Kohrs Emily LinkedIn – Μάθετε για τις λεπτομέρειες!

9
Kohrs Emily LinkedIn – Μάθετε για τις λεπτομέρειες!

– Διαφήμιση –

Kohrs Emily LinkedIn Η ανάρτηση περιέχει λεπτομέρειες σχετικά με την προπονήτρια της Τζόρτζια και την επίδραση που θα έχουν οι αποκαλύψεις της στις κατηγορίες κατηγοριών

Είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τον ειδικό επικεφαλής της κριτικής επιτροπής που ερευνά την ανάμειξη στις Προεδρικές Εκλογές της Γεωργίας 2020; Η συνέντευξη της Kohrs Emily στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έγινε viral στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, καθώς οι πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών σήκωσαν τα φρύδια τους για τα διαπιστευτήρια της Emily. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η τριαντάχρονη γυναίκα γελάει και γελάει απαντώντας σε ερωτήσεις διαφόρων παρουσιαστών καναλιών.

Καθώς οι άνθρωποι χάνουν την εμπιστοσύνη τους στις ενόρκους, η παλαιότερη και μεγαλύτερη δημοκρατία βρίσκεται υπό έλεγχο. Το Kohrs Emily LinkedIn Write-up περιέχει όλες τις λεπτομέρειες και τους συνδέσμους σχετικά με την προϊστάμενη Emily.

Λογαριασμός μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο LinkedIn της Emily Kohrs:

Το προφίλ της Emily στο LinkedIn δεν έχει πληροφορίες και λεπτομέρειες για τη δουλειά της. Το LinkedIn χρησιμοποιείται κυρίως από επαγγελματίες για εξέλιξη σταδιοδρομίας και επαγγελματική δικτύωση. Η Έμιλι δεν έχει κανένα αρχείο με την προηγούμενη δουλειά της και περιγράφει τον εαυτό της ως αυτοαπασχολούμενη.

Ανέφερε επίσης τη γενέτειρά της και αποκάλεσε την περιοχή εργασίας της «Νομική μεταγραφή». Αυτό έχει σοκάρει πολλούς καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια μεγάλη κριτική επιτροπή που εξετάζει σοβαρές κατηγορίες.

Μάγισσα Emily Kohrs Χόμπι:

Ο Kohrs Emily είναι τακτικός επισκέπτης στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, δίνοντας λεπτομέρειες για τα ευρήματα της Grand Jury από την εκλογική έρευνα της Τζόρτζια. Τα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Truth» ανάγκασαν την Έμιλυ να ξεκινήσει μια περίεργη περιοδεία στα μέσα ενημέρωσης.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε την Kohrs, σχολιάζοντας ότι ήταν στο «Μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσών όλων των εποχών», μια αναφορά στον λογαριασμό της Emily στο Pinterest που δείχνει το ενδιαφέρον και το πάθος της για τη Μαγεία. Ένα μεγάλο δικαστήριο της Τζόρτζια άνοιξε λογαριασμό για να διερευνήσει καταγγελίες για παρέμβαση στις εκλογές. Αναφέρει τη μαγεία καθώς και τα είδη των μαγισσών.

Emily Kohrs Alpharetta GA Η σελίδα του κατοίκου στο Facebook την περιγράφει ως εργαζόμενη για την Joann Fabrics. Από το πρωί της Πέμπτης, οι περισσότεροι λογαριασμοί της στα social media ήταν ανενεργοί.

Emily Kohrs Wiki/ Βιογραφία

Ονομα Έμιλυ Κορς
Ηλικία 30 χρόνια
Κάτοικος Alpharetta, Γεωργία
Ιθαγένεια Αμερικανός
Επάγγελμα Εμπειρογνώμονας σε νομικά θέματα
Τρέχουσα κατάσταση εργασίας Georgia Grand Jury: Forewoman
Γονείς Αγνωστο
Οικογενειακή κατάσταση Αγνωστο
Λογαριασμός μέσων κοινωνικής δικτύωσης Από την Πέμπτη, ανενεργός
Ο πιο διάσημος Το ειδησεογραφικό κανάλι αποκάλυψε το εκπληκτικό εύρημα της κριτικής επιτροπής

Emily Kohrs: Revelation to Media Channels

Η Forewoman του Μεγάλου Ενόρκου έδωσε λεπτομέρειες για τον βασικό μάρτυρα και δήλωσε ότι απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον περισσότερων από δώδεκα ατόμων. Κάτοικοι της κομητείας Emily Kors Fulton δήλωσαν στα ΜΜΕ ότι αν και υπάρχουν άγνωστα άτομα, ορισμένα γνωστά άτομα αντιμετωπίζουν κατηγορίες. Ανέφερε ότι ο Τραμπ θα μπορούσε να είναι στη λίστα.

Η κριτική επιτροπή που διεξήγαγε την οκτάμηνη έρευνα δεν έχει καμία εξουσία ή εξουσία να κατηγορήσει τον κατηγορούμενο. Οι αποκαλύψεις των μέσων ενημέρωσης της Έμιλυ έχουν σπάσει τη μυστικότητα της κριτικής επιτροπής.

Σύνδεσμοι μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

Τελική ετυμηγορία:

Η αποκάλυψη προκάλεσε πολύ περισσότερους πονοκεφάλους στην κριτική επιτροπή, καθώς ο Τραμπ μπορεί να κινηθεί για να απορρίψει ένα κατηγορητήριο που βασίζεται σε ανάρμοστη συμπεριφορά του ενόρκου.

– Διαφήμιση –

Schreibe einen Kommentar