Dr Ibby Omole – Ο Φυσικοπαθητικός Γιατρός σας

7
Dr Ibby Omole – Ο Φυσικοπαθητικός Γιατρός σας

– Διαφήμιση –

Είναι εύκολο να πάτε σε γιατρό όταν έχετε πολλά συμβατικά συμπτώματα μιας ασθένειας. Είναι εύκολο να πεις, «Έχω πονόλαιμο» ή «Πονάει το στομάχι μου». Τι γίνεται όμως όταν νιώθετε εξαντλημένοι για λίγο και η κούραση δεν φαίνεται να εξαφανίζεται; Ή τι θα λέγατε όταν έχετε ένα κρυολόγημα που φαίνεται να έρχεται και να φεύγει όπως θέλει, αλλά δεν μένει αρκετά για να ενοχλήσει έναν γιατρό σχετικά με αυτό; Είναι εύκολο να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό και ότι «θα το ξεπεράσεις» σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο φυσιοπαθητικός γιατρός, Δρ. Ibby Omole πιστεύει ότι η υγεία είναι κάτι περισσότερο από μια απουσία ασθένειας και ότι το σώμα, το μυαλό, το πνεύμα και οι κοινωνικές σας σχέσεις πρέπει να ανθίσουν για να ζήσετε μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή. Περιπτώσεις όπως αυτές που περιγράφονται παραπάνω είναι ακριβώς όταν πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία για βοήθεια. Ο σωστός φυσιοπαθητικός γιατρός θα συνεργαστεί μαζί σας για να καταλάβετε τη βασική αιτία των προβλημάτων σας και να σας δώσει λύσεις που θα βοηθήσουν το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας να θεραπευτούν.

Μοναδικά Εσύ

Ενώ τα συμπτώματα μιας ασθένειας μπορεί να εκδηλωθούν παρόμοια σε δύο διαφορετικά άτομα, ο τρόπος με τον οποίο το σώμα τους την καταπολεμά είναι εντελώς διαφορετικός. Το ιατρικό ιστορικό, ο τρόπος ζωής και οι προσωπικές σας περιστάσεις μπορούν όλα να κάνουν τη διαφορά όσον αφορά την εύρεση μιας θεραπείας. Επιπλέον, ο Δρ. Ibby αναλύει το γενετικό σας σχέδιο για να κάνει συστάσεις που επικεντρώνονται σε εσάς ως άτομο για λύσεις που βασίζονται σε στοιχεία που λειτουργούν.

του Δρ Ίμπι Τα γονίδια μου κι εγώ Το πρόγραμμα ευεξίας χρησιμοποιεί το μοναδικό γενετικό σας σχέδιο για τη θεραπεία πολλών προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίζετε, από άγχος, αϋπνία και κόπωση έως ορμονικές ανισορροπίες, διαβήτη, καρδιακές παθήσεις, ακόμη και αλλεργίες.

Εντερικά και πεπτικά προβλήματα

Πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζετε μπορεί να προέρχονται από το έντερο. Εξάλλου, εκεί είναι που το σώμα σας αρχίζει να απορροφά τα κρίσιμα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να παραμείνει υγιές. Μια ανισορροπία στα βακτηριακά επίπεδα του εντέρου σας μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από πεπτικά προβλήματα. Φέρνοντας το δικό σας τα βακτηριακά επίπεδα του εντέρου επανέρχονται στο φυσιολογικό μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στο πώς αισθάνεστε.

Ως επαγγελματίας εγκεκριμένος από το SIBO, η Δρ. Ibby εξετάζει την υγεία του εντερικού σας συστήματος ολιστικά και συνιστά τις αλλαγές στη διατροφή και τον τρόπο ζωής που χρειάζεστε για να διατηρήσετε το έντερο σας με τον τρόπο που θα έπρεπε μέσω αυτής Πρόγραμμα αναδόμησης εντέρου.

Γονιμότητα και Ορμονική Βοήθεια

Πιο αγχωτικά από ό,τι φαίνονται, τα προβλήματα γονιμότητας μπορούν να επηρεάσουν πολλά διαφορετικά σημεία της ζωής ενός ζευγαριού που ξεχύνονται πέρα ​​από την κρεβατοκάμαρα. Οι ξηρές κλινικές ρυθμίσεις μιας κλινικής γονιμότητας μπορεί επίσης να είναι απογοητευτικές. του Δρ Ίμπι Η υγιής γονιμότητα μου Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να αξιολογεί την ορμονική υγεία, να διορθώνει τις ορμονικές ανισορροπίες και να βελτιώνει καταστάσεις που επηρεάζουν τη γονιμότητα, όπως PCOS, ινομυώματα και ενδομητρίωση, καθώς και να βελτιώνει την ποιότητα, την ποσότητα και την κινητικότητα του σπέρματος.

Υγεία ουροδόχου κύστης και πυέλου

Οι λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης και τα προβλήματα με τη λειτουργία της ουροδόχου κύστης πρέπει να αντιμετωπιστούν προτού κυριαρχήσουν στη ζωή σας. του Δρ Ίμπι Υγεία της πυέλου Το πρόγραμμα αξιολογεί τα προβλήματά σας και προτείνει αλλαγές στον τρόπο ζωής, παρέχει ασκήσεις και συμπληρώματα για να σας βοηθήσει να επαναλάβετε την κανονική λειτουργία. Ως εξουσιοδοτημένος φυσιοπαθητικός γιατρός και εγγεγραμμένος βελονιστής, ο Dr Ibby Omole μπορεί να σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε την υγεία και τη ζωή σας. Οι κάτοικοι του Οντάριο μπορούν να κάνουν κράτηση αυτοπροσώπως ή διατίθενται εικονικά ραντεβού για άλλους κατοίκους της Βρετανικής Κολομβίας. Κάντε κράτηση για την αρχική σας διαβούλευση σήμερα και περιποιηθείτε το σώμα σας με τη φροντίδα που του αξίζει.

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar