E-Bikes Made For Canada – Δημοσιογράφος

6
E-Bikes Made For Canada – Δημοσιογράφος

– Διαφήμιση –

Η χρήση ηλεκτρονικών ποδηλάτων βρίσκεται σε άνοδο. Στην πραγματικότητα, η έρευνα αγοράς δείχνει ότι οι άνθρωποι στον Καναδά χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο ηλεκτρονικά ποδήλατα και αυτή η τάση αναμένεται να αυξηθεί. Είναι επίσης λογικό καθώς η πανδημία έχει αποβάλει τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν πολυσύχναστα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να χρησιμοποιούν φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους μετακίνησης.

Οφέλη από τη χρήση ηλεκτρονικού ποδηλάτου;

Ενώ θα βρείτε ακόμα παραδοσιακούς να λένε ότι η χρήση ηλεκτρονικού ποδηλάτου είναι «απάτη», η επιστήμη τείνει να διαφωνεί. Οι ηλεκτρονικοί ποδηλάτες έχουν τα ίδια επίπεδα δραστηριότητας με εκείνους που χρησιμοποιούν συμβατικούς κύκλους απλώς και μόνο επειδή τείνουν να κάνουν πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις σε τακτική βάση.

Εξοικονόμηση κόστους: Καθώς οι τιμές των καυσίμων εκτοξεύονται και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εξακολουθούν να είναι εκτός του εύρους τιμών για πολλούς, τα ηλεκτρονικά ποδήλατα προσφέρουν έναν προσιτό (και υγιεινό) τρόπο μετακίνησης. Ανάλογα με τον τύπο του ηλεκτρονικού ποδηλάτου που θα επιλέξετε, μια πλήρης φόρτιση μπορεί να διαρκέσει περισσότερα από 80 χιλιόμετρα (50 μίλια).

Ευκαμψία: Σας δίνουν την επιλογή να ασκηθείτε καθώς μετακινείστε, αλλά σας δίνουν επίσης την ευελιξία να χρησιμοποιήσετε την υποβοήθηση του πεντάλ εάν είχατε μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Έτσι, καταβάλλετε όση προσπάθεια θέλετε κατά τις μετακινήσεις σας. Επιπλέον, σε αντίθεση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, δεν χρειάζεται να περιμένετε σε στάση λεωφορείου ή σιδηροδρομικό σταθμό.

Περισσότερος έλεγχος: Η ποδηλασία σε μεγάλη κίνηση μπορεί να είναι τρομακτική και πολλοί χρήστες ηλεκτρονικών ποδηλάτων εκτιμούν τη μικρή ώθηση που δέχονται σε αυτές τις συνθήκες. Το pickup διευκολύνει τη στάση σε διασταυρώσεις και στη συνέχεια την επαναφορά ταχύτητας.

Ενθαρρύνει την ποδηλασία: Υπάρχουν πολλά οφέλη για την υγεία από τη χρήση ενός ηλεκτρονικού ποδηλάτου. Εκτός από την εξαιρετική προπόνηση cardio που κάνετε όταν οδηγείτε ένα ποδήλατο, τα ηλεκτρονικά ποδήλατα είναι επίσης ιδανικά για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, καθώς μειώνουν την πίεση στα πόδια και τα γόνατα. Ξαφνικά αυτή η απότομη κλίση στο δρόμο της επιστροφής σας από τη δουλειά δεν είναι πια τόσο τρομακτική.

Green Light Cycle Ltd.™

Είτε σχεδιάζετε να αποκτήσετε ένα ηλεκτρονικό ποδήλατο για περιβαλλοντικούς λόγους, είτε για να ζήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής είτε για να εξοικονομήσετε χρήματα στις μετακινήσεις σας, θέλετε ένα ηλεκτρονικό ποδήλατο από μια εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Ο ιδρυτής της Green Light Cycle Ltd.™ δοκίμαζε ο ίδιος το πρώτο του πρωτότυπο στους δρόμους καθημερινά για έναν ολόκληρο χρόνο, προσαρμόζοντας το προϊόν μέχρι να είναι κάτι για το οποίο μπορούσε να είναι περήφανος.

Τι τον ώθησε να το σχεδιάσει; Αγωνίστηκε να βρει ένα οικονομικό ποδήλατο φιλικό προς το περιβάλλον που θα μπορούσε να πληροί τα πρότυπα ποιότητας για το λοφώδες έδαφος της BC.

Ηλεκτρονικά ποδήλατα:

Η Green Light Cycles προσφέρει δύο ηλεκτρονικά ποδήλατα αυτήν τη στιγμή:

Το Urban Ryder MTB: Το Urban Ryder είναι ένα ισχυρό, ελαφρύ, σπορ ηλεκτρικό ποδήλατο με πλαίσιο αλουμινίου 7 ταχυτήτων, κατασκευασμένο με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και κύρια εξαρτήματα. Γρήγορο και αθόρυβο, με τροχό 26″ (66 cm), θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε ελαφριά μονοπάτια, επαρχιακούς δρόμους ή να σας μεταφέρει από το Α στο Β σε μια πόλη σε ελάχιστο χρόνο.

Το Urban Cruzer Βήμα μέσω: Ο μικρότερος ξάδερφος του Urban Ryder, αν και σε καμία περίπτωση δεν είναι λιγότερο ισχυρός, το Urban Cruzer διαθέτει σπορ πλαίσιο αλουμινίου και διατίθεται στάνταρ με οθόνη LCD King Meter® Km, υποβοήθηση πεντάλ 5 ταχυτήτων, λειτουργία βάδισης, ένδειξη, γκάζι αντίχειρα. ολόκληρη δέσμη άλλων χαρακτηριστικών. Περιηγηθείτε στο Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Green Light Cycle εδώ ή επικοινωνήστε με την ομάδα αν έχετε ερωτήσεις. Καλή ιππασία!

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar