4 λόγοι για τους οποίους πρέπει να φοράτε ενυδατική κρέμα προσώπου

7
4 λόγοι για τους οποίους πρέπει να φοράτε ενυδατική κρέμα προσώπου

– Διαφήμιση –

Εάν υπάρχει ένα μέρος της ρουτίνας περιποίησης που γνωρίζουν οι άνθρωποι, αυτό είναι η χρήση μιας ενυδατικής κρέμας προσώπου. Όμως, το πρόβλημα είναι ότι δεν παίρνουν όλοι αυτό το βήμα στα σοβαρά. Ίσως παραλείπετε μια ενυδατική κρέμα εάν βάζετε foundation. Ίσως να είστε κουρασμένοι το βράδυ και να καταλήξετε να παραλείψετε αυτό το μέρος. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το να μην φοράτε ενυδατική κρέμα προσώπου σε τακτική βάση σημαίνει ότι χάνετε τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στο δέρμα σας.

Αν λοιπόν δεν παίρνετε στα σοβαρά την ενυδάτωση, τώρα είναι η ώρα να αλλάξετε τις συνήθειές σας. Εδώ είναι τέσσερις λόγοι για τους οποίους πρέπει να φοράτε μια ενυδατική κρέμα προσώπου.

Αποτρέπει την ξηρότητα

Αισθάνεστε ότι η δεξιότητά σας στεγνώνει και φαίνεται θαμπή; Λοιπόν, αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να φοράτε ενυδατική κρέμα προσώπου σε τακτική βάση. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το δέρμα σας μπορεί να είναι ξηρό. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να οφείλεται στον καιρό και την εποχή του χρόνου, καθώς και στο νερό που έχετε στο σπίτι σας. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να αναγνωρίσετε ότι έχετε ξηρό δέρμα και να εργαστείτε για να το αλλάξετε. Πράγματι, η καθημερινή χρήση μιας ενυδατικής κρέμας προσώπου μπορεί να είναι ένας τρόπος για την πρόληψη της ξηρότητας. Μπορούν να περιέχουν θρεπτικά συστατικά και να λειτουργούν για να κλειδώνουν την υγρασία.

Θέλετε να εφαρμόσετε την ενυδατική κρέμα σε καθαρό δέρμα. Αυτό μπορεί να γίνει μετά τον καθαρισμό και το πλύσιμο του προσώπου σας. Κατά προτίμηση, κρατήστε το δέρμα ελαφρώς υγρό, καθώς αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να κλειδώσετε την υγρασία και να διατηρήσετε το δέρμα σας καλά. Χρησιμοποιήστε κυκλικές κινήσεις για να εφαρμόσετε το προϊόν. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Κρέμα Elizabeth Arden, με μια σειρά από οκτάωρες θεραπείες ενυδάτωσης. Αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη της ξηρότητας.

Αποφεύγει τις ορατές κηλίδες

Νιώθετε αυτοπεποίθηση για τις κηλίδες στο δέρμα σας; Μπορεί να προκληθούν από διάφορα πράγματα, όπως η ηλικία σας ή αν κάνετε πολλές υπαίθριες δραστηριότητες. Όμως, τα καλά νέα είναι ότι μια ενυδατική κρέμα που είναι κατάλληλη για το δέρμα σας μπορεί να μειώσει την εμφάνιση αυτών των κηλίδων. Αυτό μπορεί να σας δώσει τόνωση της αυτοπεποίθησης και να σας κάνει να νιώσετε ότι είναι λιγότερο ορατοί.

Όταν εφαρμόζετε μια καλή ενυδατική κρέμα, αυτό θα δώσει στο δέρμα σας λάμψη και υπέροχη λάμψη. Ως αποτέλεσμα, αυτό μπορεί να επιτρέψει στις ατέλειες να ξεθωριάσουν στο παρασκήνιο. Επιπλέον, ορισμένα προϊόντα έχουν μια χρωματική απόχρωση μέσα τους, η οποία μπορεί επίσης να κάνει το κόλπο.

Νιώσε νεότερος

Οι περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να παίρνουν στα σοβαρά τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας τους μόλις νιώσουν ότι φαίνονται μεγαλύτεροι. Πράγματι, θέλετε να πρωταγωνιστήσετε τη ρουτίνα σας το συντομότερο δυνατό, επειδή αυτός μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να αποτρέψετε τις ρυτίδες και άλλες κηλίδες. Αλλά, ακόμα κι αν έχετε ήδη μερικά, να ξέρετε ότι μπορείτε να μειώσετε την εμφάνισή τους και να νιώσετε ξανά νεότεροι. Όλα αυτά μπορούν να συμβούν με μια καλή ενυδατική κρέμα.

Υπάρχουν προϊόντα εκεί έξω που εστιάζουν στη μείωση των ρυτίδων και δίνουν στο πρόσωπό σας μια σφριγηλή και σφριγηλή όψη. Πράγματι, αυτό μπορεί να σας δώσει μια νεανική λάμψη. Θέλετε επίσης να επιλέξετε ένα προϊόν που έχει SPF μέσα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη περαιτέρω ρυτίδων και γραμμών από την εμφάνιση, καθώς και στην προστασία του δέρματός σας από ζημιές.

Σταματήστε τις κηλίδες και την ακμή

Δυστυχώς, η ακμή δεν είναι κάτι που περιορίζεται στα εφηβικά σας χρόνια. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί ενήλικες που παλεύουν με την εμφάνιση του δέρματός τους. Συγκεκριμένα, υποφέρουν από επαναλαμβανόμενες κηλίδες και ακμή, που μπορεί να προκαλέσει ερυθρότητα και ενόχληση. Επιπλέον, μπορούν να επηρεάσουν την αυτοπεποίθησή σας όταν είναι ορατά στο πρόσωπό σας.

Κάτι που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι μια ενυδατική κρέμα μπορεί να σας βοηθήσει να ισορροπήσετε το δέρμα σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν επιλέγετε ένα προϊόν που είναι κατάλληλο για τον τύπο του δέρματός σας. Ψωνίστε για το καλύτερο προϊόν και βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας είναι καθαρό πριν εφαρμόσετε το προϊόν. Μπορεί να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για να δείτε τη διαφορά. Επομένως, φροντίστε να είστε υπομονετικοί και συνεπείς.

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar