Το Philips Zoom Advanced Power είναι το καλύτερο σύστημα λεύκανσης δοντιών

10
Το Philips Zoom Advanced Power είναι το καλύτερο σύστημα λεύκανσης δοντιών

– Διαφήμιση –

Η λεύκανση των δοντιών έχει γίνει μια δημοφιλής αισθητική οδοντιατρική επέμβαση τα τελευταία χρόνια, καθώς περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν πιο φωτεινά, πιο λευκά χαμόγελα. Το Philips Zoom Advanced Power είναι ένα σύστημα λεύκανσης δοντιών που έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί λεκέδες και αποχρωματισμούς στα δόντια που προκαλούνται από την ηλικία, τα τρόφιμα, τα ποτά και άλλους παράγοντες. Εκτός από το τυπικό σύστημα Zoom Advanced Power, η Philips προσφέρει επίσης το τσιπ Bleach-Infinity, το οποίο είναι μια νέα και καινοτόμος προσθήκη στο σύστημα.

Τι είναι το Philips Zoom Advanced Power;

Το Philips Zoom Advanced Power είναι ένα επαγγελματικό σύστημα λεύκανσης δοντιών που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει γρήγορα, ασφαλή και αποτελεσματικά αποτελέσματα. Το σύστημα χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ισχυρού λευκαντικού τζελ και ειδικού φωτός για να επιταχύνει τη διαδικασία λεύκανσης. Το τζελ λεύκανσης περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου, το οποίο είναι το ενεργό συστατικό που διασπά τους λεκέδες και τον αποχρωματισμό στα δόντια. Το φως, που είναι μια λάμπα LED, βοηθά στην ενεργοποίηση του υπεροξειδίου του υδρογόνου και στην επιτάχυνση της διαδικασίας λεύκανσης.

Πώς λειτουργεί?

Το σύστημα Zoom Advanced Power λειτουργεί εφαρμόζοντας ένα τζελ λεύκανσης στα δόντια και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ένα ειδικό φως για να επιταχύνει τη διαδικασία λεύκανσης. Το τζελ λεύκανσης εφαρμόζεται στα δόντια χρησιμοποιώντας ειδικά προσαρμοσμένους δίσκους που έχουν σχεδιαστεί για να εφαρμόζουν άνετα στα δόντια. Μόλις τοποθετηθούν οι δίσκοι, η λυχνία LED τοποθετείται πάνω από τους δίσκους και ξεκινά η διαδικασία λεύκανσης. Το φως βοηθά στην ενεργοποίηση του υπεροξειδίου του υδρογόνου στο τζελ, το οποίο διασπά τους λεκέδες και τον αποχρωματισμό στα δόντια.

συμπέρασμα

Το Philips Zoom Advanced Power είναι ένα επαγγελματικό σύστημα λεύκανσης δοντιών που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει γρήγορα, ασφαλή και αποτελεσματικά αποτελέσματα. Η προσθήκη του τσιπ Bleach-Infinity στο σύστημα προσφέρει ακόμα πιο γρήγορα και συνεπή αποτελέσματα, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για ασθενείς που θέλουν να επιτύχουν ένα πιο φωτεινό, πιο λευκό χαμόγελο. Εάν ενδιαφέρεστε για τη λεύκανση των δοντιών, μιλήστε με τον οδοντίατρό σας σχετικά με το σύστημα Advanced Power της Philips Zoom για να δείτε εάν είναι κατάλληλο για εσάς.

Στο bleach-infiniter.com μπορείτε να μάθετε περισσότερα για ενεργοποίηση Philips Zoom Advanced Power

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar