση γραμμών όσον αφορά την ασφάλεια

9
Τι σημασία έχει η σήμανση γραμμών όσον αφορά την ασφάλεια

– Διαφήμιση –

Απλώς οραματιστείτε την ταλαιπωρία της οδήγησης στους δρόμους μας και, παραδόξως, στους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, σε περίπτωση που δεν είχαμε σήμανση γραμμής για να συντονίσουμε όλη την κυκλοφορία και να αποφύγουμε ατυχίες. Χωρίς σήμανση οδικών γραμμών και σήμανση γραμμών άδειας αυτοκινήτου, οι αστικοί δρόμοι, οι διακρατικοί, οι χώροι στάθμευσης και οι τεράστιες διασταυρώσεις θα γίνονταν περαστικές παγίδες για όλους στο δρόμο, ωστόσο πολλά άτομα στην πραγματικότητα αποδέχονται ότι η σήμανση γραμμής είναι μια άσκηση ματαιότητας.

Είναι πολύ εκπληκτικό το γεγονός ότι τα άτομα στην πραγματικότητα θρηνούν για τη χρήση της σήμανσης των οδικών γραμμών, μη αποδεχόμενοι ότι έχει καμία αξία. Αυτή η διάθεση είναι εντελώς αριστερό πεδίο, επομένως θα πρέπει να εκθέσουμε ένα μέρος των θρύλων για γραμμή που σηματοδοτεί τη Μελβούρνη στην Αυστραλία.

1.Η σήμανση οδικής γραμμής είναι κατάχρηση χρημάτων: Οι περισσότεροι θα συμφωνούσαν ότι οι συγκεντρώσεις καίγονται μέσα από πολλά χρήματα που σηματοδοτούν δρόμους και χώρους στάθμευσης, ειδικά όταν θα έπρεπε να ανανεωθούν μετά από μερικά χρόνια, λόγω χιλιομέτρων. Σε κάθε περίπτωση, από όλα τα χρήματα που δαπανώνται από συγκεντρώσεις, η σήμανση γραμμής είναι ένας από τους πιο έξυπνους οικονομικά τρόπους δαπανών των δολαρίων μας. Δρόμοι, ποδηλατόδρομοι, μονοπάτια υπέρβασης και διασταυρώσεις πεζών είναι μόνο ένα μέρος των τρόπων με τους οποίους η οδική σήμανση επιτρέπει στα οχήματα να πηγαίνουν από το Α στο Β χωρίς να συγκρούονται μεταξύ τους και να θέτουν σε κίνδυνο την ύπαρξη των δύο οδηγών και πεζών

2.Η σήμανση οδικής γραμμής DIY είναι απλή: Το θέμα είναι ότι χωρίς τις ικανότητες ενός επαγγελματία γραμμοδείκτη, η σήμανση της γραμμής αποχώρησης του δρόμου και του αυτοκινήτου σας θα φαίνεται ακατέργαστη και θα μπορούσε να προσπαθήσει να προκαλέσει ατυχίες, σε περίπτωση που οι σημάνσεις δεν είναι υγιείς και εφαρμόζονται τέλεια. Ένα άλλο πρόβλημα με μια εργασία Do-It-Yourself είναι ότι το σωστό είδος βαφής χρησιμοποιείται σπάνια, επομένως θαμπώνει πολύ πιο γρήγορα και θα πρέπει να εφαρμόζεται ξανά πιο συχνά από το επαγγελματικό χρώμα γραμμικής σήμανσης.

3.Η σήμανση γραμμής είναι δύσκολο να εξαλειφθεί: Ένας επαγγελματίας δεν θα έχει προβλήματα με την εξάλειψη ή την εκ νέου ευθυγράμμιση παλαιών και θολών γραμμών και την αντικατάστασή τους με νέα σημάδια. Η ευθυγράμμιση της οδικής σήμανσης, όταν τα μονοπάτια έχουν αλλάξει και θα πρέπει να σχολιαστούν, είναι δουλειά των επαγγελματιών, διαφορετικά μπορείτε να μπερδέψετε τους οδηγούς με δύο διατάξεις οδικής σήμανσης – την παλιά και τη νέα γραμμή.

