IPL 2023 Τελευταίες ενημερώσεις και σημαντικές πληροφορίες

9
IPL 2023 Τελευταίες ενημερώσεις και σημαντικές πληροφορίες

– Διαφήμιση –

Το Συμβούλιο Ελέγχου για το Κρίκετ στην Ινδία κυκλοφόρησε αυτό που είναι τώρα γνωστό ως Ινδική Πρέμιερ Λιγκ (IPL). Η Ινδική Πρέμιερ Λιγκ ή IPL 2023 είναι ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα κρίκετ Twenty20 (BCCI). Η επόμενη σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ Ινδίας θα είναι γνωστή είτε ως IPL 16 είτε, για λόγους που σχετίζονται με τη χορηγία, Tata IPL 2023. Και οι δύο αυτοί τίτλοι θα χρησιμοποιηθούν επίσημα. Αυτή η επερχόμενη σεζόν 2016 της Πρέμιερ Λιγκ Ινδίας (IPL) θα είναι η δέκατη έκτη συνολικά. Σε αυτό το σημείο, οι Τιτάνες Γκουτζαράτ έχουν καθιερωθεί ως η νικήτρια ομάδα.

Πλήρεις πληροφορίες για το πώς να κάνετε μια περιουσία στα πιο δημοφιλή διαδικτυακά αθλητικά βιβλία και καζίνο της Ινδίας. Ξέρεις πώς να βγάζεις εκατομμύρια χωρίς να βγεις από το σπίτι σου; Παρακαλώ ελέγξτε το 11IC ιστοσελίδα εάν αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει.

Συνολικά 10 ομάδες συμμετέχουν στο IPL 2023: Chennai Super Kings, Mumbai Indians, Kalkata Knight Riders, Sunrisers Hyderabad, Royal Challengers Bangalore, Gujarat Titans, Rajasthan Royals, Punjab Kings, Delhi Capitals και Lucknow SuperGiants. Σύμφωνα με τα νέα, το IPL 2023 έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 31 Μαρτίου 2023.

Για τη σεζόν 2019, η BCCI έχει εφαρμόσει έναν ολοκαίνουργιο κανόνα που αναφέρεται ως κανόνας Impact Player. Την ημέρα του αγώνα, το ρόστερ για κάθε σύλλογο επιτρέπεται να περιλαμβάνει το πολύ έντεκα αρχικούς παίκτες και τέσσερις επιπλέον «παίκτες αντίκτυπου» ή αναπληρωματικούς. Εάν είναι απαραίτητο, θα ανταλλάξουμε ένα από αυτά με έναν παίκτη κάποια στιγμή σε όλο το παιχνίδι.

Ο Shikhar Dhawan έγινε ο νέος αρχηγός των Punjab Kings τον Νοέμβριο του 2022, μετά την απόφαση του Mayank Agarwal να παραιτηθεί από τη θέση του ως αρχηγός. Ο Agarwal παραιτήθηκε από το έργο με δική του βούληση. Ο Trevor Bayliss διαδέχθηκε τον Anil Kumble ως προπονητής των Punjab Kings, ο οποίος κατείχε στο παρελθόν αυτή τη θέση. Ο Chandrakant Pandit διαδέχθηκε τον Brendon McCullum ως επικεφαλής προπονητής της KKD τον Αύγουστο του 2022. Ο McCullum ήταν στην ομάδα από την ίδρυσή της. Καθώς ο Tom Moody υπέβαλε την παραίτησή του από τον προπονητή των Sunrisers Hyderabad, ο Brian Lara εισήχθη για να αναλάβει τη θέση.

Η δημοπρασία για την Πρέμιερ Λιγκ Ινδίας πραγματοποιήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2022, στην πόλη Κότσι της Ινδίας. Ήταν το υψηλότερο ποσό μεταγραφής στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ της Ινδίας, όταν οι Punjab Kings ξόδεψαν 18,50 crore (περίπου 2,3 εκατομμύρια δολάρια) για να αποκτήσουν τον Sam Curran.

Ως αποτέλεσμα της πανδημίας COVID-19, η οποία ανάγκασε το πρωτάθλημα να παίξει τις προηγούμενες τρεις σεζόν του σε ουδέτερες τοποθεσίες, η Ινδική Πρέμιερ Λιγκ (IPL) επέστρεψε στο παραδοσιακό πρόγραμμα εντός και εκτός έδρας στην Ινδία το 2019. Αυτό ήταν το πρώτο από το 2015 που το IPL είχε ακολουθήσει αυτή τη μορφή στην Ινδία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε συνολικά 12 διακριτές τοποθεσίες σε όλη τη χώρα της Ινδίας.

Όπως ήταν το σενάριο την προηγούμενη χρονιά, όλες οι ομάδες χωρίστηκαν εξίσου σε δύο διαφορετικές κατηγορίες. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, κάθε ομάδα θα παίξει 14 αγώνες, μία με κάθε μία από τις άλλες ομάδες του ομίλου της και δύο με τις ομάδες του άλλου ομίλου (τόσο εντός όσο και εκτός έδρας).

Η BCCI ολοκλήρωσε την πώληση των δικαιωμάτων εκπομπής για την περίοδο 2023-2027 τον Ιούνιο του 2022 για συνολικά 48.390 crores, που ισοδυναμούν με περίπου 6,1 δισεκατομμύρια δολάρια. Μόνο η Εθνική Φούτμπολ Λιγκ έφερε περισσότερα χρήματα από ό,τι έκανε (ξεπερνώντας την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ). Τόσο το Star Sports όσο και ο όμιλος Viacom18 απέκτησαν αποκλειστικά δικαιώματα για τη μετάδοση του αγώνα μέσω Διαδικτύου και το Star Sports μπόρεσε να ανανεώσει το συμβόλαιό του μετάδοσης.

Σε σύγκριση με το ποσό από το προηγούμενο έτος, αναμένεται ότι το χρηματικό έπαθλο για αυτή τη σεζόν θα αυξηθεί κατά 20-25 τοις εκατό. Ένας επίσημος εκπρόσωπος του οργανισμού είπε ότι εξετάζεται η αύξηση του χρηματικού βραβείου κατά 20-25%. Αυτή η ελπίδα μπορεί σύντομα να πραγματοποιηθεί τώρα που η Ινδική Πρέμιερ Λιγκ (IPL) έχει παραδοθεί στον άνθρωπο που υπηρέτησε στο παρελθόν ως ταμίας του BCCI.

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar