Το Bangkok Hospital Pattaya είναι πλέον πιστοποιημένο από την ICHOM! — ΙΧΩΜ

12
Το Bangkok Hospital Pattaya είναι πλέον πιστοποιημένο από την ICHOM!  — ΙΧΩΜ

Η ICHOM θα ήθελε να συγχαρεί το Νοσοκομείο της Μπανγκόκ στην Πατάγια για την πιστοποίηση ICHOM για την εφαρμογή των σετ εγκεφαλικών επεισοδίων και στεφανιαίων παθήσεων. Μας έκανε εντύπωση η δουλειά τους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που βασίζεται στην αξία και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε αυτή την αποστολή και να μεταμορφώσουμε την υγειονομική περίθαλψη.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου, Dr. Piyaporn Thipayarat, ρωτήθηκε γιατί το Bangkok Hospital Pattaya αναζήτησε την πιστοποίηση ICHOM και τι σημαίνει αυτό για το ίδρυμά τους:

«Το Νοσοκομείο της Μπανγκόκ στην Πατάγια εφαρμόζει μια στρατηγική Υγείας Βασισμένης στην Αξία από το 2022, με έντονο πάθος για την παροχή των καλύτερων αποτελεσμάτων στους ασθενείς μας. Η προσέγγισή μας δεν περιλαμβάνει μόνο κλινικά αποτελέσματα από την οπτική γωνία του γιατρού, αλλά περιλαμβάνει επίσης τις προοπτικές των ασθενών. Έχουμε υιοθετήσει τα πρότυπα ICHOM και η ομάδα του ICHOM έχει συμβάλει καθοριστικά στο να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πώς να μετράμε τα αποτελέσματα των ασθενών. Ως αποτέλεσμα, καταφέραμε να βελτιώσουμε τις εμπειρίες των ασθενών μας, ακόμη και να επιτύχουμε καλύτερα κλινικά αποτελέσματα για όσους πάσχουν από οξύ στεφανιαίο σύνδρομο και εγκεφαλικό».

Schreibe einen Kommentar