Η σήμανση γραμμής δεν χρησιμοποιείται απλώς για την εκχώρηση χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων στο κοντινό σας εμπορικό κέντρο, αλλά είναι θεμελιώδης για αρένες και υπαίθρια γήπεδα σπορ. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του πεδίου κραδασμών, οι επαγγελματικές διοικήσεις σήμανσης γραμμής εγγυώνται ότι κάθε θεατής ξέρει πού να σταματήσει στην περίσταση και πώς να αποκτήσει το πέρασμα στο γήπεδο.

Παρόμοιο ισχύει για τους παίκτες και τις ομάδες που χρειάζονται ένα αθλητικό γήπεδο που ξεχωρίζει προφανώς με μια μακροχρόνια και συμπαγή βαφή που δεν θα χαλάσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους ούτε θα ξεπλυθεί στην νεροποντή. Η σήμανση γραμμής στη Μελβούρνη εγγυάται την ευημερία και την παρηγοριά όλων στο παιχνίδι και διασφαλίζει ότι το παιχνίδι θα τελειώσει αβίαστα.

Ένα τμήμα των περιοχών στο πεδίο κραδασμών και έξω από τα πεδία μάχης που απαιτούν επαγγελματικές διοικήσεις σήμανσης γραμμής ενσωματώνουν τα συνοδευτικά:

Ο αθλητικός χώρος: Διάφορα αθλήματα απαιτούν διαφορετική σήμανση γραμμής, επομένως πριν από κάθε περίσταση ο φροντιστής του γηπέδου θα επικοινωνεί με τον συμβεβλημένο οργανισμό διοίκησης σήμανσης γραμμής. Θα τους ζητηθεί είτε να ξαναβάψουν παρόμοια σημάδια γηπέδου, ώστε να είναι εμφανή στους παίκτες είτε να αντικαταστήσουν τα σημάδια με αυτά που είναι πιο κατάλληλα για το επόμενο παιχνίδι.

Χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων: Οι χώροι στάθμευσης στις αρένες χρειάζονται αξιοσημείωτη σήμανση, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να εντοπίσουν μια περιοχή αναψυχής και να κατευθυνθούν γρήγορα στην αρένα. Χωρίς επαρκείς σημάνσεις, τα άτομα θα κάθονται αδρανοποιημένα ταξιδεύοντας παντού αναζητώντας ιδιότροπα ένα σημείο που είναι ουσιαστικά όσο πιο κοντά μπορεί κανείς να φανταστεί στο πεδίο.

Δρόμοι: Ένα μέρος των μεγαλύτερων αρένων έχει δρόμους προς τα μέσα που θα πρέπει να ελέγχονται ξεκάθαρα, ειδικά για να αποτραπεί η στάθμευση των οδηγών στους δρόμους και τα όρια, καθώς και για την επίδειξη μονόδρομων πλαισίων και διεξόδων. Η σήμανση των γραμμών του δρόμου θα πρέπει να ανανεώνεται με συνέπεια, ώστε να διασφαλίζεται ότι οι γραμμές δεν διαβρώνονται και αντιπροσωπεύουν τυχόν προόδους στις διαδρομές. Επισκεφθείτε επίσης βιομηχανικός καθαρισμός δαπέδων σελίδα.

Χώροι θεατών: Μέσα στην αρένα, οι διοικήσεις σήμανσης γραμμής χρησιμοποιούνται για να επιδείξουν περάσματα και διόδους εξόδου προς την αρένα, καθώς και περιορισμένους χώρους, πεζόδρομους και χώρους καθισμάτων. Πράγματι, ακόμη και οι αριθμημένες θέσεις στο γήπεδο θα πρέπει να είναι σκιαγραφημένες, ώστε οι θεατές να μπορούν χωρίς μεγάλο κόπο να παρακολουθούν τις θέσεις τους και να παραμείνουν σε εγκεκριμένους χώρους.

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar